Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    KN75 skrev 2021-05-05 10:57:13 följande:

    Nej, det är rätt.
    Resultatet i trådens inledning är 79% Nej. Man anser alltså inte att PS är opartiska.


    Om du inte gillar Familjeliv, forumets regler eller deras upplägg gällande röstning, och allt annat, så är det ingen mening att du vänder dig till mig, jag kan tyvärr inte hjälpa dig med det. Du får vända dig till dem med dina klagomål.

    Ditt prat om en eller flera krabater känner jag inte att det rör mig eller mitt inlägg som du citerar utan jag måste rekommendera dig att ta det med dem.

    Dina diskussioner om på vilket sätt du tycker det ena är bättre än det andra är inget som rör mig och mitt inlägg.
    Mitt inlägg handlade om den här tråden, om trådämnet och om det utfall som presenteras i trådens omröstning. 

    Resultatet är fortfarande 79% Nej.


    Nja, Familjeliv som forum utger sig knappast för att försöka upprätthålla ett slumpmässigt och representativt urval i omröstningstrådarna.

    Familjeliv är däremot ett öppet forum där alla ges möjlighet att replikera på inlägg Solig.

    Krabatens nick är svart så tydligen har hen redan blivit bannad - men hen är snart tillbaka för att rösta och trösta sina följare.


  • FDFMGA
    KN75 skrev 2021-05-05 14:36:21 följande:
    Ja, jag är i så fall ledsen för din skull att du verkar vara så missnöjd med FL.
    Men jag kan fortfarande inte göra något åt att du är missnöjd med att FL enligt din utsago inte försöker upprätthålla slumpmässigt och rättvist urval.
    Men har de verkligen lovat och utgett sig för det? 

    Jag vet inte vad du inte förstår men jag påminner att om du inte gillar Familjeliv, forumets regler eller deras upplägg gällande röstning, och allt annat, så är det ingen mening att du vänder dig till mig, jag kan tyvärr inte hjälpa dig med det. Du får vända dig till dem med dina klagomål.

    Men jag kan tyvärr inte stödja dina klagomål för jag delar absolut inte din negativa syn och delar inte ditt missnöje med FL. Framförallt kan jag inte se att de ställt ut några löften där de lovat att de skulle försöka uppfylla sådant urval som du verkar inbilla dig.
    Det var gulligt av dig att inte längre vara purken för att familjeliv erbjuder alla medlemmar möjligheten att besvara de inlägg de nu önskar besvara.

    Som när jag besvarade ditt inlägg där du triumferade över att 79 procent av de röstande i tråden delar din uppfattning

    Men inte är jag missnöjd med Familjeliv, mer än att forumet är så segt. Tvärtom uppskattar jag inläggen från SD-kören, om än av helt andra skäl än de kören avser.

    För några dagar sen såg jag en anonym vurmare som tycktes ha tagit dessa omröstningstrådar på lika stort allvar som du - hen hade valt "De flesta röstar på SD" som bihang till anonymiteten.

    Allt gott! Och hoppas att du finner stöd och tröst i omröstningarnaSolig
     

  • FDFMGA
    Bäst i stan skrev 2021-05-06 07:39:24 följande:
    Stödet för SVT/SR är på väg att rämna.
    Hoppsan, ditt senaste? nick blev kortvarigt.

    Hann du ens stärka dina följare i deras trosuppfattning den här gången?
  • FDFMGA
    KillBill skrev 2021-05-19 09:07:08 följande:
    På vilket sätt skulle det  vara till SRs nackdel att det har visat sig att den anställde ljög om sitt förhållande för SR?
    Haha, vilken bra fråga, en som du inte kommer att få något svar på.

    Hen kanske menar att SR borde förvissa sig om att deras anställda inte ljuger, kanske att man vid anställningsintervjuer ställer frågan: Brukar du ljugaSkrattande

    Det som skulle kunna vara till men för SR är om man kände till att det fanns en privat koppling mellan journalisten och islamisten under tiden hon gjorde sina reportage - eller möjligen att man fått sådana indikationer men valt att inte agera.

    Hursomhelst tycker jag att det är märkligt att SR inte går ut och förklarar hur och när man fick den information som innebar att hon fick gå.
  • FDFMGA

    Och somliga borde söka med ljus och lykta efter att stående abonnemang på "Sinne för proportioner" Skrattande

  • FDFMGA
    pyssel skrev 2021-05-19 18:01:23 följande:
    Ok, Minitrump! "Det som hände var inte fel."
    Lustigt att behovet är så starkt att hitta på pejorativa benämningar i vissa typer av trådar. Din åsiktsfrände i den här är för övrigt förmodligen Familjelivs mest devota Trumpanhängare, hen har profeterat om ett stort hangarfartyg som ska byggas till Trumps ära och i Trumps namn.

    Kanske du och hen kan få följa med på en resa  och utbyta skarpsinniga tankar med varandra.

    Lille Fritjof var visst hans pejorativa benämning på Fridolin.

    Bräcker du det utan övningSkrattande

    Nåväl, det må vara er väl unt att få tro att förtroendet för public service är i gungning - bland andra än de vanliga gänget.

