Inlägg från: Leeandra |Visa alla inlägg
  • Leeandra

    Gravid BF juni 2019, del 2

    MelinaG skrev 2019-06-15 10:32:35 följande:

    Tack, känns bra att höra. Just nu känns det skönt med igångsättningen, att få ett avslut bara även om jag verkligen inte ser fram emot förlossningen. Har inte haft känningar alls nästan, så inga förhoppningar om att något ska hända spontant längre. Min första förlossning var rätt jobbig, men hoppas helt blint på att denna kommer att gå så mycket bättre (gör den inte det så sitter man ju där i skiten då ändå, så det hjälper ju inte att oroa sig för det). Man vill ju liksom bara komma över på andra sidan så man kan värja leva lite igen, har varit rätt apatisk senaste tiden och bara väntat.


    Förstår att du är trött på att vänta! Mina första två kom på BF -1 och BF +1 så när 3:e barnet inte kom förrän på BF +13 så var det urjobbigt att bara gå och vänta, mycket jobbigare psykiskt än fysiskt helt klart.

    Det är bra att inte oroa sig i onödan, kroppen brukar ju fixa förlossning nr 2 bättre eftersom den redan har gjort allt förut.

    Håller verkligen tummarna att du snart sitter och gosar med din bebis ist för att vänta,
  • Leeandra
    Omstart2019 skrev 2019-06-14 16:02:42 följande:

    Stort grattis!! Hur fungerar det när man blir opererad för moderkakan, öppnas man som ett kejsarsnitt då?

    Fick just veta att sambon ska jobba natt hela helgen och sen även jobba (dagtid) resten av månaden... Han skulle egentligen börjat jobba på måndag då sonen blir 14 dagar, men hans arbetsgivare hävdar att han varit ledig 10 arbetspass nu. Så det känns förjäkligt, var inte beredd på att ta allt själv redan i natt.


    Usch, vad trist . Inte helt kul att stå ensam med allt redan när du var inställd på att ha mannen hemma lite till. Mår du bra annars efter snittet?
  • Leeandra
    Tiddelipom skrev 2019-06-15 10:40:04 följande:

    Vår lilla tjej kom igår 14/6 kl 20.11 på kvällen. Det blev ju igångsättning pga mitt blodtryck och det gick bra. Hon är nöjd och glad och tuttar på bra. Så himla lik min stora tjej med en massa fint hår. Nu är jag så trött så trött.


    Stort grattis till dottern, ! Skönt att hon mår fint ( och du också hoppas jag ).
  • Leeandra
    Anatomy skrev 2019-06-15 17:14:06 följande:

    Leeandra och Syndrom är det bara vi tre kvar?


    Jag tror det, . Eller är JHJ kvar också?
  • Leeandra
    Teresa B skrev 2019-06-15 20:22:53 följande:

    Nja, jag har läst i smyg????

    BF 1/6... nu får det gärna vara dags!


    Aha !

    Ja, det kan man ju tycka. Har du några känningar alls?
  • Leeandra
    Teresa B skrev 2019-06-15 21:01:09 följande:

    Har varit på tre kontroller denna vecka och det går långsamt framåt, hinnsvepning idag så får se om något händer inatt... Det blir igångsättning i morgon om det finns plats på förlossningen. Så det är nära nu!


    Lycka till idag då ! Hoppas du får gosa bebis snart!
  • Leeandra
    MelinaG skrev 2019-06-16 12:39:06 följande:

    Tack så jättemycket! Är inne på förlossningen nu, de har tagit hål på hinnorna och nu väntar jag på värkar. Nervös. Så vi blir kvar här tills vi fått en bebis, nu ska man bara klara sig igenom allt också...


    Åh, vad spännande! Håller tummarna för att allt går fint nu
  • Leeandra
    Tiddelipom skrev 2019-06-17 00:39:58 följande:

    Tack! Hon verkar må bra, och jag mår också okej, bättre nu än innan, men fruktansvärt trött. Har inte sovit ordentligt på länge, särskilt inte i natt då lillan knte ville sova längre stunder utan bara tutta hels tiden. Det är ju lite för varmt för att amma bebis nu tycker jsg. Men annars är vi nöjda och glada över vår lillasyster. Men något namn kan vi inte komma överens om...

    Heja ska som är kvar nu. Hoppas bebisarna kommer snart!


    Härligt att höra att ni mår bra, om än lite trötta. Tycker att man vänjer sig vid värmen efter hand när barnet väl är fött ( har 3 sommarbarn ) men det kan vara ganska svettigt att amma.

    Spännande att se när ni hittar ett passande namn
  • Leeandra
    Syndrom skrev 2019-06-17 08:46:57 följande:

    Är bara för jag inte reagerade på igångsättningsförsöken som jag inte tror det kommer hända spontant nu. Jo vattnet gick och jag fick hemska värkar. Men mensvärken är inte inbillad så något pysslar kroppen med :)

    Pottade gjorde vi med sonen men hade inte direkt blöjfritt. Kanske skulle testa det :)


    Jag tror ändå att det är bättre med äkta hormoner än igångsättning, så håller tummarna för att kroppen laddar nu .

    Jag har tyckt att blöjfritt fungerat jättebra, även om det var lite värre med tvillingar . Jag blev iaf väldigt bra på att potta två bebisar samtidigt .

    Det fungerar iof bäst när man bär mycket också, det är lättare att veta när en bebis i bärsjal behöver kissa än en som ligger på golvet. Jag brukar vänta ut barnbecket och sen kör jag
Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2