• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    mva1970 skrev 2018-12-04 00:26:28 följande:

    Hej alla där ute. Jag och fästmannen planerar ÄD i januari, på NGC i St Petersburg. Har hittils inte sett någon annan som valt dem. Vi gjorde enorm research, egentligen i flera års tid, innan valet föll på den kliniken. Skälen var många... jag fyller snart 49, min fästman några år äldre ändå och har tre barn sedan tidigare. Vi träffades sent i livet och vill bilda en egen familj.

    Har kollat upp och varit i kontakt med alla kliniker man kan tänka sig - Danmark, Finland, Riga, Spanien (flera olika), Grekland m fl. Hade bestämt oss för AVA i St Petersburg men då hade de, av etiska skäl, slutat att erbjuda val av kön som alternativ. Vi vill absolut ha en flicka (vårt val, undanber mig dömande kommentarer). Hamnade till slut hos NGC, de erbjuder både val av kön, foton på donatorerna - både som barn och vuxna! Samt full medicinsk information man kan tänka sig, även på familjemedlemmar. Som kuriosa kan man även se donatorns handstil och lyssna på då hon läser om sig själv på ryska.. Dessutom är priset en tredjedel mot AVAkliniken. De har funnits i 4,5 år och vill antagligen slå sig in i konkurrensen med mycket den etablerade AVA och andra kliniker runt om i världen.

    Jag återkommer endera dagen om hur vårt första möte med dem i helgen gick. Både ris och ros. Kolla gärna in deras hemsida. Det är hypermodernt, snyggt och påkostat. De inger stort förtroende, värme och kunskap. Inga väntetider. Svarar nästintill alla tider på dygnet via mail.

    Det känns spännande, overkligt, skrämmande, glädjande, oroande... alla känslor samtidigt. I min ålder, självklart har vi vridit och vänt på alla alternativ, för och nackdelar innan beslutet fäste i oss ??

    Läste ni om Titiyo? Det var inspirerande och hoppfullt.

    Sov gott och lycka till allihopa ~ tänk vad många vi är. Det känns stort.


    Åh! Jag skulle oxå vilja ha en flicka, men bara jag får ett barn till så får jag vara nöjd. Tycker oxå att man ska kunna få välja vad för kön man vill få. Om man redan har 6 pojkar kanske man vill ha en flicka tex. Stort lycka till!
  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2018-12-26 08:08:50 följande:

    Du ska absolut öka på hormonerna om du börjar blöda. När jag gör nästa insättning och om jag börjar blöda så är det bara att ligga i sängen, progynon var tredje timme, extra spruta med progesteron och även cyklo-f . Sen när blödning avtagit så ska man trappa ner till normala doser.

    Lycka till.


    Finns det sprutor med progesteron?
  • Frazze
    Bell13 skrev 2018-12-25 12:45:00 följande:

    Jag fick rosa flytning i onsdags kväll. Det kom liksom ut rosa lutinus och senare brunt. Det var ju ingen fara säkert bara sköra slemhinnor. Jag fick psykbryt men allt var ändå bra.

    Är det blod som kommer?


    När jag var gravid så blödde jag av och till fram till v.11v. Min gyn kollade mig och sa att det förmodligen var överbliven slemhinna som kom ut??? Men nu blev ju jag naturligt gravid och tog inga mediciner, el jo jag tog lite kortison och lite progesteron på eget bevåg. Men om du börjar blöda och det inte slutar emellan så ska du nog kolla dig. Lycka till!
  • Frazze
    Jag är bara jag skrev 2018-12-26 21:29:34 följande:

    Japp, tatt såna alla ruvningar och alla graviditeter. Tjeckien var bland de första med Prolutex som jag tatt de senaste 5 ED:na. Innan dess tog jag Agolutin.Tusen gånger bättre på alla sätt och vis jämfört med kladdiga vagitorier som gör svinont att stoppa in! Hoppas Sverige tar in den snart.


