• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Zwillinge86 skrev 2014-01-27 22:08:44 följande:
    När jag tog om mitt amh i september verkade de snvända samma referensvärde, men sen vet jag ju inte om det var ett misstag av gyn. Hon jämförde iaf det nya värdet med det gamla och konstaterade att det tyvärr sjunkigt fort.



    Men vad hemskt! Min gyn läkare sa till mig att de slutat göra dessa prover bara just för att de visade fel, men att det alltid visat lägre än det svaret man fick. Alltså, antingen korrekt eller oxå för lågt. Men vad jag tycker mig läsa här i era inlägg är att det även kan ha visat för högt??? SHIT!!!! Vad deprimerande allt detta är! Jag vill bara börja med mitt nu och hoppas att allt går bra första gången, men jag vet ju att sannolikheten är typ noll! Suck! Ska fråga när jag är i göteborg igen hur det ligger till.
  • Frazze
    Liv2014 skrev 2014-01-28 20:48:53 följande:
    Hej! Ser att diskussionen om amh och kvalité är på tapeten igen, jag villa bara peppa och igen skriva att jag endast fick två ägg, läkarna ville avbryta alltså skulle jag enligt statistiken varit en av dem som inte kom till äggplock, jag stod dock på mig jag ville ta ut de två och kolla kvaliten innan de hänvisade till ÄD. Mina två var av toppkvalitet. En klara sig till blasto till frysen, det andra blir en bebis i början av sommaren. Jag fick tillbaka ett tvådagars.



    Åh vad underbart att höra! Hur många försök gjorde du? Eller gick det på första försöket? Jag hoppas att det funkar för mej oxå! Har vart på apoteket idag och beställt alla mina grejer. Närmar sig fruktansvärt fort nu! Gör allt jag kan för att det ska stärka mina möjligheter.
  • Frazze

    Jag är 36 år, och när jag var inne och kollade om det var värt att testa ens med ivf så såg han 4 st ägg som såg ut att vara i bra storlek. Därför gav han mig det korta protokollet med menopur. Så nervöst nu!!!

  • Frazze
    Liv2014 skrev 2014-01-28 22:03:43 följande:
    Låter ju lovande frazze, stort lycka till!



    Tack! Det kan verkligen behövas! Jag hoppas att det blir lite ägg som är bra kvalite på Han sa ju att de kan tänka sig att sätta in två ägg om det skulle vara så att det blev ett bra resultat! Orkar man med tvillingar?
  • Frazze
    germany skrev 2014-01-30 07:11:14 följande:
    Skickar lite pepp till alla i tråden som planerar, är i full gång med bebisverkstaden.

    Ett antal tjejer i tråden har bevisat att ett nästan obefintligt AMH värde kan leda till barn.

    Se AMH mellan "fingrarna" och titta istället på erat resultat vid stimulering och ett lågt antal ägg kan alltid innehålla det där guldägget som vi alla väntar / väntat på.

    Blir väldigt glad då jag ser att det är så många nya som fortsätter hitta  till denna tråd och som kan stötta varandra fram längs den rätt så jobbiga resa. Ta hand om varandra och hjälp varandra med en "putt"  framåt. Ensam är inte stark, men tillsammans! 

    Jag lär göra nog göra er lite sällskap längre fram när vi ska försöka igen.

    Kram.



    Ja det var skönt med lite positiva tankar i allt elände. Även om det som alla skriver är sant och vår verklighet så måste man komma igång och tänka positivt. Jag ska ju precis börja med mitt första försök om någon vecka och vill väl även om jag vill vara positivt inställd, ändå inte vara inställd på något! Jag försöker vara realistisk och tänka att det inte kommer att gå, men innerst inne så hoppas man ju och är förväntansfull. Kram på er alla och ha en fantastisk dag!
  • Frazze

    Åh va SMART jag INTE är! Jag var på apoteket och hämtade ut heeeeeeeela kitet idag, men nu kom jag på en sak. Vad händer om det går rakt åt hel**te då? Då har jag en 60st vagiatorer av nåt slag som jag ska göra vaddå med? Jaja tur att det bara var 810kr förhela skiten. Så är det när hjärnan inte riktigt är med en hela tiden!

  • Frazze

    Skönt att höra! Känner mej i te som en fullkomlig idiot längre då. Ja vi får väl se nu om jag får användning av allt

  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-01-31 08:00:12 följande:
    Jag hämtade också ut hela kittet igår, ingen liten påse med grejer! Jag fick vänta på mitt 3 dagar, beställningsvara, va det så för dig också? Nu är det hämtat iaf, komsi komsi lilla mensen :D



    Åh det tog precis tre dagar för mina grejer att komma oxå. Nu är det bara 10dagar kvar tills mensen ska dyka upp. Min man kommer hem från Australien på tisdag efter en semester på 3,5 vecka. Jag lääääängtar så! Sen åker vi till Göteborg på Torsdag för genomgång igen. Kommer inte ihåg allt sen i oktober. Jag är så spänd och nervös att jag spricker snart! Hur snabbt kan 10dagar gå tro?
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-01 07:24:43 följande:
    Jäkligt fort hoppas vi!!! Va kul vi kommer verkligen ligga i fas, jag får mens torsd-fred nästa vecka :)

    En fråga till alla! Jag har bara fått en förpackning dvs 5 st orgalutran utskrivet, brukar man bara ta dem i 5 dygn? Eftersom det är beställningsvara så måste jag ju veta direkt när jag börjar med dem om jag behöver mer än 5 eller ej.. Sen är det ju helger som kan försena allt också :S



    Jag fick oxå bara en förpackning med orgalutran! Tänkte inte så mycket mer på det. Var lite osäker dock på vad som behövdes bevaras i kylen mer än den och menopur.

    Jag tror att poletten trillade ner igår! Alltså om 3-4 veckor om allt går bra, så skulle jag kunna vara gravid!!!!!! Vilken härlig känsla jag fick i kroppen då! Man är så inne i allt som man gör och allt som ska göras att det inte riktigt slagit mej. Visst så vet man ju om det, men jag har inte vågat/ hunnit tro/ tänka att det faktiskt kan bli något av det! Shit pom frittes! Nä nu så är det bara att hit the gym!
  • Frazze

    Jag kollade precis i kylen här. Vad är Ovitrelle för något då? Det är oxå injektion av något slag.

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH