• Snova

    Kärringar på väntabarn gympan!!!

    Så har vi det på Friskis & Svettis, Kungsholmen i STHLM... Jag kanske är sniken/känslig men ärligt talat så tycker jag att de ska hålla sig därifrån. Jag går på en del baspass med fullt med pensionärer och tycker att det är sååå skönt att slippa dem på väntabarnpassen. Men ett par lyckas ta sig in ändå, morr!

    Är jag överkänslig?
    Är det likadant på andra väntabarnpass i STHLM/landet?

    Kopierar en insändare jag nyss skrev till Friskispressen; (vaddå mkt tid över? )

    "Jag väntar barn och gillar Friskis Väntabarn pass. Stör mig dock på att det är en del äldre damer som går på dem... Förstår att det är bekvämt för er då det inte är så mkt folk och prickpass (billigare) trots att klockan är 18 (primetime).

    Däremot är det skönt för oss att få en stund med andra gravida och att kunna prata om knipövningar eller "intima" saker med folk i samma situation. Då är det inte speciellt trevligt med "sega damer" på gympagolvet. Det finns så många andra pass för er, detta är det enda vi har så låt oss ha det i fred, snälla!

    Tack från Snova och Lillan i magen"

    Sega damer kan man tolka på olika sätt, praktiskt! Parenteserna skrev jag nu för att icke Friskismedlemmar skulle fatta.

  • Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!
  • Blue Vapor

    JohPet - hehe, jepp! Tycker jag i alla fall! Så de får vrida sig lite obekvämt i sin snikenhet *flabb*

  • Blue Vapor

    eliung - ABSOLUT att du ska!!

    Det är ju många som börjar på sån jympa också för att lära känna lite andra i samma läge som en själv. Klart du ska gå! Det är ju lättare att börja tidigt i graviditeten, jobbigare och jobbigare med flåset sen

  • Snova

    eilung, självklart! Det stör mig inte ett dugg med nygravida, klart du ska gå!

    Norahs mamma, jag har redan förklarat det så jag fattar inte varför du ifrågasätter igen. Vi tycker olika I guess. Tycker absolut att så många pass som det finns så kan de gå på ngt annat. Tror de är snåla och går på detta för att det är ett billigt pass på primetime.

    Sist var det inte fullt men det händer att det är fullt och då känns det rätt pissigt om det blir extra trångt pga dem eller än värre, om ngn gravid blir nekad inträde för att kärringar tagit platser.

    Jag ska prata med ngn inom Friskis om detta.

    Funderar på att fråga en av tanterna hur långt gången hon är och när hon säger att hon ej är gravid så kan man ju säga "vilken tur" om man vill vara elak och då åsyfta hennes ålder. Annars kan man ju fråga varfö hon då går på väntabarn pass?

  • mette

    Jag hade åxå irriterat mig! Antar att du har flera bland de blivande mammorna på passet på din sida.
    Fråga en segtant vilken vecka hon är i!

  • Pallas

    Gå fram till dem och säg "namen är du gravid?! Grattis! Jag trodde du hade passerat klimakteriet."



    //Pallas *hondjävul*

  • Janki

    Jag kan förstå om man blir irriterad. Det finns olika pass för att man skall hitta det som passar en själv och kanske hitta likasinnade. Pansionärer har INTE på gravpass att göra. Passen för gravida är till för just oss och det finns gott om andra som övriga kan gå på. Jag tycker att det är självklart att få bli irriterad, säg till personalen som jobbar där.

  • Bollingen

    Håller helt med Snova, skulle också bli irriterad på dessa "pensjisar" som snikar in sig överallt Kan inte fatta att de går på passen, är de inte läskunniga eller?

  • hailey

    Kallas det för gravidpass så är det ju för att det riktas till gravida. Jag skulle aldrig tänka mig att gå där om jag inte var gravid. jag skulle heller aldrig gå på ett seniorpass eller ett pass för män.
    Har du frågat dom på gymmet vad som gäller, vad sa dom?

  • Snova

    Nä, de som jobbar där har jag ej pratat med men jag antar att det är ok med dem. Tänkte vända mig till högre ort faktiskt!

  • diskus

    Vad skulle seniorerna tycka om deras pass blev invaderade av yngre? Jag är helt säker på att de skulle bli förbannade om någon av dem blev nekade i dörren pga fullt pass!

Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!