• Anonym

    Är ni tillsammans med ert livs kärlek?

    Jag har ett par förhållanden i backspegeln och endast 1 av dom känns som att det faktiskt var mitt livs kärlek, alla andra har bara varit "vanlig" kärlek. Men jag är osäker, kan ju vara så att jag bara idealiserar det som upplevdes som den "rätta" kärleken...
    Hur känns det att ha hittat sin livs kärlek? Hur vet ni att det ni har är så otroligt rätt?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-10-02 21:34
    Ni som har mött er livs kärlek, oavsett om ni är tillsammans eller inte, tror ni också att oftast känner den andra personen likadant? Jag menar, tror ni att sådan kärlek oftast inte går enkelriktat?

  • Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?
  • Anonym

    Ni som har mött er livs kärlek, oavsett om ni är tillsammans eller inte, tror ni att den andra personen också oftast känner likadant? Jag menar, tror ni att sådan kärlek oftast inte går enkelriktat?

  • Anonym (Nej)

    Jag är inte tillsammans med mitt livs kärlek. Vet inte heller om jag mött honom ännu... hoppas inte det.

    Men för fyra år sedan träffade jag en man som jag föll pladask för. Han klev rakt in i hjärtat och skakade om hela mitt inre. Och ja, det var likadant för honom. För mig kändes det som att vakna upp ur en dvala, och att hitta hem. Äntligen!

    Men... han är gift och har två barn. Han valde till slut att fortsätta leva sitt liv med hustrun.

    Jag fick hjärtat krossat på köpet.

    Är idag inte längre kär i honom och ser honom heller inte som mitt livs kärlek. Det kommer fler kärlekar, tänker jag. Den stora kärleken behöver kanske heller inte komma så plötsligt, utan kan växa fram.

  • Lillagris

    Jag hoppas och tror att min kärlek känner exakt samma sak för mig. Han säger varje dag hur mycket han älskar mig och visar det genom kyssar och kramar flera gånger om dagen.

  • Cheeses
    Anonym (Mi) skrev 2012-10-02 01:07:00 följande:
    Så är det för mig med :(

    Varför det?
     

    Han vlll ha barn, men jag är LIVRÄDD för en graviditet och förlossning. Och barn går det inte att kompromissa bort som jag har förstått det, så vi kommer att gå skilda vägar i framtiden, så jag får passa på och njuta varje sekund som vi fortfarande är tillsammans.
  • Anonym

    Nej hon är gift med en annan men hon är den mest fantastiska kvinna som jag någonsin har träffat.

  • Anonym
    Cheeses skrev 2012-10-02 21:24:42 följande:

    Han vlll ha barn, men jag är LIVRÄDD för en graviditet och förlossning. Och barn går det inte att kompromissa bort som jag har förstått det, så vi kommer att gå skilda vägar i framtiden, så jag får passa på och njuta varje sekund som vi fortfarande är tillsammans.

    OM du redan har bestämt dig för att du aldrig vill skaffa barn, och han är övertygad om att han vill - varför fortsätter ni då att vara tillsammans? Ju längre ni är tillsammans ju svårare kommer det ju bli att gå skilda vägar. 

    Min sambo var en tid osäker på om han ville ha barn och jag har hela tiden varit överygad om att jag vill ha det. Var en tid orolig över att det skulle separera oss, men i vårt fall handlade det om mognad. Nu planerar vi barn tillsammans.   
  • SuperMumy

    Jaaaa! Vi har varit ihop i snart 15år, har två barn och två på väg. Jag är löjligt förälskad i honom, han är min absolut bästa vän, bästa sexet! Innan min man så förstod jag inte hur man kunde bli blixt förälskad .

  • Eliasmamma

    Ja det är jag, det vet jag med säkerhet nu. Lämna mitt ex efter 9 år för min nuvarande som jag varit ihop med lite merän 2 år. Detta är kärlek, det var det inte mkt av med mitt ex så som han behandla mig.

    Jag och min sambo väntar 2:a barnet i december nu och kunde inte vara lyckligare 


  • Anonym (tyvärr inte)

    Nej jag skilde mej från mitt livs kärlek för snart ett år och i dag lever jag med en som jag inte alls kan lita på tyvärr

Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?