• kakanssmulor

    Nån mer som planerar nr tre och vill följas åt :)

    Tänkte om det var fler som planerade sitt tredje barn och vi kunde följas åt med tankar och funderingar :) 
    Vi har två barn sen tidigare en på sex år ( fyller sju i år) och en på fyra år. 

  • Svar på tråden Nån mer som planerar nr tre och vill följas åt :)
  • jhk88
    Fröfröken skrev 2017-04-25 17:48:29 följande:

    Hej !!

    Jag sitter här o hoppas hoppas på plus efter trolignidblödning igår morse och nu bara tokömma bröst men neg resultat än så länge. Hoppas hoppas!

    3e barnet, andra försöket o bim 28/4 //Fröfröken


    Jag hoppas sååå för din skull!! <3

    Själv har man tokömma bröst som dig, känt hugg tre gånger i livmoder/äggstockar sedan igår och stickningar i äggstockar... Hoppas så innerligt att detta inte är en skengraviditet!!! :( BIM 30/4...
  • MalynCazzandra

    Igårkväll började jag känna lite molvärk i magen och beräknad äl är idag! Har inte fått nåt positivt än test än men misstänker att de kanske skedde inatt för enligt min app så skulle jag ha äl idag! Vi hade sex i måndags så nu är det bara att vänta och hoppas att det tar sig. Någon mer som hade sex två dagar innan äl och blev gravid?? :)

  • jhk88
    Nr3sladdis skrev 2017-04-26 20:01:04 följande:

    Tror bestämt det visar 2 streck, vad tror ni?

    Syns bättre irl, mannen såg också 2 streck. Vågar jag tro på det?


    Det ser ut som två streck jaaa!!! <3
  • MalynCazzandra

    Åh hur ska jag orka vänta till BIM 10 maj ?? Jag tror det tog sig denna gång men svårt att veta ju. Hade sex två dagar innan äl och det ska ju vara bra om man vill ha en tös. Så nu gäller det bara att hålla sig sysselsatt och se om de kommer någon mens i maj :/ hoppas inte!

  • MalynCazzandra

    Oj det här såg ju positivt ut! Alltså inte själva testet men att det förmodligen snart är dags för äl! :D imorgon kanske eller vad tror ni?

    Trodde de var kört eftersom jag varit borta i helgen men då blir det nog att mysa till de ikväll då ;)

  • agda23

    Hej! Hoppar in i tråden! Vi planerar inte aktivt en trea men skulle det bli är det väldigt välkommet! Min egna längtan är stor!! Vi körde halvsäkert innan förra äl o såklart hoppas jag det ska bli en träff! Har blivit gravid lätt förut. Har ömmande bröst o bim 11/5 åh så lång väntan!!


    Att bli mamma är det finaste som hänt!
  • Zora

    Hoppsan, var ett bra tag sedan jag skrev i tråden. Tänkte bara berätta att jag testade positivt för ett par dagar sedan, efter ganska exakt ett års försök! Har inte läst ikapp i tråden, men hoppas att det är fler än jag som lyckats bli gravid

  • CT0310

    Jag försöker med nr3, fick ta Provera för att få igång mensen och på första försöket med Pergotime lyckades vi plussa men slutade i mf innan nyår. Nästa äl blev det en "kemisk graviditet". Nu tar jag inga tabletter alls men har jag en menscykel på ca 40dagar.

    Får äl på typ dag 19, och vi har försökt sen nyår om man säger så. Och jag tänkte börja med Provera igen för att få tillbaka min vanliga menscykel på 28dagar.

    Någon här som haft en längre cykel fast lyckats korta ner med Provera? Har det hjälpt dig? Har ju 2 små busfrön och är jättetacksam för dem men vi önskar fler då vi själva har stora familjer, av 4 graviditeter så blev 2 lyckade och åldern är 26.

    Ville nog skriva av mig och fråga om Provera hjälpt någon korta ner sin menscykel?


  • emizz

    Då va ägglossningen över för denna månaden....bara vänta och hoppas. 6:e försöket med 3:e barnet <3

  • MalynCazzandra

    Då är äntligen mensen över för denna månad. Så har man streptokocker och sitter hemma och knaprar penicillin.
    Men nu är det bara att invänta ägglossning och hoppas att det tar sig för oss på vårt andra försök.
    Hoppas verkligen det! Blir att ligga i lite mera denna månad bara så ska det säkert ta sig ;) *hoppas hoppas*

  • NessaS

    Helloj!
    Hoppar in här!!
    Har två barn (sep 2011 o maj 2016) och nu kliar äggstockarna efter ett tredje barn! Har alltid velat ha tätt mellan mina barn (skiljde mig från babydaddy nr ett därav den stora skillnaden mellan mina två barn). Vill nu ha tätt en trea o möjligen en fyra. Saken är den att min mens inte dragit igång ännu sedan min förra graviditet, några tips på att dra igång den??? Börjar bli lite desperat!! Delammar fortfarande, men snälla säg att det finns sätt att sätta igång sin ägglossning även då! Har liksom ´känt av' att jag har ägglossning och testen har visat positivt då, men ändå ingen mens o ej gravid :(


Svar på tråden Nån mer som planerar nr tre och vill följas åt :)