• BuBBlan00

    Planer för att skaffa barn till sommaren

    Vi tänkte köra i gång till sommaren att försöka få barn. Då har jag jobbat ett tag och ekonomin har byggts upp. Är det flera som planerar att börja försöka i maj juni? Skulle vara kul att prata med andra som går i planeringsdagar. 

  • Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren
  • MariaTherese82

    Hej alla och Grattis Jackie85 som jag ser redan har plussat!!! {#lang_emotions_laughing} 


    Det där med stjärntecken har jag inte funderat alls kring, däremot tid på året har man ju lite önskemål om.. skulle också jättegärna få ett litet vårbarn, men blir förstås glad när det än blir!!

    Usch håller på och flyttar i helgen, det är för trist!! Ångrar att vi inte tog hjälp av flyttfirma... Tre trappor utan hiss är ingen hit. Tur att man är tjej och kommer relativt lindrit undan med lite kruxväxter, kuddar etc. {#lang_emotions_wink} Hoppas vi hittar ny bostad snart också, letar ju större men har inte hittat rätt ännu så vi flyttar ut tillfälligt till sommarhuset i skärgården. Får se hur det går hihi

  • Strossel

    Att kunna flytta till störe längtar jag med efter, men som du själva dagen då man ska flytta alla saker är det inte fullt lika roligt ;)...

    Letar hus gör vi för fullt, men det är inte det enklaste att hitta rätt hus!..
    Bor ni i hus/lägenhet?

  • MariaTherese82
    Strossel skrev 2010-05-02 17:26:32 följande:
    Att kunna flytta till störe längtar jag med efter, men som du själva dagen då man ska flytta alla saker är det inte fullt lika roligt ;)... Letar hus gör vi för fullt, men det är inte det enklaste att hitta rätt hus!..Bor ni i hus/lägenhet?
    Haha ja och vi har haft sånt oflyt i flytten. Fått fel släp, flyttkartonger som ingen fattar hur man viker ihop (ska tydligen tejpas??) etc... Usch, glad när detta är över. Vi lämnar nycklarna på torsdg och far till NYC på fre {#lang_emotions_cool} längtar!!

    Vi letar större lägenhet. Har även tittat lite på hus men vi känner oss inte riktigt redo för villa ännu så nu letar vi lägenheter kring 100 kvm och uppåt. Då får vi nog plats med en liten familj {#lang_emotions_smile} Men på sikt vill vi också bo i hus, det får bli nästa steg!

    Vart i landet bor alla? Vi bor i Sthlm. Inte klokt vad bostadspriserna har skjutit i helgen här. Man tvingas pytsa ut 5-6 miljoner för en 100 kvm. Det är ju inte klokt när man tänker på det!!!
  • MariaTherese82

    skulle stå att bostadspriserna skjutet i höjden ...  ser att jag skrivit i helgen (??!!) tankspridd haha.. nä nu ska jag återgå till mina underbara flyttkartonger

  • Strossel

    Herregud i mina trakter (skövde) skulle man kunna få ett slott för för 5-6 miljoner ;)...
    Lycka till med flyttkartongerna!

  • BeccaStina

    här får man också feting villorna för de pengarna, skulle aldrig drömma om att slänga in de pengarna, flytta in i landet och ner mot göteborg så e det mycket billigare :D


    beccastina.blogg.se - mamma till Theodore 080805
  • BeccyBoop
    MariaTherese82 Vi letar också nytt, sålde vår lägenhet i dec och har sen dess bott i min mor hus (hon är i USA). Men här kan man ju inte bo... man flyttade ju hemifrån av en anledning!
    OCh visserligen så är det dyrt att köpa hus/lgh i dagens läge. Visst, man behöver inte slänga ut några 5-6 miljoner här, men 2-3 för att få ett hus (Öresundregionen).
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Naura

    Nu är det bokat tid för att ta ut spiralen. Nästa vecka på tisdag är det äntligen dags! Men bebisbakandet börjar inte förrän kanske om en månad, sambon blev genast orolig för att vi ska leva i celibat en hel månad, men det finns ju alltid kondom. Jag har skyddat mig i 11 år, nu får han ställa upp i 1 månad. :)

    Skulle jag lägga ut 2-3 miljoner, eller ännu värre, 5-6 miljoner så skulle jag aldrig i livet köpa begagnat. För dom pengarna får ett nybyggt och stort hus med vilken inredning man vill. Vi har planer på att bygga nytt, och då är vårat maxtak 2 miljoner för huset, och tomten för ca 300 000kr. Men vi bor i Norrbotten och här är allt sånt mkt billigare.

  • BeccyBoop
    Lissabon Ja, lite får dom ju lida om dom inte vill leva celibat
    Och min spiral åker imorn. Fick till och med en sms-påminnelse nu ikväll!
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Naura
    BeccyBoop, härligt! :) Börjar ni verkstan direkt eller? Kan du förstå att det redan är dags? Jag tyckte att när jag första gången skrev i den här tråden så var det ännu vinter o kallt o våren/sommaren var långt borta. Nu är det redan maj och väldigt snart juni.

    Jag längtar så till den dagen då jag får ett + på stickan och ännu mer tills man hör hjärtljuden för första gången....känns så overkligt och helt fantastiskt på en o samma gång!
Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren