Inlägg från: anina |Visa alla inlägg
  • anina

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Ellencassandra skrev 2018-10-15 15:48:28 följande:

    Har nu fått se hjärtat slå igen och den lilla var 9mm nästan 1cm. Så skönt <3 hoppas det går vägen


    Åh vad härligt. :)
  • anina

    Nu har vi tittat på bönan. Allt såg bra ut. Hjärtat slår och den rör på sig. :) tack för att ni finns här. :)

  • anina
    Inalina skrev 2018-10-15 16:38:11 följande:

    Puh då kan vi andas ut här igen vad härligt att höra, och bara positivt med dina försvunna symptom!!! 


    Undra vem som är nästa på tur att flippa ut här. :) med allt vi går igenom tillsammans borde vi ha en träff allihopa i framtiden. :)

    Nu får vi se hur länge illamåendet håller sig borta. Är fortfarande så matt i kroppen så jag inte orkar vara uppe. Men skönt att inte må illa just nu.
  • anina
    Mjbo skrev 2018-10-15 17:22:05 följande:

    Haha, ja de är bara en tidsfråga innan nästa person flippat ur! Hade inte jag haft ul inbokat i övermorgon så hade jag nog varit näst på tur ;) fick en känsla idag att den inte kommer leva vid ul, skräcken som infinner sig när man börjar tänka så, uusch de är så hemskt. Men, jag har som sagt ul inbokat i övermorgon, går då in i vecka 9 den dagen, så hoppas allt fortfarande ser bra ut:)


    Åh vad jobbigt. Finns det nån anledning till att du känner så? Minns att du kände väl likadant inför förra vul? Jag ber en bön för att allt ser bra ut på onsdag.
    Kallamakka skrev 2018-10-15 17:51:04 följande:

    Oj! Jag måste väl vara nästa på tur då? Inne på tredje veckan utan alla symtom, antingen är jag gravid eller inte. Har dock valt det första tills motsatsen är bevisad. Nu väntar jag på datum för Kub, sen får vi se vad kub säger helt enkelt.

    För min del vill jag inte boka in extra ul, det skulle nog bli en utväg att använda allt för ofta, vid minsta oro. Nu påstår jag inte att oron inte finns, den är där jämt å ständigt. Men ett ul med ett levande foster på måndagen kan ju lika väl visa annat en annan dag. Och hur länge håller då effekten av den stillade oron? (ursäkta om jag låter hård) men så har jag tänkt när jag blivit orolig.

    Men säger som andra, skönt att få må bra och att du känner dig lugnare! :)


    Jo visst kan det vara så att det är tillfälligt att det ser bra ut. Men jag hade aldrig klarat gå så orolig en längre tid. Jag är glad att jag har kollat upp. Vilken vecka är du i nu?
  • anina
    Mjbo skrev 2018-10-15 18:27:54 följande:

    Ja precis, bra minne du har!

    Kände exakt lika, vet inte varför. De är väl något slags försvar antar jag :/

    Är i 7+5 idag. Så går in i vecka 9 precis på ul dagen :)


    Ja det skrev du ju att du gör. Så bra var mitt minne, haha.

    Kan nog vara ett försvar ja. Att psyket bygger upp det så du ska bli mindre besviken. När jag blir orolig så går jag igenom dåliga scenarion i huvudet, så tror huvudet är jag är beredd eller nåt. Sen har vi ju våra erfarenheter i bagaget. Och om jag inte minns fel så fick du ditt MA i vecka 9. Det spelar nog in mycket också, det ligger ju alltid i bakhuvudet.

    Men denna gången ska det gå bra. :) det är vår tur nu.

    Jag tror jag ska köpa en sån där apparat som lyssnar på hjärtat från vecka 16.
  • anina
    Goingen skrev 2018-10-15 23:16:10 följande:

    Hej! Blev tipsad om denna tråden av en tjej då jag skrev i en annan. Kanske ni kan lugns mig????????

    Är det Någon som har erfarenhet av hinnsäck och storlek. Var inne i fredags 6+1 och hon sa att allt så bra ut som hon förväntade sig- hinnsäck och gulesäck men inget synligt foster än. men nu i efterhand så verkar min hinnsäck på 9,7mm väldigt litet för 6+1... Någon med tankar? Såg även att andra hörn precis sett foster och hjärtslag???? Alltså sånunderbary för Er?? men blir orolig att de inte sa att de trodde något var fel...


    Hej.

    Grattis till ditt plus. :)

    Jag vet faktiskt inte hur stort det ska vara. Men när jag gjorde mitt vul i vecka 7 (6 plus 5 tror jag) så var mitt embryo ca 4 mm bara. Kollar man på bilden så tycker jag inte hinnsäcken ser så stor ut. Kan prova skicka bild privat. Hoppas och ber för att allt är bra hos dig.

    Kram
  • anina
    Mjbo skrev 2018-10-17 16:08:58 följande:

    Hej allihop!

    Hoppas ni mår bra. Ser att det är många som "lider" med sina symptom och ett par som det börjar avta på..

    Jag själv mår rätt bra förutom tröttheten fortfarande. Den är heeemsk. Så trött så trött hela dagarna.. och stora Dolly Parton tuttar har jag fått oxå, helt enorma och ömma, men inte lika onda som förut.

    Idag har vi varit och få sett vår lilla räka för andra gången. Är i vecka 8+0 idag, den var 14,9mm lång och vi både såg hjärtat slå och fick lyssna på hjärtljuden. Helt underbart att få höra det!! Sån känsla. Nu håller jag alla tummar att detta går hela vägen :D


    Åh vad skönt. :) känns det bättre nu? Vad häftigt att lyssna på hjärtljuden. Det har inte vi fått göra.

    Haha har tuttarna växt så mycket? Tycker inte mina ser större ut än. Ömma dock.
  • anina
    Mjbo skrev 2018-10-17 20:44:54 följande:

    Ja det känns faktiskt bra. Vi är glada men så klart inte hela fullt ut glada. Tro om man någonsin blir det innan den är född? Men vi är glada iallafall att den växt som den ska hittills, och starka fina hjärtljud. Så det känns jätte bra.

    Hur mår du nu?

    Ja, tuttarna är helt enormt stora, inte så onda fortfarande som för ett par veckor sen, mer ömma nu bara. Men riktigt stora :p kan inte ha en enda bh ja hade för ett par veckor sen. Sjukt :p


    Jag har mått lite bättre ett par dagar. Ikväll är illamåendet tillbaka. Är dock lite glad för jag tyckte det försvann så fort så jag blev orolig. :) har lyckats gå ett par hundra m idag och även ätit maten i soffan med familjen, istället för i sängen.

    Haha jag vill också att mina växer nu. :) jag har dock inte haft en bh på mig på flera veckor. :)
  • anina
    Mjbo skrev 2018-10-17 22:21:40 följande:

    Låter som att du är på väg sakta men säkert tillbaka... Låter underbart! Hoppas det fortsätter mot det positiva hållet nu!!

    Har du något besök inbokat inom snar framtid hos bm eller ul eller så? :)


    Ska på inskrivning den 25 okt. Den 2 nov ska vi träffa läkaren. Vi har bett om att få göra nipt. Vet inte om jag har skrivit det innan men man får nipt i Blekinge om man är 32 eller äldre vid befruktningen. Det skiljer en månad från när vi gjorde insättningen, så vet inte om vi får det. Men ska iaf träffa läkaren och prata med henne då. Förhoppningsvis gör hon ett ultraljud också.

    Förlåt om jag upprepar nåt. Känns som gravidhjärnan redan satt in. Försökte spola med lampknappen häromdagen, haha.

    När har du nästa tid?
  • anina
    Inalina skrev 2018-10-18 17:04:41 följande:

    Önskar att min mående skulle blev bättre men det har eskalerat och i natt sov jag inte överhuvudtaget, så fort jag la mig på sidan började det bubbla i magen och var nära att kräkas. Helt förstörd idag och bara gråter och är som en zombie mest hela tiden. Fick i mig en postafen innan som gjorde att jag fick sova ett par timmar- underbart. Men har vart som en klubbad säl nu efter det.

    Försöker ta mig ur sängen för att gå till apoteket och hämta ut medicin från gyn- känns som att jag ska bestiga Mount Everest ungefär så inte så sugen men klarar inte en sömnlös natt till utan att bli tokig. (Sömnen är ju inte det värsta- men rädslan att kräkas..)

    Kiwi låter gott ska se om jag kan kila in på butiken för det med.. (Mt Everest OCH nåt mer jävla berg då...)

    jag får nog återkomma här i tråden när jag är lite gladare igen, orkar inte ens lyfta telefonen och var givetvis sjukskriven idag. Skyllde på magsjuka vilket hade känts lindrigare :/ inte alls sugen på mat längre o svärmors väldoftande middagar får det att vändas i magen. Stor kram


    Jag vet hur du har det. Det är hemskt. Jag var bättre i ett par dagar. Illamåendet har kommit tillbaka för fullt. Orkar inte ens prata, orkar ingenting, precis som innan. Fick iaf 2 nätter med mer sömn. Annars ligger jag också vaken pga illamåendet och fobi-tankar, iaf till runt 2-tiden.

    Ikväll är sambon iväg med jobbet. Och bonuspojken som är 14 får för första gången fixa sin mat själv, för jag orkar inte upp ur sängen.

    Stor kram till dig
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF