• BuBBlan00

    Planer för att skaffa barn till sommaren

    Vi tänkte köra i gång till sommaren att försöka få barn. Då har jag jobbat ett tag och ekonomin har byggts upp. Är det flera som planerar att börja försöka i maj juni? Skulle vara kul att prata med andra som går i planeringsdagar. 

  • Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren
  • BeccyBoop
    Sajabollan Tack och lycka till
    Lissabon Lycka till med kartläggningen
    ***
    Nu ska vi äta frukost!
    Trevlig helg på er
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop
    äntligen Vi Välkommen till tråden!
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • äntligen Vi

    jag har inte ätit piller på ett år nu och första tiden så var mensen väldigt oregelbunden men nu har den blivit mer normal.

    annars har jag bara förberett kroppen med kosttillskott.

    tänkte beställa hem ägglossningstester nu så man har dom när det börjar är ju bara en månad eller 2 kvar. vi har nämligen inte bestämt om det blir juni eller juli. men det lutar nog åt att vi börjar i juli för då har vi båda semester {#lang_emotions_tongue_out}

    hur kommer ni andra att göra, är det fler som provar ältest eller vet ni på ett ungefär redan när ni har ägglossning??

  • svampen1

    hej
    hänger på här sj så slutade jag med p-piller i januari efter 7,5år och nu haft problem med oregelbunden mens tycker det är väldigt jobbigt. men det kommer väll dom säger att det kan ta upp yill 6mån innan allt blir normalt

  • Naura

    Jag kommer få hem äl test redan imorgon hoppas jag. Då ska jag börja testa, enl kalendern här på fl kommer jag ha äl den 14:e maj. Ska se om det stämmer enl testerna.

    På tisdag är det dags att plocka ut spiralen. :)

  • Sajabollan

    jag hoppas oxå att mina tester kommer i morgon, men jag har nog redan passerat ägglossningen denna månad tror ja. Får väl vänta in och se när mensen vill dyka upp.
    Vi ska ju inte starta verkstad föränn i juni ändå...

    svampen1  välkommen hit! vad tråkigt att den krånglar. Jag hoppas att den kommer igång snart, 6 månader känns ju ganska länge. Jag hoppas att min kommer igång som den ska.

  • Naura

    Inga tester med posten idag, men har fått mail om att de dyker upp imorgon. Så imorgon blir man spiralfri och så kan man börja testa sig för fullt. :)

  • BeccyBoop
    Lissabon Vilken underbar dag imorgon då!!
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Naura

    Spiralfri!!! :)

    Trodde jag skulle ha jätte ont, bytte ut den för två år sen och minndes bara hur ont det gjorde, men kom inte ihåg om det var att ta ut den gamla eller sätta in den nya. Men helt klart så var det att sätta in den nya, för nu när man tog ut den känndes det knappt! :)

    Fick mina tester idag, har genast provat, och fick ett väldigt svagt streck på äl stickan. Testar ju mest för skojjskull, men kan ju vara bra att veta ungefär vilken dag den inträffar sen när det är dags på riktigt! :)

    Kunde inte sluta le när jag kom tillbaka till jobbet efter besöket hos bm, ingen vet ju våra planer så fick försöka gnugga bort flinet från ansiktet, men oj vilken spänning och lycka jag känner nu. Första steget är taget, det avgörande steget för att vi öht ska ha nån chans att få en liten kotte så småningom. Aldrig har det väl varit så kul att sätta sig i gynstolen som idag. :)

Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren