• Jagerika

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Mamapolarbear skrev 2018-02-14 07:08:14 följande:

    Okej, tjejer. Även idag håller tempen sig högt. Min man kunde igår inte riktigt hålla sig, så han köpte RFSU tidigt graviditetstest. Imorse, då vi såg att tempen fortfarande är hög, tog jag testet. Vi är helt skakiga, eller hur ser vi ett streck? Det är lite svagt, men eller hur är det där? Vi tänkte köpa ett vanligt test och testa efter helgen, när mina föräldrar åkt (ursprungsplanen...)

    Omg...


    Herregud jag ser också två streck!! :O ta igen efter helgen men det är garanterat en bebis på gång!! :D

    Jag är nu inne på BIM +3 och hoppas mina tester kommer på posten idag! Det konstiga är att jag inte känner nått idag? Varken mensvärk eller nånting! Brukar ha brutal mensvärk precis innan mensen kommer men det är nästan som den har hoppat över denna månaden eller såklart nått annat ;) igår hade jag mensvärk lite grann och lite ömma bröstvårtor men annars mår jag bra :)
  • Jagerika
    Mamapolarbear skrev 2018-02-14 08:45:30 följande:

    Vad glad jag blir att du också ser strecket! Har nu på morgonen gått och oroat mig ifall vi ser något som ingen annan ser (för att vi såklart så gärna vill ha ett plus). Jag är på BIM -2, så jag var inte riktigt beredd på att det verkligen skulle visa plus redan.

    När beställde du testerna? Och varifrån? Jag håller tummarna för att du får dem idag och kan få testa! :) eftersom mensen inte kommit ännu och du Har en så pass ?förändring? i cykeln så bådar det ju gott! Hoppas verkligen att det är en liten knodd i dig också :)


    Jag beställde i helgen på gravidkollen.se och det ska ta 2-3 dagar och då måste dom ju räkna måndag som dag 1 så borde få dom idag :)) jag har märkt att jag är mer kissnödig än vanligt också! Har haft problem hela mitt liv med att jag aldrig riktigt känner när jag är kissnödig utan ibland kommer jag på mig själv att jag nog behöver kissa efter sådär 5-6 timmar. Nu är kl 10 och jag har kissat 3 gånger sen kl 05 då jag vaknade. Hållit på så i över 1 vecka nu så jag är inte förvånad om jag plussar snart men jag är inte säker! :) mon sambo tror jag är gravid eftersom jag skrattar så jag gråter till hans dåliga humor, vilket jag vanligen inte gör! Plus att jag blir förbannad snabbar och har gråtit mycket men jag inbillar mig säkert
  • Jagerika
    Mamapolarbear skrev 2018-02-15 06:55:20 följande:

    Okej, jag håller tummarna för dig! <3

    Som jag skrev igår så ville min man ta ett test till (också för ?tidigt test?, eftersom jag idag är på BIM-1), för att testet igår var så svagt. Tog som vanligt tempen nät jag vaknade, som till och med höjts lite grann (alltså ingen antydan till att sjunka inför mens) och testet visade starkt positivt! Nu kan vi verkligen tro på det och kunna njuta lite av att vi lantisar plussat. Jag satte in de positiva resten i Natural Cycles och den ändrades till gravid så nu kan jag följa min och embryots utveckling under de närmsta veckorna :)


    Åh vad roligt!! Blir så himla glad för din skull!! GRATTIS :D <3
  • Jagerika

    Jag hade BIM+3 igår men testade negativt, fortfarande ingen mens idag men det gör ingenting för är lycklig ändå! Min sambo friade till mig igår så ingenting kan få mig ledsen just nu <3 och jag svarade självklart JA!

    får jag ingen mens så testar jag igen nästa vecka!

  • Jagerika
    Mamapolarbear skrev 2018-02-15 16:22:32 följande:

    Nu blev det ett regn av inlägg från mig, men GRATTIS till förlovningen!! Vilken romantiker till fästman du har, som friar på alla hjärtans dag <3


    Tack så mycket! Ja lite klyschigt men det va väldigt gulligt iallafall :D

    Och fortfarande ingen mens i sikte och har BIM+4 idag, har svidit lite i vänstra äggstockenem det va så pytte pytte lite så jag har ingen aning! Man blir ju heeeeelt galen av denna väntan!!
  • Jagerika

    Nu mina damer så fick jag mensen inatt tyvärr! Jag kan säga att jag blev både besviken eftersom min mens va 5 dagar sen men ändå lättad att jag fick mensen så jag fick svart på vitt! :) nu är det bara att kämpa vidare! Hoppas ni tjejer har bättre tur än jag! :)

  • Jagerika
    Jessie6 skrev 2018-02-16 00:34:59 följande:

    Jag slutade med p-piller den 1/1 och hade sedan mens 5 dagar senare. Om jag har regelbunden cykel (vilket jag inte vet) skulle mesen ha kommit för 13 dagar sedan. Jag vet inte heller när min ägglossning har skett, om där ens har varit någon. :(

    Jag har haft molvärk enda sen mensen i januari, har mer flytningar än vanligt och för två veckor sedan var jag öm i bröstvårtorna i 4 dagar, vad kan det bero på? Det gör även lite extra ont på vänster sida vid äggstockarna, precis som att det sticker till lite. Jag har gjort graviditetstest med stickor några gånger, men de visar bara negativt. Ett litet hopp i mig vill tro att det har varit för tidigt att testa.. men ja jag börjar tvivla. :(

    Blir så frustrerad..


    Jag har läst att vissa tjejer är gravida även om testet är negativt, misstänker man det får man gå och ta ett blodprov :)
  • Jagerika
    Annaalexandra95 skrev 2018-02-16 08:33:34 följande:

    Jag ser något svagt på testet från imorse men förmodligen så inbillar jag mig bara.. För svagt för att synas på kort om man inte ändrar kontrasten så det är väldigt, väldigt svagt. BIM-5 och ÄL+9 :)

    Lite hoppfull blir man ju iallafall!


    Jag ser också nått lite svagt! Ta om några dagar igen med morgonurin :D
  • Jagerika
    saijda skrev 2018-02-18 12:21:12 följande:

    Ingen mens idag, tempen ligger fortfarande på 36.9 grader och inget pluss :( förstår ingenting! Får ringa till gyn imorgon och prata med dem :0 någon som har haft missfall som har varit med om detta?


    Vilken BIM dag är du på nu?
  • Jagerika
    Irizar skrev 2018-02-18 13:13:38 följande:

    Jag hoppar in här också! Kul att så många kanske har något på G!

    Jag är på BIM+2 nu, inte ett spår av mensen men dock minus på stickan. Än är jag hoppfull då jag har massa symptom jag aldrig haft förut. Kan dock tillägga att vi försökt i 3 år så det kan ju vara kroppen som hittar på. Hoppas på att man är en som plussar sent ;)

    Hur går det för dig @jagerika?


    Åh vad kul att fler hänger på! Jag fick mensen på BIM +5 men det konstiga är att den redan är slut så hade mens i 2 dagar, förra mensen som var första mensen efter jag slutade med p-piller, så varade mensen i 6 dagar. Så nu har jag ingen aning hur jag ska räkna när ÄL kommer. Tror kroppen ställer om sig efter p-pillren!
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet