• BuBBlan00

    Planer för att skaffa barn till sommaren

    Vi tänkte köra i gång till sommaren att försöka få barn. Då har jag jobbat ett tag och ekonomin har byggts upp. Är det flera som planerar att börja försöka i maj juni? Skulle vara kul att prata med andra som går i planeringsdagar. 

  • Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren
  • BeccyBoop
    Lissabon Ja, man får ju nästan panik om man glömt sina vitaminer! 
    ***
    Annars, allt bra med alla? Helg och allt ju!
    Här hemma är det fint, massor inplanerat som vanligt! Och bara 3 veckor till spiralen åker och allvaret börjar!
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Kristini

    Hej!

    Hoppas att det är ok att jag hoppar in på eran tråd?? =) Jag och min sambo har precis bestämt oss för att sluta med p-piller i sommar!! Äntligen säger jag=) Sambon hade nog gärna väntat lite till men han gav med sig utan att jag behövde tjata...=)

    Jag är ny här på familjeliv men gillar redan sidan jättemycket! Måste bara hitta ett lexikon för alla förkortningar som används... inte lätt när man är ny i sammanhanget=)

    Hoppas att allt är bra med er nu när det är helg och mys=)

  • MariaTherese82

    Hej hej alla!

    Ett tag sen jag var här.. haft fullt upp med bebisbesök och grejer =) En god vän till min sambo hälsade på förra helgen  fre- mån och tog med sig sin 9 månaders lilla bebis. Jättemysigt var det! Men OJ vad med jobb!! Ett evigt passande..  Jag som tycker om att ta det lugnt på helgen. Ligga i sängen och läsa tidningen, dricka kaffe i lugn o ro. Det kan man ju glömma {#lang_emotions_tongue_out} Kanske låter som jag ångrat mig nu..  och så är det inte.  Var kul att se sambon med lilla killen också.. han var så bra med barnet. Lekte, fick honom att le typ hela tiden. Jättesött! {#lang_emotions_heart} 


    Även fullt upp med lägenhetssökande. Vi har ju precis sålt vår tvåa och letar nu större i samma område. Så idag blir det promenad i solen och lite visningar!


    Hoppas att det är bra med alla! Är det fler som gör första försöket i maj eller väntar ni till juni? Inte långt kvar nu!

  • MariaTherese82
    Kristini skrev 2010-04-17 15:31:30 följande:
    Hej!Hoppas att det är ok att jag hoppar in på eran tråd?? =) Jag och min sambo har precis bestämt oss för att sluta med p-piller i sommar!! Äntligen säger jag=) Sambon hade nog gärna väntat lite till men han gav med sig utan att jag behövde tjata...=) Jag är ny här på familjeliv men gillar redan sidan jättemycket! Måste bara hitta ett lexikon för alla förkortningar som används... inte lätt när man är ny i sammanhanget=)Hoppas att allt är bra med er nu när det är helg och mys=)
    Klart det är ok! Välkommen {#lang_emotions_laughing} 

    Haha ja varför är det nästan alltid så att vi tjejer måste bearbeta killarna lite innan de går med på att starta bebisverkstad. Tror inte deras längtan efter barn kommer lika naturligt.

    Lycka till nu!!
  • BeccyBoop
    Kristini Välkommen till tråden och FL. Kan ju säga att du kommer bli beroende
    Kul att även ni ska försöka till sommaren.
    Och det här med bearbetning är ju en sport i sig. När vi började försöka för 3 år sen var det jag som drog igång det, men denna gången var det faktiskt maken som tog upp samtalet om syskon! Så, det börjar bli bättre
    MariaTherese82 Vi ska börja i maj. Snacka om att man längtar, räknar nästan ner dagarna tills dess.
    Och när man har barn får man sällan sitta still. Eller, den första tiden är ju lugn, där är det bara att se till att den lill* är nöjd och glad. Sen när de börjar vända sig och bli mobila - då vet man att man lever! 
    ***
    Precis hemkommen från kalas. Varit hos goda vänner vars dotter fyller 2. Och så har dom en liten till på 1 månad. Sååå söt och som det drar i bebistarmen när man håller detta underverk!
    Nä, nu grillning!
    Kram
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • pennyQ

    Ååhh vilken härli tråd det här är, helst nu då tiden är inne... Vi sätter oxå igång nu helhjärtat efter ett antal månader med strul av mens som inte kommit osv. Eller min mens har inte kommit än men imorgon så blir det besök hos gyn för att förhoppningsvis få något som sätter igång kroppen. Skulle sitta finfint med en vårbebis nästa år..

  • Naura

    BeccyBoop: Ungefär när i månaden tog du ut din spiral? Mitt i cykeln eller precis innan/efter? Jag tänkte ta ut den ganska snabbt efter min nästa mens, vet inte om det spelar någon roll. Kan inte tänka mig det. Nu är det bara veckor kvar. Har varit barnvakt förra veckan, man blir inte mindre sugen av det heller... :)

  • BeccyBoop
    Lissabon Jag tog ut min spiral ungefär en vecka efter äl, för att vara på den säkra sidan. Och månaden efter var man på tjocken!
    Ska beställa tid idag för att ta ut min spiral. Man vet ju aldrig om de har nån väntetid!
    pennyQ Välkommen till tråden! Hur gick det hos gyn igår?
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • pennyQ

    Vi är på gång. Eftersom jag inte fått igång min mens så blev det helt enkelt en pillerkur av Primolut-Nor. Ska käka det i tio dagar två piller om dagen, men jag kommer inte ihåg om jag ska äta dom där pillren samtidigt eller vid olika tidpunkt, ingen som vet?!?!

    Ja efter det där ska jag då få mens sägs det och då ska jag kontakta gyn igen för att få veta mer helt enkelt.. DEn som lever får se vad det blir av oss.. :)

  • Jackie85

    PennyQ:

    Primolut har jag käkat varje år när jag drar till Thailand för att skjuta upp min mens. Den dagen du slutar med dom tar det 3 dgr tills du får din första mens. På mig har mensen kommit som på en ställd klocka varje gång och mensen har kommit igång som den skall direkt efteråt. Fast jag har regelbunden mens alltid. Däremot sa min läkare till mig att inte försöka den månaden som jag ätit dessa piller då det visat viss maskulanisering av foster. Vet inte vad han menade men jag skippade att försöka den månaden.

    Lycka till nu!

Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren