Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    White Tiger skrev 2015-10-01 13:09:44 följande:

    Skitsnack


    På skitsnack.


     


    Tino har analyserat tabeller från arbetsförmedlingen avseende hur många invandrare som ingår i etableringssystemet men tabellerna saknar uppgift om nationalitet och säger således ingenting om utbildningsnivån hos Syrier. Sedan pekar Tino funnit att Världsbanken har data på att 4% av Syrierna har högskola/universitetsutbildning. Tino skriver följande:


    "Detta räcker knappast till för att 37 procent av Syrier som kommer till Sverige ska vara ?högskoleutbildade? som SVT lurade i sina tittare."


     


    Jag vill påstå att Tino saknar fog för att påstå att SVT ljuger. 

    Syriens befolkning uppgick innan kriget till 22,5 miljoner människor. Enligt världsbanken är 4% av Syrierna högutbildade. Det innebär att det enligt Världsbanken finns ca 900 000 högutbildade Syrier.

    From starten av Syrienkriget till dags datum ( 30/9 2015) har Sverige tagit emot ca 91 300  Syrier i Sverige. Det utgör 0,4% av Syriens tidigare befolkning. 
    Det är troligt att det bland de Syriska flyktingar som kommit till Sverige finns en överrepresentation av människor med hög utbildning och den siffra som SVT har nämnt kan därför stämma.  Det är oseriöst av Tino att hävda att SVT lurar sina tittare utan att presentera fakta som styrker detta påstående. 


     
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    White Tiger skrev 2015-10-01 20:04:15 följande:

    Jaså?


    Så du kan dementera allt jag har länkat till och bevisa för mig att detta pågår inte just nu, vad bra då, fram med länkar som visar att vi blir inte stormade av en arme beståndande av unga aggressiva män.
    Samtidigt kan du påvisa att det sitter fredliga tacksamma människor i diverse mottagningar runt om i eu och inte aggressiva kravmaskiner.


    Det pågår inga gruppvåldtäkter, eller religiös inspirerat våld som präglar mottagningar.

    Polisen i Danmark kämpar inte mot döden just nu efter att ha blivit knivhuggen av en muslim på boende.


    Samtidigt så har väl inte massakern i Frankrike aldrig hänt där heller ...


     


     


     


    Nej det var en lyxasylant som inte fick all info i förväg, att man kunde "gå under jord" och livnära sig på kriminalitet fram tills man kunde ansöka igen efter några år av illegal vistelse i landet.
    Han fick bara spel att han inte fick plats i bidragsparadiset och hämnades direkt, eller så slaktade han svenskar för att få några år av mat och tak överhuvud utan att behöva ta det ansvaret själv.
    Oavsett, två svenskar brutalt avrättade i eget land av en som inte skulle ha varit här från första början.


    Eftersom du inte förnekar det heller så är du väl medveten om att gruppvåldtäkten som skrevs i masspsykosmedia utfördes av en gäng somalier och inte svenskar som rubriker tydde på från början.
    Förmodligen en gäng som ville bytta yrke från pirat till bidragstagare.


    En sak man kan fråga sig när man ser "flyktingar" som stormar våra gränser nu, hur många har dom dödat och eller våldtagit på vägen till bidrag.


     


    Nu använder du det tyska ordet för asylansökande igen! Varför vägrar du att svara på om du är tysk invandrare?

    Sedan tycker jag att det är skrämmande att se hur mycket rasistisk, felaktig propaganda som du sprider omkring dig. Varför påstår du exempelvis att tragedin på IKEA handlade om halshuggningar?
  • KillBill
    redwine skrev 2015-10-03 02:14:06 följande:
    Eftersom barnen skrattar så har dem det bra och är nöjda.
    Slutsats,   Dem behöver inte kosta oss mer en så.....

    Det är väldigt osvenskt att stå för uppfattningen att Sverige, för att spara pengar, ska låta barnfamiljer bo i tältläger. Vi Sverigevänner anser att alla barn ska ha samma rättigheter, möjligheter och lika värde.


     


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Gert skrev 2015-10-03 09:14:40 följande:
    Då måste du vara väldigt kritisk till regeringen som vill bygga tältläger och baracker till barnfamiljer. Dessutom måste du vara kritiskt till regeringen som låter EU-migranter bo i kåkstäder.
    Om tältläger upprättas för flyktingmottagande så är det provisoriska och tillfälliga lösningar. Om flyktingar får bo några nätter i tält så sker alltså detta inte detta för att spara pengar utan för att lösa en akut situation.

    När det gäller EU-migranter så är det Svenska samhället  inte inblandat i dessa tältläger. Alla svenska partier är emot att EU-migranter uppför tältläger på privat mark. Regeringen vill att EU-migranterna ska söka hjälp i sina hemländer.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Gert skrev 2015-10-03 09:45:17 följande:
    Klart att det är provisoriska och tillfälliga lösningar, men även tillfälliga lösningar kan hålla på i flera år. Den akuta situationen kan hålla på i flera år.

    Du skrev nyss så här:  Vi Sverigevänner anser att alla barn ska ha samma rättigheter, möjligheter och lika värde.

    Men du menade alltså inte barn till EU-migranter.

    De flesta EU-migranter har inte med sig sina barn men om de har det så gäller självklart barnkonventionen även dessa barn. Däremot kan samhällets insatser te sig annorlunda för den här gruppen eftersom de bara är i Sverige tillfälligt (EU-migranter har i princip bara  rätt att vistas i Sverige i 3 månader).


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Moderno skrev 2015-10-03 13:51:40 följande:
    Jag tycker faktiskt att den här synpunkten är värd att lyfta fram. Kan vi acceptera att de nyanlända flyktingarnas barn sover i tält eller i bilar, när vi också låter de ekonomiska flyktingarnas barn göra det?

    Eller tycker ni att det är acceptabelt att göra skillnad på människor?
    Vilka är ekonomiska flyktingar?
  • KillBill
    Gert skrev 2015-10-03 14:19:53 följande:
    Vilka är krigsflyktingar?
    Give ´em Hell!
    Menar du att du inte ens känner till så elementära begrepp?

    De människor som flyr från krig eller inbördeskrig brukar räknas som krigsflyktingar.
  • KillBill
    Moderno skrev 2015-10-03 14:26:30 följande:
    Tendensen är att det görs en skillnad på människor trots att deras behov kan vara detsamma. Spelar det någon roll ur ett moraliskt perspektiv om någon flyr från ett läger i turkiet eller ett läger i Rumänien eller någon annanstans i hopp om att skapa sig ett bättre liv för sig själv och sina barn i Sverige?
    Kan du inte svara på frågan i stället.

    Menar du att Sverige har ekonomiska flyktingar? Vad är i så fall definitionen av en ekonomisk flykting?
  • KillBill
    Gert skrev 2015-10-03 14:40:51 följande:
    Alltså är inte ens en majoritet av de flyktingar som kommer till Sverige krigsflyktingar. Vad är de då? Ekonomiska flyktingar kanske?
    Give ´em Hell!
    Kan du inte googla betydelsen av flykting så att du förstår innebörden innan du skriver här på FL. Då slipper du sitta och gissa. Och nej du kan inte få flyktingstatus i Sverige pga ekonomiska skäl.
  • KillBill
    enånittitre skrev 2015-10-04 17:47:26 följande:

    asylanter 


    Varför använder du det tyska språket i en debatt på ett svenskt diskussionsforum?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?