• Boo8

    Sahlgrenska - Del 13

    Sahlgrenska - Del 12


    Här samlas vi som gör IVF på Sahlgrenska. Välkomna gamla som nya!

    Skriv om frågor och funderingar som du har, du får garanterat svar på dem i denna tråd. Här hjälper vi alla varandra och både peppar och stöttar varandra i uppgångar och motgångar.

    Skriv gärna in dig på vår lista som vi har i medlemstråden, alla som är aktiva i tråden står med, så vi kan hålla koll på varandra, var vi är i behandlingar osv.

    Tidigare trådar
    Del 12: www.familjeliv.se/Forum-7-134/m47693757.html 
    Del 11: www.familjeliv.se/Forum-7-134/m45263328.html
    Del 10: www.familjeliv.se/Forum-11-261/m42857182.html

    Medlemstråden:
    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m48909129.html 

    Tråden för dem som blivit gravida/vi som ska bli gravida (del 3)!!!
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m49604048.html
    2010 är vårt år!!!
  • Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13
  • Dolus

    Hej Vienzi,


    Tack så mycket....och detsamma{#lang_emotions_wink}Jag provade akupunktur i somras, tyvärr utan framgång i barnlösheten men jag upplevde som du i Zonterapin allmän välbefinnande och avslappning. Jag skärpte mig oxå med kosthållningen i och med kostråd. Nu håller jag på och testar zonterapi så vi får se om det kan led  till något. Tycker dock det är svårt att veta hur länge man skall testa en sådan alternativ metod.
  • Vienzi
    Dolus skrev 2010-01-12 21:12:56 följande:
    Tycker dock det är svårt att veta hur länge man skall testa en sådan alternativ metod.
    Ja, det kan jag hålla med om... Jag har för mig att jag gick en gång i veckan ungefär i kanske tre-fyra månader eller nåt sånt sen tyckte hon jag gick hos att det kändes som att hon mjölkade mig på pengar och att hon hade "löst upp" de spänningar hon kunde. Men jag skulle absolut kunna tänka mig att börja igen, bara för avslappningens skull. Varenda gång jag kom hem därifrån var jag helt slut och somnade ca en timme efter behandlingen.

    Nu använder jag spikmatta, kan också rekommenderas även om det inte heller gett nåt resultat vad gäller barn...
  • Zeitgeist

    Allt gick bra på Sahlgrenska idag så nu är jag ruvare igen- nu är det bara att hålla tummarna för att jag får vara det till i höst nångång.... : ) Den första av våra små eskimåer dog tyvärr vid upptining, men som tur är hade vi fler kvar i frysen. Så, nu är det bara väntan som gäller...

  • Ellia

    Grattis Rimfrost- nu håller vi tummarna för er!

    Dolus: Välkommen! Jag har gjort akupunktur inför detta försök för att maxa förutsättningarna. Få se om det gör någon skillnad.

  • Boo8

    Rimfrost: Grattis till ruvningen. Håller tummarna stenhårt!!!

    Jag är nedreglerad nu iaf så start med Progynon imorgon o VUL 22/1 Det går framåt!

  • FrkSommar

    Tjo och hej!
    Det tog ett litet tag för mig att hitta hit men nu är jag här :)
    Var ju på spolning den 22/12 och allt såg bra ut. Nu har vi båda blivit kallade till ett besök där de skulle förklara alternativen och göra upp en plan för hur vi skall gå vidare. Det säger mig inget alls...
    Är det någon som varit pådetta möte och kan förklara så att man är lite förberedd. De nämnde också att de ville ta lite fler prover, vad är det de letar efter då?
    De trode att vi skulle få vänta tre månadre på att få komma på detta besök men nu skall vi dit redan nästa vecka och det är jag jätteglad för fast lyckligast är jag över att det ser ut som om vi får behålla "vår" doktor. Hon är tydligen överläkare och tar inte så många patienter eftersom hon har fullt upp. Jag har verkligen fåt förtroende för henne så jag är såååå tacksam. Känns skönt att inte behöva träffa nya människor varje gång.
    Som sagt, några tips om vad som kommer att avhandlad på detta möte vore toppen.

    Jag tror på 2010 för oss allihopa :)

Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13