Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    nihka skrev 2019-12-11 22:02:23 följande:
    SVTs jobb är inte att gulla med presidenter som vill öka förbränningen av kol.
    SVT har helelr ingen som helst anledning att fästa något som helst avseende till SKROT, SKRikhögerns Ockulta Talanger, som alltid har fått fram de hemliga avsikterna med hjälp av sina högerskruvade folieparaboler.

    Kol är ju heller ingen bisak precis, utan en väsentligt bidragande del i det faktum att våra barnbarn kommer att undra hur i helvete vi kunde sabotera deras planet.
  • FDFMGA
    Padirac skrev 2020-01-20 19:48:56 följande:
    Ja, det är precis som du beskriver - att obskyra nätbaserade SDmedia dagligen sprider falska rykten, nyheter och fakta.

    Rykten, nyheter och fakta som dagligen basuneras ut av SDsvansen och hedershögern m.fl utan källkritik, utan kontroll av relevans eller rimlighet. Svansen och vurmare som försöker framställa sig som lite pålitligare än MSM då det är de som duperar och inte duperas.

    Kräks
    Det är väl trist att P4 Väst - eller om det var SVT Väst - inte lärt sig kontrollera sina källor - och i detta fall med konsekvensen att de föll offer för en SD-företrädares agenda.

    Men det handlar ju inte om opartiskhet utan om inkompetens.

    Själv är jag mer bekymrad över den tilltagande högervridningen inom public service, som t ex häromveckan då en företrädare för vänsteråsikter (katalys) och en för högeråsikter (Timbro) fick kommentera riksdagsdebatten i P1. Ja, så långt var det väl rätt okej, men de balanserades av Patrik Engelau, grundaren av Den nya välfärden på den yttersta av yttersta högerkanter.
  • FDFMGA
    mari123 skrev 2020-06-28 11:56:19 följande:

    Jag är åretrunt-joggare sedan 1989 och numer STÄNDIGT i jakt på lyssning till min Mp3 SR har enormt mkt god lyssning att bjuda på och jag njuter av det mesta. T om P2 har sina poänger.  Det ENDA jag liksom inte längre ALLTID orkar med är "spanarna"! Ett gammalt favoritprogram för min del och de får ju tycka och tänka vad de vill när de "spanar".....men numer när jag laddar ner 10-15 program till min MP3 så är det att "spola" en tredjedel för de är besatta av Trump allihop? Man märker det nog inte när man lyssnar direkt i radion en gång i veckan (har inte lyssnat direkt på radion de senaste 20 åren) men när man laddar ner många program blir det tjatigt. MEN det finns så mkt annat så jag klagar inte.....men lite märkligt att alla som "spanar" har samma politiska världsbild...?


    Nöstan alla i Sverige tycker ju att Trump är ett skämt, men ett mycket obehagligt sådant, kanske det är något färre bland er som röstar på SD som anser detta, men flertalet gör nog det.

    Så deltagarna i "Spanarna" delar nog bara en del av ett nästan allmängiltigt svensk synsätt där man ser med visst förakt och löje på personer som ständigt framhäver sin egen förträfflighet och lika konsekvent ljuger.

    Spanarna är förresten ett av mina favoritprogram, men jag har inte en susning om deltagarnas politiska hemvist.
  • FDFMGA
    En tönt som heter gagga skrev 2020-07-14 20:49:49 följande:
    Fick lille Morgan använda SVT som magafon? 
    Morgan?

    Jag tror inte att jag minns att hen kallat sig Morgan.

    Jag minns det som att det var Suffering, Man och nöjd eller något liknande som berättade att han uppfunnit en magafon, det vill säga en apparat som krafsar hen på magen, i synnerhet i naveln

    Och att apparaten var lika stor som en tv berodde enligt hen på att den samlade in allt hens navelludd.

    Märklig grej iallafall, den där magafonenSkrattande
  • FDFMGA
    Padirac skrev 2020-07-14 23:20:04 följande:
    Jag fick för mig att kolla på nätet vad som händer om man inte samlar in gammalt ludd från naveln - utan sparar det..  låt gärna bli att kolla det på nätet säger jag bara..

    Men jag kan avslöja att det liksom tjatandet om PS opartiskhet är en otrevlig brun historia 
    Har för mig att jag läst om en bibliotekarie i Australien som samlade på navelludd. Han sparade det i burkar.

    Så den där magafonen "gagga" nämner kanske kan slå som exportvara, dels till Australien och dels till Ungern. De finns ju en del landsflyktiga sverigedemokrater i Ungern och de kan ju tänkas behöva en hobby.
  • FDFMGA
    En tönt som heter gagga skrev 2020-07-15 00:27:16 följande:
    Hej Gagga, det var längesen.