    Åh fasiken vad bra! Jag hatar vagiatorer och att ta utrogest oralt är inte optimalt *hahahaha* Det är billig fylla. Ska kolla om man kan få tag i det i Riga. Hur går det för dig med dina klimpar? kram
  • Frazze
    Sjuttiosjuan skrev 2018-12-26 18:28:43 följande:

    Inte här tror jag:( Vi har köpt med oss från St Petersburg!

    Hur går der för dig?


    Ja vi sparar pengar så att vi kan komma iväg för FET snart. Jag hoppas att det funkar denna gången! Känner att det kommer ta så lång tid att få ihop de pengarna igen. Men nu från den 2/1 så ska här börja förberedas på alla sätt jag kan! Hoppas komma iväg i mars el April nu. Hur går det för dig och din lilla docka då? Hon måtte vara en 7-8 månader nu väl
  • Frazze
    Jag är bara jag skrev 2018-12-27 15:35:15 följande:

    Numer borde fler länder ha Prolutex tycker jag. Jag har fullt upp med en trotsig 2-åring och en 5-månaders hnb. Kram!


    Förstår mycket väl det där med trotsig 2-åring. Han har snart vart trotsig i 1 helt år vår lille talle Men han är godhjärtad och snäll och får mycket beröm från förskolepersonalen. Han är tydligen långt före de andra i tal vad jag förstått även om han är tvåspråkig. Kul att höra att han är duktig Det blir man ju som förälder väldigt stolt över. Hur går det med lille E då? Och vad tycker B om att bli storebror? Kram
  • Frazze
    Jag är bara jag skrev 2018-12-27 16:38:47 följande:

    Jag misstänker att en del trots kom sig av att bli storebror så pass liten som han ändå var. Inte optimalt med så tätt mellan, men jag hade ju inget val. B pratar helt flytande sen länge och är väldigt stor så i princip alla tror han är minst 3. Ställer till det lite för han är ju bara nyss fyllda 2. Lille G är som sagt hnb med allt vad det innebär. Maken har inte kunnat börja jobba heltid på långa vägar eftersom vi bara turas om, men tids nog blir det väl lugnare.


    Ah det var G det var! Trodde det var E ju Vad är hnb för något? Ja min J är ju strax över metern lång han oxå så drt är många som tror att han är äldre än vad han är oxå. Han är större än de 3-åringar som går i hans dagisgrupp. Hoppas de inte råkar illa ut för det sen bara när de blir äldre vore kul om de fick träffas någon gång kram
  • Frazze
    Bell13 skrev 2018-12-29 18:27:58 följande:

    Har inte kommit mer. Har dessutom varit på ul idag och vi såg ett tickande hjärta och mätte till 7+2 och är 7+0 så allt är bara fint.


    Ååååh det är ju underbara nyheter! Grattis till ett pickande litet hjärta. Nu håller vi tummar för att det är en liten bebis som kikar ut om en sådär 8 månader
  • Frazze
    Sjuttiosjuan skrev 2018-12-29 21:48:18 följande:

    Kul med plus i gruppen!!!

    Vi bestämde idag att vi ska åka till st Petersburg i sommar för syskonförsök:)

    Vi ska bara försöka få till ett giftemål innan dess bara!

    Gott nytt år alla och hoppas på massa bebisar 2019!!


    Oj! Låter som ett helt fantastiskt år som väntar dig då. Lycka till med giftemål och med syskonförsök. Här blir syskonförsök gifta har vi vart i 8 år nästa sommar vill bara att min lille kille ska få ett syskon. Jag hoppas att det ska fungera. När ska ni gifta er är det tänkt?
  • Frazze
    lill111 skrev 2018-12-31 07:47:15 följande:

    Hej!!

    Men vad roligt att ni oxå var med då : )

    Hur går det för er?? Vi åker till st Petersburg om 14 dagar, slutade med p-piller den 27/12 och tog nedregleringssprutan på julafton så nu närmar det sig: )

    Längtar o är så spänd samtidigt..[/

    Hej!!! Ja, så spännande! Vad kör ni garantipaketet, ursäkta om jag kanske missat info;)?

    Hur har du mått, kör ni färskförsö el frys?


    Skrev du fel nu el tog du sprutan först och slutade med p pillren sen? Vilket fall som helst! Stort lycka till!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019