    Överlag har ju svenskar ett grundmurat förtroende för ps - om än inte i omröstningstrådar här på FLTomte
  • FDFMGA
    pyssel skrev 2021-05-19 19:11:32 följande:
    Varför tycker du inte att vi kan kritisera våra samhällsinstitutioner? Det är ju du (plus din lilla blindtarm som f.ö kasserat varenda läslinjal du frikostigt skickar hans väg) som är först ut med pejorativa benämningar på den som har något slags kritik. Jag är en stor anhängare av public service som sådan, men anser att även den ska tåla att granskas. Ett demokratiskt samhälle bygger på bl.a det och offentlighetsprincipen. Men du blir istället så till dig i brallan över att få teama upp med FL:s paria, bara du får lapa i dig beröm, så du håller vilka rabiata stalinistkommentarer som helst om ryggen.

    Att populister gnuggar händerna när PS trampar i klaveret gör ju knappast att jag vill ha det stängda samhälle du och ditt lilla handtag förespråkar. Vad FL:s och hela Sveriges SD-maffia tycker i frågan är fullständigt egalt för var jag ställer mig. Det är huvudlöst att låta dem äga frågan om granskning bara för att man själv (bl.a jag) gillar PS och tycker deras existens dessutom är nödvändig. Hur får du och klabbet förresten ihop att Wolodarski är högerextrem?
    Hur har du det med din blindtarm, min skulle inte kläcka ur sig att ingen vettig man vill vara tillsammans med en feminist eller dyrka Trump.

    Hur kommer det sig att du tror att jag inte anser att man kan kritisera samhällsinstitutioner? I frågan om kopplingen mellan journalisten och islamisten så har jag bara skrivit två inlägg, det om proportionerna och det där jag skriver att "det är märkligt att SR inte går ut och förklarar hur och när man fick den information som innebar att hon fick gå".

    Till skillnad från dig tror jag inte att förtroendet för public service är i gungning - men det hindrar inte att jag anser att Ekot skött det här klantigt.
  • FDFMGA
    pyssel skrev 2021-05-25 17:54:30 följande:
    Din blindtarm kläcker bl.a ur sig att människor är högerextremer och trumpister när minsta kritik riktas mot de styrande. "Komiskt" (som blindtarmen säger). "Komiskt, betyder enligt Wikipedia..." och "Googla fram det om ni kan!" sa Bull. "Hur gjorde du, mastermind??", ekade det på tyska.
    Du syftar på klyban - antar jag.

    Bättre du tar det med honom än med mig av flera skäl, exempelvis att det är rakare att vända sig direkt till den man angriper än via tänkta ombud för person, i synnerhet som jag till är helt ointresserad av den fleråriga konflikten mellan honom och dig.

    Så klyban kallar folk trumpister trots att de inte är detta. Det var väldansTomte

    Förresten, när jag ändå har dig på tråden. Förstod du skillnaden mellan att anse att något fått för stora proportioner  och att anse att det är fel att kritisera Ekots agerande.

    Om inte, så vet jag från en annan tråd att du skulle kunna få detta förklarat av någon du har respekt för och som är språkligt skicklig.
    Ons 19 maj 18:01 #4416 Citera Anmäl
    FDFMGA skrev 2021-05-19 17:44:59 följande:

    Och somliga borde söka med ljus och lykta efter att stående abonnemang på "Sinne för proportioner"


    Ok, Minitrump! "Det som hände var inte fel."
  • FDFMGA
    Fader Geronimo skrev 2021-05-25 18:46:50 följande:
    Katastrofen på Ekot har givetvis fått för små proportioner. Ska säkerhetsrisker ha gräddfil på skyddsobjekt?
    Nja, frågan är väl snarare i vilken omfattning vi vill ha ett överfvakningssamhälle, det vill säga i det specifika fallet när fick Ekot  kännedom om att journalisten hade en privat relation med islamisten och hur agerade man då?

    Att tuthögern med omnejd dels avskyr journalister och dels strävar efter maximal övervakning är ingen nyhet.

    Välkommen tillbaka förresten Skrattande
  • FDFMGA
    Fader Geronimo skrev 2021-05-26 00:21:05 följande:
    Har varit "tillbaka" länge...

    Effektivare övervakning hade nog stoppat Akilov. 

    Det största säkerhetshotet kan vara att våra journalister ligger med terrorister.
    0522 står det på din bebbemarkering - snart en vecka alltså.

    Akilov har du nog fått om baknaveln - det var en annan person Ekotjournalisten hade en relation med.

    Den relevanta frågan är när detta kom till Ekots kännedom och hur man agerade då.

    Sverige är ju dessbättre inte inspirerat av den nyauktoritära vågen såtillvida att journalister övervakas och avlyssnas.

    Själv kan jag tycka att det var mer upprörande att DN gjorde sig av med sin medicinska journalist enkom  för att hon inte delade Wolodarskis lika ovetenskapliga som märkliga inställning till Sveriges agerande under pandemin.

    Men angående proportioner så har ju den nyauktoritära rörelsen så gott som alltid fokus på detaljer utan att förstå eller bry sig om sammanhangenGlad
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?