• Luckiest

    Några fler viktväktare?

    Har precis signat upp mig på 3 månader hos viktväktarna och har försökt söka efter aktiva trådar med fler viktväktare men inte hittat några så, jag startar en egen! 

    Här tänkte jag vi kunde peppa varandra, tipsa om recept och tala om framgångar, uppgångar och nedgångar så, shoot! 


  • Svar på tråden Några fler viktväktare?
  • Pinkypie

    Åh Scruffy det lät väldigt gott! Kan man få receptet på det? :) Det är så himla gott med bakpotatis och smidigt när det går och variera med olika röror.

    Kom precis tillbaka från en 40-min promenad i solen. Usch, konditionen är inte vad dem borde vara... Borde börja på gym oxå, men måste nog få liiite bättre kondis först :P

  • Fidelis ad urnam

    Tänkte tipsa om en riktigt god rotfruktssallad som jag brukar göra när det grillas



     
  • Scruffy

    Invägning imorgon, och tant röd kom idag. Undrar hur det påverkar. Av någon anledning då är jag jätte hungrig hela dagen idag, man jag har hållit mig till mi plan och inte ätit något extra.

  • Mammas V

    blir man hungrig i samband med mens är de att man behöver magnesium. ja får så nån vecka innan mensen men sen ja börja äta vitaminer har ja inte känt av de alls


  • Fidelis ad urnam
    Mammas V skrev 2013-04-16 20:12:48 följande:
    vet ni vad man kan ha till rotmos? passar falukorv? inte ätit de på 15år.....haha va gammal ja lät..
    Kassler borde väl funka. Äter man inte rotmos med fläsk, vanligtvis, och kassler är väl lite smålika fläsk om man har fantasi
  • Marlean

    Jag äter rotmos med korv, och tar man viktväktarnas egna blir det ju inte "dyrt" pointsmässigt sett.

  • Scruffy

    -1,0 denna vecka. Nu ser jag verkligen målet. Har 0,7 kg kvar dit. .

    Hoppas, Hoppas att jag klarar det till nästa vecka. 
    Nu blir det riktigt hårdkörning och 26 points om dagen ska det blir, inte mer....  

  • Scruffy

    Bakad potatis med tonfisk


                                                                                   

                                                                                                                                                         


               

     Favoriter   


               

                


               

     Lägg till i Checklista   


               

                


               

     Ändra         


                                                             

                


               

     Skriv       ut   


               

                


               

     Email         


               

     


        


        


     

        


    Betygsätt det här receptet


    Rätt: fisk och skaldjur
      ProPoints™ värde:    7
      Portioner:  4
      Förberedelsetid:  10 min
      Tillagningstid:  50 min
      Svårighetsgrad:  Lätt


     


    Bakad potatis gör du lätt hemma, den sköter sig själv i ugnen medan du   gör tonfiskröran. Gott och mättande!


     


     

     


      Recept Läs recensioner (3)              

    Ingredienser


                                                                                                                                                                                                                                                                                     

     


               

    4 st (liten/litet) Potatis bakad   


                 

    2 tsk Salt, grovt havssalt   


               

     


               

    1 st Paprika, röd   


               

     


               

    1 st (gul/gula) Lök   


               

     


               

    5 dl Kvarg lätt 1%   


                 

    1 msk Tomatpuré   


               

     


               

    1 burk(ar) Tonfisk i vatten   


                 

    1/2 knippe(n) Gräslök, 3 msk hackad   


                 

    1 krm Paprikapulver   


               

     


               

    100 g Sallad, salladsmix   


               

     


               

    1 st Citron, 1 msk citronsaft   


             

    Instruktioner


            Lägg varje potatis på 1 bit aluminiumfolie, 20x20     cm. Strö över salt och slå in potatisen i folien. Baka i ugn 200° ca 45-50     minuter. Skala löken, tärna den och paprika fint. Blanda det med kvarg och     tomatpuré. Låt tonfisken rinna av och vänd ner den i kvargen. Smaka av med     paprikapulver, salt och peppar. Strö över hackad gräslök. Skölj salladen     och låt den rinna av. Pressa citron över. Servera potatisen med     tonfiskröran och sallad.    
  • Scruffy

    Beklagar att det vart så konstigt.

    Om någon vill ha det så inboxa mig er mail adress så mailar jag receptet.

    Eller förklara hur jag kan kopiera från Viktvaktarna.se hemsida.

    Eller sök själva där, jag la in ingrediens, bakpotatis, tonfisk och kesella.

    Båda mina barn tyckte om det.         

Svar på tråden Några fler viktväktare?