• låjsan1

    HJÄRTEBARN

    Hjärtebarn =)
    Hjärtebarn
    Här fortsätter vi hjärtebarnsföräldrar

    Gammla som nya -ligt välkomna

    Här inne kan vi stötta varandra genom de tuffa operationerna och oron vi alla genomgår när det gäller våra älskade hjärtebarn.
    Och är ni oroliga för ert barn så bolla gärna tankar med oss MEN det bästa är att ringa ert barns hjärtläkre eller hjärtmottagning.
    Alla barns hjärtfel är väldigt unika så bara för att just ditt barn har samma typ av hjärtfel som någon annans barn så bi inte orolig för det behöver inte betyda att ditt barn har samma problem som det andra barnet. Ingen av oss föräldrar kan något om just ditt barns hjärtfel.
    Hoppas ni förstod allt detta surriga jag skrev

    Här kommer lite tips på vad man kan göra under ert barns op:

    Gå i stan
    VILA!!!
    Läsa en bok.
    Surfa runt på nätet om ni har dator med er.
    Sen kan ni komma på era egna idéer på hur just NI vill fördriva tiden under op.
    Kommer ni på något bra så säg till så skriver jag in det i listan.

    Hoppas ni kommer trivas i tråden. Finns där något mer ni tycker det ska stå här i presentationen så säg bara till så lägger jag till det.

    Intressanta länkar:

    -------------------------------------------------- --------
    Har gjort som innan och kopierat från start tråd!
    Då fortsätter vi tre månader till då
    Kram Låjsan
    www.barnhjartcentrum.se/www.hjart-lungfonden..../
  • Svar på tråden HJÄRTEBARN
  • nena76

    Fick tid idag i växjö för att sätta på en mätare för Ellas hjärtrytm. Hon ska ha den i 24 timmar och har nu haft den sen 11 i förmiddags. Det var en pärs att få henne att acceptera sladdarna och dosan men nu i eftermiddags så tyckte hon att den var lite spännande, hon har låtit bli sladdarna med. Så ska vi tillbaka till fys lab imorgon och lämna mätaren. Jag hoppas av hela mitt hjärta att den visar att det inte är så farligt som vi tror.

  • låjsan1
    theesi skrev 2009-11-24 09:15:53 följande:
    Vincent har inte haft nått snor nu sen igår. och jag hoppas det håller sig borta så att jag kan ringa Lund imorn och be om en snabb tid. Jag har slutat hoppas. Det finns liksom inget att hoppas över. Förlåt allihop att jag låter så nere, men jag har liksom ingen glädje kvar över att han ska opereras och blir frisk, tycker mest det medfört en massa beskymmer och problem. Hoppas iaf på en tid i början av december!
    Nu håller vi tummarna för att de blir den 8:de ...känns nästan som de e vår op förra året som upprepar sig då Jontes tid blev skjuten på 4 ggr så jag vet hur galet frustrerande de e men den 11 dec -08 blev den av och vi hann hem till jul så det riktar vi in oss på med er oxå

    Tack ni andra tjejer för era uppmuntrande ord om Jontes op. Vet att de inte e kul å läsa när man har så mycket skit med maten men jag bara måste tala om att på BVC i dag vägde han 13.650 och är 83 lång....börjar tro att jag tvingar i honom lite too much men sen äter han fortfarande 2 ggr per natt så de gör ju sitt
  • 2små2stora
    låjsan1 skrev 2009-11-24 20:42:12 följande:
    Nu håller vi tummarna för att de blir den 8:de ...känns nästan som de e vår op förra året som upprepar sig då Jontes tid blev skjuten på 4 ggr så jag vet hur galet frustrerande de e men den 11 dec -08 blev den av och vi hann hem till jul så det riktar vi in oss på med er oxå Tack ni andra tjejer för era uppmuntrande ord om Jontes op. Vet att de inte e kul å läsa när man har så mycket skit med maten men jag bara måste tala om att på BVC i dag vägde han 13.650 och är 83 lång....börjar tro att jag tvingar i honom lite too much men sen äter han fortfarande 2 ggr per natt så de gör ju sitt
    Hur gammal är han?

    Johanna har precis kommit upp till 13kg nu.
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • MoM

    Låjsan, Du gör verkligen ett hästejobb med Jonte och hans mat.
    Max segar sig just upp mot 11...

  • låjsan1
    2små2stora skrev 2009-11-24 20:46:52 följande:
    Hur gammal är han?Johanna har precis kommit upp till 13kg nu.
    Han är 16 mån :P

    tack MoM <3
  • 2små2stora
    låjsan1 skrev 2009-11-24 21:46:06 följande:
    Han är 16 mån :P tack MoM <3
    Då har du tryckt i hono bra med mat J vägde 10kg när hon var 16 mån
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • Jo  anna
    låjsan1 skrev 2009-11-24 21:46:06 följande:
    Han är 16 mån :P tack MoM <3
    Det är ju jättebra. =) Theo vägde 11 när han var 18 månader.
  • Små Hjärtan

    Trinity väger väl runt 11 kilo vet inte exakt då det var ett tag sen vi vägde henne. Hon gick ner en del efter op. Del för hon kräkte en hel del efter op (fullt normalt vid TCPC fick veta) och sen för hon gick på impugan och all vätska som kom. Tror även att MCT kosten gjorde lite att hon gick ner. Hon fick ju inte äta mat med fett i. Nu kämpar vi för att hon ska äta mer än bara välling, inte det lättaste. Vissa saker kan hon äta utan problem men ändå så är det välling som är hennes liv. Det är bara att fortsätta kämpa med maten.

  • låjsan1

    Jag räknar oxå att Jonte "dippar" efter tcpc op så då e de ju gött att ha lite å ta av
    .....även om de känns träligt för de e ju inte smärtfritt att få i hono mat :-P

Svar på tråden HJÄRTEBARN