    Får du 10 öre varje gång du skriver navelludd? Eller är det nåt du lider av som gör att du känner dig tvungen att logga in här bara för att gagga om navelludd? Du verkar närmast besatt av företeelsen. Hur mår du egentligen Mr Gagga?

    Så du tror fortfarande att jag är suffering? Vet du vad? Du har fel. Såg att du käbblade med hen om nåt räkneexempel. Antingen drev suffering med dig, eller så är ni båda idioter.

    Ha det så trevligt med navelluddet. På återseende.
    Tjena SufferingGlad

    Jag trodde inte du hade tid just nu med din mission mot judarna och kommunisterna på Familjeliv utan var fullt upptagen med att dela med dig av din klokskap till kritikerna av Sveriges smittskyddsstrategi i coronatrådarna.

    Det måste vara länge sen du hade så många följare av dina betraktelser som när du förklarar hur lockdown och munskydd hade kunnat rädda våra äldre.

    Det är gulligt av dig att hjälpa kritikerna med argument.

    https://www.flashback.org/t1820754
  • FDFMGA
    En tönt som heter gagga skrev 2020-07-15 00:07:00 följande:
    Hahaha, hehehe...ville vara lite extra tydlig. Och vips verkar det som alla de tre små vänstertrollen på hela FL fattar vem jag är.
    Jag tror att jag har en hyfsat god uppfattning även avseende vilka inlägg/nick du ligger bakom i coronatrådarna - men det ska erkännas att det är svårt att vara säker i och med att nivån på kritiken så ofta sammanfaller med dina känslovallningar.

    Jag kan väl tillägga att jag tycker att dina åsikter om kvinnor, judar, invandrare är avskyvärda - men jag tror att man ska se dem mot bakgrund av att du i mer än 10 års tid har haft som heltidssysselsättning att propagera för SD.

    Bara här på FL måste du ju ha tusentals bannade nick bakom dig - jag tror att du måste söka dig utåt, möta människor, möta arbetsmarknaden för att kunna växa som människa.

    Hoppas att du kan bryta ditt en aning säregna missbruk!

    Lycka till!
  • FDFMGA
    nihka skrev 2020-07-15 16:08:36 följande:
    Det är väldigt viktigt för personen i fråga.
    Tja, när andra är stolta över sina barn, sin partner, sig själva och vad de har lyckats uppnå med sina liv så är den här personen stolt över att hen har en VPN-uppkoppling som gör att hen kan skapa ständigt nya nick som lika ständigt blir bannade. Och hen har också behov att skryta om detta.

    Jag har varit aktiv på FL i minst 10 år och hen fanns redan här när jag var nykomling. Det är väl oerhört tragiskt om man tänker efter. 

    Du har väl läst hans vädjan om hjälp på Flashback när FL under en kort tid blockade den VPN-tjänst hen använde. Den skrevs för över åtta år sedan, där kan man snacka om ett tillstånd där absolut inget har inträffat sen 2012.

    https://www.flashback.org/t1820754
  • FDFMGA
    En tönt som heter gagga skrev 2020-07-15 17:47:36 följande:
    Det är för mig ganska befriande att du så öppet deklarerar hur dålig koll du har.

    Vad sägs om en lunch på Nytorget imorgon? Du kan väl kolla med suffering också?
    Hmm, nog har jag varit med om en och annan trist lunch genom åren, men det är inte så att jag samlar på tristess, och en lunch med Suffering skulle säkert bli den mest andefattiga tillställning jag varit med om.

    Men tack för inbjudan, och hoppas att du får ett inspirerande samtal med dig självSolig
  • FDFMGA
    En tönt som heter gagga skrev 2020-07-15 20:05:58 följande:
    Med tanke på hur mycket energi du lägger på mig och suffering var för sig så tycker du antingen att det är väldigt givande eller så lever du ett miserabelt liv, din stackare.

    Intressant, du skulle nog tro att du ser dubbelt, stackare.

    Men jag måste fråga dig...tror du att det är du som bestämmer vem som är vem?
    Nja, jag tycker nog att Sufferingnicken är rätt ointressanta, men jag vet ju att Sufferingnicken alltid får en del följare och i dessa coronatider fler än vanligt.

    Att Suffering började kalla mig Gagga eller ofta har kört med nick typ FCFMGA säger ju inget om mig men förmodligen en del om hen.

    Men fenomenet att hen kan framföra hur absurda påståenden som helst och ändå möta uppskattning bland likasinnade, som nu i coronatrådarna, är om inte intressant så åtminstone kännetecknande för en del av de nyauktoritäras tankeförmåga och begreppsvärld.

    Hoppas lunchen blir angenäm!
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?