• straw2008

    Tror mammor till flickor att pojkmammor är avundsjuka?

    Vet inte vart denna ska ligga men jag måste bara lufta ämnet, snälla om ni har någon kommentar så kommentera detta är nämligen lagom sjukt i mina ögon.

    i en pågående tråd ang "ska vi våga försöka en gång till, vill endast ha en dotter" är det en kvinna som skriver att hon upplever att pojkmammor tittar på henne o hennes dotter med stor avundsjuka, det påstår hon händer varje dag.

    När jag fått mitt första barn (en pojke) fick jag många kommentarer utav flickmammor typ:

    "jag är SÅ glad över att det var en flicka o inte en pojke"

    "nu har jag i alla fall fått en flicka, nu kan jag slappna av så får resten bli vad det vill"

    Med mera!

    Men mest undrar jag, går flickmammor omkring o tror att pojkmammor är avundsjuka ? Seriöst?

    ibland tittar jag på någon förälder/barn för att jag kanske tycker att de har en stenåldersvagn, bär i sjal eller har en SÖT unge (könlöst) det finns mkt som väcker min nyfikenhet.

    Finns ni avundsjuka mammor eller yrar bara denna kvinna?

  • Svar på tråden Tror mammor till flickor att pojkmammor är avundsjuka?
  • Hackemamma

    Sjukt! Jag hade ingen som helst aning vad mitt barn hade för kön under graviditeten, jag fick vad jag önskade: ett friskt barn :)

  • LitenMamma

    Nääää, är överlycklig för min lilla pojke. Ett friskt barn som är den mest fantastiska lilla varelse som finns! Skulle inte byta bort honom mot alla flickor i världen.

  • Siriva

    Jag känner en kvinna som blev såå besviken när hon fick reda på att hon väntade en son. Nu hoppas hon på att hennes syster ska få en dotter så hon får köpa klänningar till den flickan i stället.

    Själv har jag en son på tre år och är gravid igen. Jag är inte avundsjuk på någon annan mamma för jag har världens bästa son!

  • chokladkaffe

    Fattar inte varför man inte kan få önska sig barn av ett visst kön utan att behöva höra om alla fingrar och tår. Jag ville ha en flicka spontant men fick en pojke, älskar honom över allt annat såklart. Men innan barnet är fött hade iaf inte jag någon relation till det och fantasier är det enda man har. Det är så himla tabubelagt att det är löjligt. Nu är jag inte avundsjuk på de som har flickor, min son är som sagt bäst

  • chokladkaffe

    Kan nån förklara vad önskan om ett visst kön har med friskhet att göra? Blir så himla trött på det argumentet. Om man inte får ett friskt barn, är det ett sämre barn då eller vad är det frågan om? Jag är helt övertygad om att jag hade älskat mitt barn även om han haft en tå mindre...

  • Noiis

    jag är inte förvånad över att de finns kvinnor som är avundsjuka på andra mammor som fått barn med ett annat kön. men jag tror inte att de går åt ett håll utan att de går åt båda! jag har många gånger fått höra av flickmammor att jag ska vara glad över att jag har en son. likväl har jag hört folk säga att dom skulle göra abort om dom väntade en pojke pga att de finns förlite pojkkläder

  • Pellinell

    Tillägg: inte för att klä dem i prinsesskläder och sådant trams, utan för att man vill uppleva sig själv utifrån, så att säga.

  • mamma20sthlm

    Klart man vill ha ett friskt barn för att alla önskar väl att barnet mår bra!?

    Har väl inget med sämre barn? Ingen som sagt det...Man önskar bara att barnets häsla är bra som man önskar att ens egen hälsa är bra...

  • viseversa

    Ja klart ALLA pojkmammor är såå avundsjuka på mig för att jag

    1.Har flickor
    2.dom är extremt söta/vackra
    3.Väluppfostrade
    4.Jag klär dom i snygga dyra kläder
    6.dom är bäst.

    obs jag är faktiskt inte speciellt seriös. Mao NEJ jag tror inte att mammor till pojkar är avundsjuka på mig. Jag är inte avundsjuk på dom som har pojkar så varför skulle dom då känna avundsjuka för att jag har flickor.

    vad barnen har mellan benen har för mig ingen betydelse. Alla barn är vackra och underbara och en stor gåva oavsätt om det är flickor eller pojkar. Aklla barn skänker sina föräldrar sån enorm glädje. och då spelar könet ingen roll alls.

    FAAST jag kan bli lite avis på dom som har en brio sing vagn. För jag vill ha,ha,ha!!!

Svar på tråden Tror mammor till flickor att pojkmammor är avundsjuka?