JULGODIS!
Har inte hittat någon tråd för julgodisbak ännu i år?
Har jag missat den eller har det bara inte startats någon?
Om inte annat så kommer det en tråd här!
Fyll på med era smaskigaste recept och andra tips och idéer!
Har inte hittat någon tråd för julgodisbak ännu i år?
Har jag missat den eller har det bara inte startats någon?
Om inte annat så kommer det en tråd här!
Fyll på med era smaskigaste recept och andra tips och idéer!
Hur göra för att chokladgodisarna inte ska smälta så fort när man tar fram dom?
Jag tänkte prova att göra vanilj- och choklad fudge och jag undrar om det lättaste sättet är att använda kondenserad mjölk eller ska det vara grädde? jag har tyvärr ingen termometer så det ska vara lätt och enkelt att göra, finns det något fudge or dummies recept?
hur förvarar jag sedan dessa godsaker, någon som vet?
tack
Jag undrar bara: Hur ÄTER man knäcken sedan? Om den är gjord i småformar? Blir den inte så stenhård så tänderna går sönder om man försöker tugga? Eller suger man på den bara?
Johanna Westmans chokladdoppade lakritskolor är på gång i kylen. Jordnötspraliner fixade. Barnen har gjort marsipanfigurer.
Tror jag ska fortsätta med 1 eller 2 sorters fudge senare och kanske polkagrisbräck.