• Lady Dahmer

    Jo, jag är en manshatare.

    Jag hatar Mannen och allt han står för. Jag hatar könsrollen och allt vad den står för. Det Manliga.

    Jag har blivit utsatt för sexuella kränkningar och övergrepp sen jag var liten.  Inte av en man. Inte av två. Inte av tio. Utan många många många fler. I år. I en livstid. Majoriteten av män jag träffat är svin. Majoriteten av mina vänner har blivit utsatta för sexuella kränkningar och övergrepp. Majoriteten av kvinnor jag haft kontakt med har blivit utsatta för sexuella kränkningar och övergrepp.

    Av NORMALA män med normala liv. De är pappor, makar, vänner - . Inga monster alls. (för ett monster ser man) De är de slags män vars fruar och vänner och barn säger "inte han, han är så snäll så! Inte min man!"

    Jag vet att min bild och mina känslor är färgade av min verklighet och mina erfarenheter, men den vetskapen betyder ingenting. Känslan är ändå där. Jag hatar män. Jag litar inte på dem. Jag blir nervös av dem. De skrämmer och hotar mig.

    Det positiva är dock att detta gjort mig mer övertygad genusförespråkare. Könsroller och könsbunden fostran skapar offer och förövare. Män fostras att vara sexuellt aggressiva, att de ska ta för sig, ragga, inte ta ett nej, de fostras även att vara starka och kraftfulla. Kvinnor fostras att vara passiva sexuellt, att ta emot, att passa upp, att säga ja.

    Och det förlorar vi alla på.
    Confessions of a Neurotic Attentionwhore - ladydahmer.blogg.se/
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-25 10:03
    jag har skrivit lite mer om just hur vi fostrar pojkar till förövare och flickor till tacksamma offer här:

    www.familjeliv.se/Forum-5-109/m50899574.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-02 19:10
    För er som är extra tröga, saknar läsförståelse eller helt enkelt inte läst ts ordentligt:

    Jag hatar inte individer. Jag går inte runt och är arg hela dagarna eller blänger på och hatar varje karl jag träffar.

    Jag skiljer på den enskilda mannen och Mannen/kollektivet/mansrollen.

    Jag hatar inte människor pga kön. jag hatar mansrollen. Könsrollen. Män är inte sin könsroll. Det är inlärt beteende. En social konstruktion.

    -----------

    tips! klicka på (visa endast) bredvid mitt namn och läs mina andra inlägg om nåt är otydligt.
  • Svar på tråden Jo, jag är en manshatare.
  • Duktig69a
    Lady Dahmer skrev 2010-02-19 15:59:21 följande:
    Jag hatar inte människor pga kön. jag hatar mansrollen. Könsrollen. Män är inte sin könsroll. Det är inlärt beteende. En social konstruktion.
    Lång text om att du hatar män som utmynnar i att du inte hatar män? 

    Borde inte rubriken varit: "Jo, jag är en mansrollshatare."?
  • PumpkinQueen
    Elit skrev 2014-01-09 14:42:34 följande:
    Är man ovillig att släppa fram kvinnor i arbetslivet? Har du något stöd för det?
    Vem vill inte att kvinnor får ett bättre liv?
    Vad är det för stereotyper och könsroller du tänker på?

    Food for thoughts. I de samhällen där man försökt gå emot  den mänskliga naturen har det slutat med att mängder med människor blivit avrättade, lidande för alla samt en sådan absurd ineffektivitet att det nästan vore komiskt om konsekvenserna inte varit så fruktansvärda. Jag säger inte att saker och ting inte kan vara annorlunda än de är idag, bara att vi är inte fria att omforma oss hur vi (läs: du) vill.
    Japp, i samhällen där man går emot den mänskliga naturen och till exempel förbjuder abort dör kvinnor i drivor i desperata försök att göra sig av med graviditeter. I länder som tillåter p-piller (och andra preventivmedel) föder de flesta kvinnor färre barn än i länder där dessa saker är förbjudna.
    Ja, det är jag på bilden
  • PumpkinQueen
    Elit skrev 2014-01-12 19:19:03 följande:
    Såvida de inte är vetenskapliga så här du helt rätt i din gissning. Det roar mig dock att du i stället för att säga att du inte har några källor säger att du tror att jag inte kommer tro på dem. Jag lovar dig att om du, mot förmodan, sitter på starkt vetenskapligt stöd i någon fråga så kommer jag korrigera min åsikt efter den. Jag har ingen prestige i mina åsikter och har jag fel vill jag gärna veta det så jag kan korrigera mig. Frågan är om detsamma gäller dig.



    Snälla Elit, kan du inte klä ut dig till kvinna en vecka. Kom tillbaka sedan och berätta om dina erfarenheter.
    Ja, det är jag på bilden
  • PumpkinQueen
    Gung Ho skrev 2014-01-12 21:44:40 följande:
    Aspie: "Jag hatar män" kanske är en ledtråd...

    Rubriken är till för att få dig att börja läsa texten. Uppenbarligen var rubriken misslyckad, eftersom så många struntade i att läsa vad hon menade.
    Ja, det är jag på bilden
  • Gung Ho
    Hawtan skrev 2015-03-02 22:22:46 följande:

    Jag älskar manshatande kvinnor! Så levande!

    Men de gör ett stort misstag, de hatade männen får aldeles för stor uppmärksamhet!

    Jag är själv kvinnohatare, därför att kvinnor saknar förmägan att älska, kvinnor gillar inte sex och är beviserligen mindre intellegenta. Vilka dör mest av rökning t.ex?

    Hursomhelst, jag ger dessa avskyvärda kvinnor INGET, ingen uppmärksamhrt. vad en kvinna gör, hur bra eller vidrigt det än är så intresserar det mig inte!

    Kvinnor har mindre värde för mig än det där vita som fastnar runt munnen när du sovit med öppen mun en natt. Sluta ge de hatade månnen uppmärksamhet genom att prata om hur vidriga de är. Spotta på dem och gör något vettigt av livet i stöllet.

    Jag har nu spottat fler än 50 äkliga vidriga fula kvinnor i ansiktet. And still counting!

    Hat skänker den livskraft som kvinnor inte är kapsbla till!


    Hat kanske skänker dig livskraft, men verkar blockera förmågan att stava!
  • Progressiv

    Mina erfarenheter säger att det är kvinnor med konservativa värderingar som är de verkliga manshatarna.

  • Digestive

    Lady Dahmer är en rikskänd och tämligen extrem radikalfeminist som i vanlig ordning krymper det relativa avståndet mellan vanliga män och ohyra.

    Att urvattna den sociala skammen av att bete sig illa genom att lyfta fram det som någonting normalt bland normala är kontraproduktivt skräp. Vad sådant bidrar till är ett orimligt lågt fall för de som går över gränsen.

    Faktorer som helyllekläder, vattenkammat hår, föräldraskap och granskapets reflektioner är ovidkommande när det handlar om människor som ofredar och förgriper sig på andra - innehållet i ett sådant huvudet är och förblir abnormt.

    Mannen som respekterar sina medmänniskor är ingen extraordinär superhjälte ur Mega Marvel, det är en helt vanlig man. Med andra ord så har det ingen betydelse att man klarar av att skilja på individ och grupp i det här fallet - för vad man tillskriver dessa har likväl ingenting med verkligheten att göra.

    Er (Lady Dahmers och gelikars) vanföreställningar om att det normala är någonting negativt kan inte göra det positiva normalt. Det är och förblir en paradoxal tankegång.

    En anarkafeminist har sagt sitt. God Jul.

Svar på tråden Jo, jag är en manshatare.