• Maran73

    Vi som planerar äggdonation 2019

    På tal om strul.. får inte tag på min gyn som lovade att han inte skulle ha ngn semester innan sommaren, och alltså vara på plats f drop-in koll. Han har bara öppet tisd t o m torsdag dessutom så visar det sig att han/de har stängt denna vecka pga 1:a maj så blir nästa chans till UL för att mäta slemhinna inför FET först nästa tisdag..! Ska enl instruktioner göra det på torsdag.. ringa runt i panik i sista sekunden efter vänligt inställda gyn känns INTE lockande! Gaaah.

  • Maran73
    Virpan skrev 2019-04-30 15:41:59 följande:

    Du kan kolla med Eva Svanborg i Solna. Eller Mama Mia på Karlaplan, man kommer tyvärr inte ihåg vad läkaren heter där. Det var en äldre man i alla fall.


    Tack! Kollade m kliniken i Riga, det var tydligen ingen ko på isen och jag kunde vänta till tisdag med UL. Puh! Fick tag på en sköterska på Sibyllekliniken som råkade veta att gynmottagningen hade stängt hela denna vecka (som jag misstänkte). Superdålig info, man kan t o m få tid för att någon ringer upp från gynmottagningen, inte ett ord om att det är stängt alltså (i knappvalet i växeln). Det ska han få höra på tisdag. Hoppas inget mer strular nu..
  • Maran73
    kolabönan73 skrev 2019-05-01 18:16:09 följande:

    Hej alla!

    Här kommer en uppdatering! Vi fick en son den 10/3, allt gick bra även om det avslutades med ett kejsarsnitt. Vi blev igångsatta på BF-dagen, och kan kom på förmiddagen nästa dag.

    Så hopp och styrka till alla er som kämpar!


    Stort stort grattis!! <3
  • Maran73

    Hallå alla!

    Kul att vi är ett gäng som har planerat ET/FET i maj! Vårt är satt till 13 maj, men har inte gjort UL ännu så kan ju behövas någon/några dagar till på östrogen. Ska gå till gyn imorgon. Har ingen bokad tid så hoppas VERKLIGEN att han är på plats..! Iaf, vi sätter in ett embryo (m embryoglue) i Riga.

    Frazze, låter inte rimligt med HF så tidigt, brukar inte uppstå förrän efter v 24 någonstans om jag minns rätt. Men allt är kanske möjligt, bäst fråga experterna som du ju ska.

  • Maran73

    Lättad! Nyss hemkommen fr gyn, allt ser fint ut inkl slemhinnan som var 7,8 mm. Väntar bekräftelse från kliniken men kan inte se vad som skulle hindra en transfer på måndag.

  • Maran73
    Solros80 skrev 2019-05-07 20:24:38 följande:

    Underbart Maran73! Vi har transfer samma dag.


    Jajamän, det har vi! Vilken klinik? Vi går på AVA i Riga.
  • Maran73
    Maika19 skrev 2019-05-07 21:22:39 följande:

    [quote=79610812][quote-nick]Maran73 skrev 2019-05-07 12:37:43 följande:[/quote-nick]

    Lättad! Nyss hemkommen fr gyn, allt ser fint ut inkl slemhinnan som var 7,8 mm. Väntar bekräftelse från kliniken men kan inte se vad som skulle hindra en transfer på måndag.

    Ja men guud va spännande! Du vet jag kommer följa dig:) Maran, vilken typ av mediciner har du tagit fram till nu? Vad tyckte kliniken?


    Ja VERKLIGEN spännande! Det är kul att vi kan liksom ?hänga? på vägen.

    Jag har bara tagit Östrogen, Progynon 2 mg x 3, lägger till Progesteron på torsdag dvs 4 dgr innan transfer. Och så börjat med gravidvitaminerna redan nu, skadar ju inte! Onödigt få ngn form av vitaminbrist just nu tänker jag. Jag tar ogärna läkemedel utan att det är motiverat, finns inget som tyder på att t ex mitt immunförsvar är extra taggat eller så (trots att jag har diabetes), TSH är på 2,7 vilket en del menar är för högt men det finns enl vad jag har läst inga övertygande evidens för att gravida/planerande behöver ha ner det under 3. Men där går meningarna isär som sagt. Jag ska dock fråga kliniken om de tycker att jag ska ta Trombyl som ev kan förhindra havandeskapsförgiftning, men tycks inte ha någon tendens för det heller. Så troligtvis blir det bara hormonerna.
  • Maran73
    Solros80 skrev 2019-05-08 12:38:54 följande:

    Vi går också på Ava Riga så vi kanske träffar på varandra på måndag ????


    Haha, vad roligt, ja det hoppas jag! Vilken tid har ni fått?? Vi har insättning kl 16 men antar att vi ska vara där lite tidigare. Hur reser ni dit? Vi tar båten fr Stockholm på söndag kväll.
  • Maran73
    Lilly2013 skrev 2019-05-08 07:21:27 följande:

    Vaknade precis upp på hotell Monica. Fick ett fint lite svit liknande rum när vi anlände sent igår kväll.

    Idag kl 15 e de dags att infinna sig på kliniken. Först akupunktur sen transfer sen akupunktur igen. Nu dags för frukost och lite sightseeing innan allvaret börjar.

    Jag tar oxå bara progynon, progesteron men efter jag kollade med kliniken om jag inte skulle ta nån kortison eller liknande så sa de att jag kunde börja med 10mg prednisilon och trombyl i lördags.. hmmm hatar verkligen å äta kortison men samtidigt så kanske det behövs. Har inga påvisade immunproblem så de sa att det finns ingen forskning på att det skulle hjälpa. Ska kolla idag igen.. slipper jag e jag glad


    Ååååh snart är du ruvare! Den delen ser jag mer fram emot denna gång av någon anledning. Håller tummarna hårt!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019