• BuBBlan00

    Planer för att skaffa barn till sommaren

    Vi tänkte köra i gång till sommaren att försöka få barn. Då har jag jobbat ett tag och ekonomin har byggts upp. Är det flera som planerar att börja försöka i maj juni? Skulle vara kul att prata med andra som går i planeringsdagar. 

  • Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren
  • Jackie85
    Kristini skrev 2010-04-29 10:42:31 följande:
    gratulerar=) Härligt!
    BeccaStina skrev 2010-04-29 10:34:53 följande:
    Grattis Jackie85!!! :D
    Tackar!!!! Är överlycklig...håller tummar och tår att det skall gå vägen...
  • BeccyBoop
    Jackie85 GRATTIS!!!!!{#lang_emotions_flower}
    Kristini Jag hade kopparspiral innan jag blev gravid med dottern och när jag tog ut sen körde vi på som vanligt. Vet inte om kroppen behöver "vila" vid borttag av hormonella preventivmedel, inget jag hört/läst.
    Och vad det gäller folsyra så äter många det för att undvika att barnet får ryggmärgsbråck och LGK-spalt (läpp/gom/käk-spalt). Jag äter vanligtvis en multivitamin som innehåller rekommenderat intag av folsyra så för mig var det ingen förändring- Tänker dock mer på att jag ska ta min tablett varje morgon än innan!
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Kristini

    Ok... jag tror att vitamin Kvinna som man köper på apoteket innehåller det? Och det har jag hemma så det vore kanske en bra idé att fortsätta med=) Tack för informationen!!

  • BeccyBoop
    Krisitni Det är den jag äter och den innehåller rekommenderad mängd folsyra. Och det skadar ju aldrig att ta lite extra vitaminer!
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Strossel

    Känns som att det kan vara försent att hoppa in i tråden, fick äntligen tummen ur å bli medlem på familjeliv.

    Här planeras det att börja försöka juni/juli ungefär... har inte käkat p-piller på över ett år....

  • BeccyBoop
    BeccaStina Det läste jag också för nån veckor sen. Känns ju bra!
    vippan Klart! Alla är välkomna - så VÄLKOMMEN!
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Naura

    Vad tänker ni på kring stjärntecken? Har ni något favorittecken som ni hoppas att barnet ska få? Jag själv är Lejon och enligt min mamma var jag helt klart tjurigast och mest envis av alla 4 barnen, så kanske vore en bra idé att undvika det. :) Nejdå, skämt o sido. Men det är kul att sitta och drömma och fundera kring hur barnet kommer bli.

    Jag skulle så gärna vilja sätta igång redan nu. Men i norrland så är januari/februari de aboslut mörkaste, kallaste och tråkigaste månaderna så det känns inte kul att barnet ska fira sin födelsedag under den perioden. Våren är ju så underbart härlig, min man fyller år i april och det är alltid så härligt med vårkalas. Sen är det ju inte sagt att det blir en vårbebis bara för att man börjar försöka i juni, tar det länge så hinner man ju gå kalendern runt och det spelar det ju givetvis ingen egentlig roll när barnet kommer, men får man lägga in en liten liten önskan så önskar jag mig ett litet vårbarn. :)

  • Strossel

    haha det där med stjärntecken har jag ingen koll på alls! Det enda jag vet är att vågar är känsliga (som passar utmärkt på min sambo som är våg)..

    Det enda jag har tänkt på att jag gärna ser att barnet är född inom första halvåret av 2011! Jag själv är född i maj och det är ju en fantastisk månad det med...

Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren