• Svar på tråden Det supergoa gänget del IV
  • KattenJanson

    Jag är fortfarande hemma. Har sovit ca 4 timmar inatt. Antar att det är bättre än inget. Sedan halv 5 imorse har jag varit vaken. Då har jag haft förvärkar var 10-12: minut. Vid halv sex tog jag en alvedon, har fortfarande ont i ryggen. Har precis duschat och det har inte avtagit. Jag är så lycklig. Hoppas att det håller i sig. Ska packa ihop lite kläder nu och packa necessär för säkerhets skull.

    Hoppas att ni får en skön lördag med era bebisar. kramkram

  • Que Sera Sera

    KJ! YAY! Hoppas verkligen det haller i sej nu!

    Brinkly; Ver faktiskt inte nar stygnen skall forsvinna. Laste har att det kan ta veckor for vissa innan dom gar bort...
    Ang. avslaget sa kan det komma och ga lite gran och flytningen ar sakert normalt det med. Mitt avslag forsvann for ett tag sen ratt sa bra for att sen komma tillbaka med nya krafter... Nu ar det mindre igen (rosatonade flytningar typ) men vagar inte tro att det inte kommer borja bloda igen sen... Litar inte pa avslag. *flinar*

    Syster; Jodu - NAR!? Mannen o dottern far vara med hos frisoren sa far jag val slanga fram tutten fall det behovs. Kan ju vara smid o forsoka ha henne ammad innan man satter sej i stolen dock.

  • Aussielotta

    Hej Hej!

    Ang avslaget, mitt avslag har inte avtagit. Det blöder rätt mycket fortfarande faktiskt. Kliar också eftersom det läker där nere. Stygnen vet jag inte när de ramlar av. De faller väl av efter någon vecka eller två kanske. Gör ni knipövningar? Jag får faktiskt lite ont i magen av att göra såna....men antar att det är bra att göra...

    Brinkly --> Dagen innan min förlossning passade jag på att måla tårna och fingernaglarna, raka benen osv.....preciiiis lagom för att vara fin vid förlossningen. Jag har sett foton på mig efter förlossningen, mascaran har runnit fint på kinden...hihi...och ingen har brytt sig om att hjälpa mig att ta bort det......

    Heja KJ! Nu kommer det en bebis skall du se!!!!

    Dags för frukost!

  • Que Sera Sera

    Weeeii, skall in i duschen nu men maste beratta!
    Jag vill ju kora EC med Elina och idag satte vi henne pa pottan for forsta ggn. FULLTRAFF! Bajsade pa ganska sa direkt efter att jag satt henne dar! Sa duktig o sa glad man blev nar man fick till det sa! Skall def. kora potta fler ggr nu.
    Maste bara kopa en potta m mindre hal for, ehm, hon satt lite for langt ner sa rumpan fick fick bajs pa sej iaf... Sen gnallde hon o jag tog bort henne - utan att tanka att hon alltid gor nr ett i samband m nr 2 sa dar fick vi en lacka pa skotmadrassen.
    Inte gor det ngt dock for weeeeeeeii fick till en pottning pa forsta forsoket!! *ler stolt*

    Bild finns i galleriet dar vi sitter i sangen o 'pottas'! Hehe.

    Duschdaxx, kram pa er!

  • syster76

    Lycka till KJ Skrattande Jag kan verkligen inte förstå att det är julafton nästa helg. Har ingen julkänsla alls och har inte köpt färdigt julklapparna. Ska endast köpa till min systers pojkar. Angående avslaget har mitt också kommit och gått men för tillfället har jag ingenting. Trodde man skulle blöda rejält men jag hade som en vanlig menstration. Har helt glömt bort att fråga på BB när och om de ska ta de stygn jag har efter snittet. Ingen har sagt någonting så jag tog förgivet att de skulle försvinna av sig själv. Men på måndag är det 5 v sedan så jag får nog ta och komm aihåg och fråga på bltr kontrollen på måndag.
    Ha en trevlig lördag tjejer Kram

  • brinkly

    Äntligen lite action Katten!! Hoppas nu att den lille kommer ut i natt!! Lycka till!!!


    Tack för alla svar om avslag (haha så knäppt att sitta och skriva inägg om det!). Mitt avslag har slutat men som sagt igår kom lite slemm... och jag tyckte jag såg liten svart bit tråd...
    Jag har sen ont i magen lite då och då... klart den ska ju dra ihop sig nu. Min har minskat med hälften i natt bara (nu syns magen inte om jag har en lite tjockare tröja op mig ).
    Nu ut på promenade och stora tjejerna ska få prov dra vagnen... (de har 3 kompisar här så det är fullt hus (nej det var det redan innan) med 7 kids).
    Kram kram 
  • seSSa

    brinkly, mitt avslag har inte försvunnit ännu o stygnen e kvar för min del... vilken tur du har som har både rasat i vikt o sluppit blöda så länge... hehe....
    hoppas vagnturen gick bra idag

  • brinkly

    seSSa--> det är verkligen mysigt att promenera med vagnen, jag har fortfarande ont i bäckenet så det blir inte så lång promenader men lite längre varje dag.

  • Que Sera Sera

    Godkvaller. Nu har vi antligen fatt julpyntat lite har hemma men ar dock inte klara annu. Kanns iaf lite skont att ha lite pynt uppe nu nar julen ar sa nara inpa.

    Vi var ocksa pa promenad idag igen, fast dock utan vagn.
    Tog en ganska bra runda och ar smatt impad over hur val sjalen avlastar. Daremot maste jag ova lite mer pa knytningarna o placeringen av henne. Stor mej pa att axxelbanden aker upp mot halsen ibland. Idag fick jag iaf satt henne lite hogre upp an jmf mot pa bilderna i mitt galleri. Ne, jag gillar verkligen sjalarna men brukar dock inte ta dom om vi skall ut kortare rundor eller sa - iom att knytningen inte gar sa dar jatteubersnabbt for oss annu.
    Det kommer val det med med lite mer ovning sa...

    Annars var det ett tag sen nu som KJ skrev, undra om det hander ngt pa bebisfronten!? *nyfiken o hoppas*

    Naval skall ta o slappa lite i vantan pa att vattnet skall koka.
    Ha det sa gott nu allihopa!

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV