Inlägg från: anina |Visa alla inlägg
  • anina

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Mjbo skrev 2018-10-03 09:09:10 följande:

    okej, ja hade jag bott i stockholm hade jag garanterat gjort ul ;) haha.. ska inte fresta dig.. men JAG hade gjort det, absolut :D Där finns det väl lite att välja på menar jag ;) 

    Jaa, 5 dagar kvar.. Måndag smäller det.. Hade en dålig känsla igår dock att de kommer va negativa besked på måndag. Försöker stöta bort dom känslorna, men ja har lika idag.. Det känns jobbigt.. Hoppas verkligen jag kan försöka fortsätta vara positiv fram till dess iallafall, så får man se hur de blir då.. Ja kan ju inte påverka nått ändå.... Hoppas hoppas lilla knodden mår bra där inne <3

    Inga symptom idag heller.. Har tänk på en grej.. ALLA ni här inne mår illa.. vissa mer än andra, men alla mår illa.. Jag mår inte illa nånting, har inte gjort alls. Vet att alla är olika, men på varenda sida man läser står de att "nu kan man må mycket illa" eller "nu är det fullt normalt att må jätte illa på morgonen" osv.. Ja känner ingenting sånt, alls :P 


    Tänker på dig och skickar en stor kram. Skönt att det snart är måndag. Ber för att den lilla knodden mår bra där inne.
  • anina

    Såg förresten att några pratade om vad man kallad embryot. Vi tog ett av de namnen som hade namnsdag den dagen vi gjorde insättningen, så vår böna kallas för Sigrid. :) har gjort så vid alla insättningar. Det blir inte det framtida namnet men det blir nåt att kalla den just nu. :)

  • anina
    BaKu skrev 2018-10-02 21:33:24 följande:

    Nu har ett symtom blivit mer och mer märkbart. Har känt av det länge, men nu börjar det bli komiskt. Den berömda gravidhjärnan. Häromdagen höll jag på att stoppa mjölken i diskmaskinen och idag öppnade jag besticklådan för att lägga ner nåt så självklart som...en tomat.

    Jaja, både jag och mannen har roligt åt mina små ögonblick och får väl vara glad så länge det inte är något allvarligt man gör :p


    Haha det är ju jätteroligt. :) eller det är roligt att höra om såna små misstag, kanske inte alltid är så roligt för dig.

    Förresten har ni nåt mer ul framöver? Eller är det slut på dem efter rutinultraljudet?
  • anina
    Inalina skrev 2018-10-03 15:06:59 följande:

    det är väl skönt med fl - man kan komma o gå lite som man vill :) har du vart i väg på vul nu? 

    har inte hunnit förbi något apotek ännu och lunchade med en kollega så kunde inte direkt smita in och fråga då heller. oj så bra med gratis NIPT - själv känner jag mej inte särskilt gammal vid 34 men det finns väl delade åsikter om det


    Själv börjar jag bli trött på ?du är så ung så du har gott om tid på dig?. Men det kanske är för att man kämpat några år. Jag känner mig gammal i kroppen men inte i sinnet. :)

    Japp nu har vi sett Signe igen. :) hjärtat slog som det skulle och den var ca 19 mm. :) tyckte inte om läkaren, och med mitt humör nu så var jag skitarg på henne i bilen sen och grät. Det är en hemsk känsla att inte kunna känna den glädjen som egentligen finns där inne, efter att ha väntat på detta i 3 år. Jag hade velat njuta mer. Men nu ska jag trappa ner med lutinus så jag hoppas jag mår bättre sen. Kanske kommer ett glädje-inlägg då med att jag äntligen är gravid, hehe. :)

    Jag frågade om det inte gjorde nån skillnad att ta lutinus längre. Hennes svar ?hade det gjort skillnad så hade vi sagt att ni skulle ta längre. Får du missfall nu så är det inte för att du inte tar lutinus?. Jag sa att vi gjorde ett tidigt ultraljus. Hennes svar på det: ?hade vi tyckte det var bra att göra ett tidigt ultraljud så hade vi bokat in det här?. Var ett par andra saker hon sa med.

    Är det min depphjärna eller var det korkade svar av henne?
  • anina
    Ellencassandra skrev 2018-10-04 11:24:48 följande:

    Ringde idag och sjukskrev mig. Mådde så dåligt psykiskt igår. Fick världens molvärk å tänkte att det var kört. Sen drömde jag massa mardrömmar inatt om att jag var på kliniken å alla där applådera å sa grattis nu ska vi kolla att hjärtat slår, så låg fostret där dött utan hjärtslag å alla fortsatte å klappa händer å fira medans jag grät. Jätte skum dröm å jag kände mig så ledsen när jag vakna att jag visste att jag skulle göra ett värdelöst jobb idag om jag gick dit. Så stannar hemma till på måndag..

    tog ett sånt där clearblue veckoindikator idag å fick +3 så kändes lite lugnande. Förra graviditeten fick jag 2-3 å då var det ju missfall. Lugnar för stunden iallafall.

    Hoppas ni alla mår bra och får en fin dag <3


    Det gjorde du rätt i. Kolla på en dum komedi eller en Disneyfilm och ät nåt gott och tyck synd om dig själv. Det gör jag iaf. :)

    Usch vilken otäck dröm. Skönt att det var bara en dröm, och att testet är positivt. När har du ditt Vul?

    Kram
  • anina
    Inalina skrev 2018-10-05 08:15:36 följande:

    Hej på er,

    Idag är det inte någon kul dag för mig.. jag är ganska säker på att något är fel med grodan och att detta inte har gått vägen. Det började med att jag fick ont i magen igår eftermiddag som eskalerade och blev värre under några timmar när jag skulle ta mig hem från jobbet. Hade även en del värk i ländryggen men magen var absolut värst och jag kunde knappt stå eller gå till slut. Tog mig hem stapplandes i alla fall och la mig i sängen och var helt knäckt och livrädd att det skulle komma en störtflod. Hade väldigt mycket illamående och yrsel hela dagen i går och mådde allmänt kasst hela dagen också.

    Magen lugnade ner sig på kvällen men jag vilade hela tiden men hade kvar alla gravsymptom jag haft senaste veckan.

    I morse när jag vaknar är jag jättepigg, illamåendet är som bortblåst och jag har inte yrseln kvar heller. Nu tror jag grodan har dött och nu går jag och väntar på att något hemskt ska hända :( är helt knäckt samtidigt som jag faktiskt mår bra rent fysiskt för första gången på några veckor.

    Ville bara skriva av mig lite- Jag funderar på att boka en tid hos gyn på måndag för att undersöka hur det har gått. Hur skulle ni ha gjort? Har ni hört om någon där symptomen försvunnit men allt vart bra ändå..? Kram på er!


    Åh neeej lilla vännen.

    Ring eller åk in till akuten. Har ni nån gynakut där? Vänta inte till måndag.

    Det finns nåt som heter spökveckor när symptomen försvinner. Kan magvärken bero på tarmarna? Jag får kramper i tarmarna ibland. Jag ska be för dig.

    Stoooooooor kram
  • anina

    Jag mår sååå dåligt ikväll. Jag har tidigare varit väldigt trött och matt i kroppen. Men igår kväll och idag så är min kropp värre än nånsin. Jag orkar inte stiga upp. Jag orkar inte ens gå på toa. Det känns som influensa gånger 10. Det känns som när jag blev stucken av en thailändsk sjöborre och hamnade på sjukhus. Kroppen klarar inte vara stilla i sängen heller för det liksom nästan kryper i den. Så jag ligger här och vänder och vrider på mig. Har druckit cola och c-vitamin. Fick i mig pizza så inget sånt.

    Nån som känner igen sig? Är det normalt? Börjar bli orolig nu. Har ingen feber tror jag inte, får väldigt sällan det.

  • anina
    anina skrev 2018-10-05 20:27:32 följande:

    Jag mår sååå dåligt ikväll. Jag har tidigare varit väldigt trött och matt i kroppen. Men igår kväll och idag så är min kropp värre än nånsin. Jag orkar inte stiga upp. Jag orkar inte ens gå på toa. Det känns som influensa gånger 10. Det känns som när jag blev stucken av en thailändsk sjöborre och hamnade på sjukhus. Kroppen klarar inte vara stilla i sängen heller för det liksom nästan kryper i den. Så jag ligger här och vänder och vrider på mig. Har druckit cola och c-vitamin. Fick i mig pizza så inget sånt.

    Nån som känner igen sig? Är det normalt? Börjar bli orolig nu. Har ingen feber tror jag inte, får väldigt sällan det.


    Kom på att det skulle kunna vaga lergigan, som jag fick mot illamående. Ska inte ta den mer. Hoppas ni har en bra kväll. Kram
  • anina
    Inalina skrev 2018-10-06 09:49:08 följande:

    Ingen bra dag, gråtit hela morgonen och inga symptom kvar här överhuvudtaget. Säker på att det är kört. Ska gå till gyn nu när de öppnar. Kram tack för att du frågar


    Hör av dig när du varit där. Ber för dig.
  • anina
    Inalina skrev 2018-10-06 11:55:45 följande:

    Hej alla, förlåt om jag verkar vara en riktig Drama Queen det är normalt inte alls jag. Jag är så glad att jag har er här i tråden som peppar och stöttar i svåra tider!

    Nu gråter jag så tårarna sprutar av lycka istället - var precis på akutgyn som såg min lilla baby med ett tickande hjärta igen!!! :) den hade vuxit till sig till 8,2mm och gyn sa att allt såg bra ut.

    Tydligen kan man tappa ALLA symptom (förlåt att jag inte trodde på er..) utan att det är något fel. Jag har varit helt förstörd hela morgonen,legat i fosterställning och mannen försöker trösta, bröt totalt i hop i receptionen så receptionisten fick trösta mig när jag skulle berätta varför jag var där, och sen började tårarna spruta igen när jag såg att grodan lever.

    Nej nu ä det jag som slutar noja och börjar leva!!!jag mår ju faktiskt bra och är så fantastiskt glad över det! Jag hoppas ni alla får en fin helg- stor o varm kram på er allihopa!!! <3


    Åh vad skönt. :) fantastiska nyheter. :) du får vara hur mycket drama Queen du vill, fast tycker dock inte du är det. Vi är alla nojiga här i gruppen. Så skönt att vi har varandra. :) kram
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF