Inlägg från: anina |Visa alla inlägg
  • anina

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Inalina skrev 2018-10-12 16:04:03 följande:

    Tack för tipset :) har inte hittat några riktigt bra druvor på senaste - är väldigt 'picky' när det gäller vindruvor, de måste vara kärnfria och tokgröna ;) 

    svärmor kom igår och jag berättade för både henne, min mamma och min syster om graviditeten igår :) alla blev såklart jätteglada! 

    dock har jag precis fått en blödning här på jobbet - vågar inte gå till toan igen o kolla om det kommit mer men hoppas det bara är känsliga slemhinnor eller nåt sånt!!  

    hoppas du får njuta av din helg -  ni gör helt rätt som hittar på massa saker 


    Hur går det med blödningen? Har det kommit mer?
  • anina

    Nu är det min tur med bruna flytningar. Åh jag hatar det här. Går igenom i huvudet vad jag kan ha gjort för fel. Jag tar ju ingen lutinus nu. Jag vet att jag inte är ensam om det, ändå blir jag så orolig.

  • anina
    Mjbo skrev 2018-10-14 11:33:51 följande:

    Det verkar vara jätte många av oss här inne som har det, och vad jag förstått är det helt normalt, men jag förstår självklart din oro, jag själv hade oxå blivit jätte orolig! :/

    Det är säkert inget fel, utan helt normalt. Men jag förstår att f3t inte hjälper när man säger så. stor kram till dig iallafall <3


    Tack. <3 Jag ska försöka att inte oroa mig.
  • anina
    Ellencassandra skrev 2018-10-14 12:50:36 följande:

    Jag är ju i samma sits. Bara att mitt kommer ut blandat med lutinus så är beige färg. Men e jätte nojig också. Trots att jag hade det tidigare i veckan å då fick se hjärtat slå. Har googlat på allt möjligt nu å det ska inte va nån fara med bruna flytningar. Det är extra känsligt där nere å både brunt å beige färg kan förekomma. Men även om jag läser sånt så är det klart att jag e orolig som du.

    Det är så dumt att vi ska få sånt där när man går igenom ivf graviditet. Kan det inte bara hålla sig torrt i trosan istället :P så man slipper oroa sig! Man vill bara kunna njuta.

    Stor kram!


    Ja det här är skitjobbigt. Kan vi inte bara få njuta nu? Först ska kan kämpa och må skit och sen ska man må skit när man väl blir gravid också. Vi borde vara de bästa psykologerna på mvc sen som kan relatera till folks problem. Jag har googlat jättemycket och man hittar ju såklart både bra och dåliga historier. Skrev till en gammal kompis som pluggar till barnmorska som lugnade mig lite iaf. Jag har ett vul den 2 nov, en hel evighet till.

    Jag ligger och kollar på en serie på Netflix (ej sann) som heter sisters. En ivf-läkare som har använt egen sperma i ca 100 fall. Lite småunderhållande.

    Kram
  • anina
    BaKu skrev 2018-10-14 16:22:44 följande:

    Jag vet hur mycket det oroar, men jag hade bruna flytningar till och från i en månad från vecka 10-11 ungefär. Är i vecka 28 nu och bebisen är pigg och frisk. Det är jättevanligt och förhoppningsvis så går det bra för er alla!


    Tack. <3 det känns lite bättre att höra det. Har lite ont i högersidan också men ingen akutvärk.
  • anina
    Ellencassandra skrev 2018-10-14 17:12:01 följande:

    Ja men precis :( otroligt psykiskt påfrestande.

    Det har inte kommit nå mer nu för mig. Men har molvärk. Så man nojar.

    Vad skönt att du kunde skriva av dig till nån som håller på å utbildar sig inom området :) vilken vecka var du i nu igen?

    Ja men det e bra, man får titta på filmer å serier å försöka tänka på annat :) imorgon e det dags för VUL igen så hoppas på det bästa.


    Det har inte kommit nåt mer för mig nu. Har dock ont i högersidan men ganska högt upp.

    Jag är i vecka 11 (10+2). Du är i vecka 8 va?

    Ja det var skönt att skriva till henne idag. Hon har dessutom gått igenom ivf hon med.

    Åh vad skönt med ultraljud imorgon. :) hoppas allt ser jättebra ut, det tror jag. :)

    Kram
  • anina
    jaktenpaflow skrev 2018-09-27 21:48:57 följande:

    Vi har valt att göra NIPT då vi är bortresta veckorna för KUB. Imorgon är det dags, ultraljud och blodprov, är i v 10+4. Försöker att tänka positivt men man är ju så orolig, tänker att det kanske inte ens finns ngt, även fast vi gjorde VUL 8+2... Eller tänk om den stannat i utvecklingen... Vad mycket energi alla dessa tankar tar haha!


    Började undra vart du tog vägen. Insåg dock att du kanske är bortrest nu. Hur går det för er? Fick ni nåt svag på nipt? Är ni iväg nu?

    Kram
  • anina
    Mjbo skrev 2018-10-14 16:53:13 följande:

    Någon mer som känner att dom kan äta en hel häst i timmen?! Någon som vet varför det blir så?? Förstått att de är vanligt men hittar inget om varför..:)


    Hehe. Inte riktigt en gång i timmen, men mycket mer än vanligt. Och mycket småätande. Jag mår ju illa hela tiden så lite svårt med maten men jag är hungrig och sugen en del ändå. Kan dock inte få i mig allt, men fet mat funkar hyfsat. Och chips. :) borde försöka få i mig mer grönsaker egentligen.

    Vet inte varför, för barnen behöver ju inte så mycket än. Kram
  • anina
    BaKu skrev 2018-10-14 18:48:59 följande:

    Just det, ett litet tips tjejer. Som gravid blir man extremt lätt hård i magen. Särskilt när man måste äta extra järn. Jag har ärligt talat i princip gråtit på toaletten för att det varit så jobbigt. Inte särskilt kul när det händer på arbetstid heller. Men tipset är att ät en kiwi om dagen. Det hjälper faktiskt en hel del och jag tycker det är godare än att vräka i sig katrinplommon. Dessutom innehåller det mycket cvitamin som både är nyttigt och hjälper järnupptaget.


    Tack för tipset. Varit förstoppad ett par veckor redan, och ibland stenhård. :)
  • anina

    Första dagen utan illamående och ömma bröst. Jag klarade inte oron längre så jag ringde bm som sa att jag skulle åka ut till akuten och göra ett ultraljud. Så nu väntar jag på läkaren.

Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF