Inlägg från: Leeandra |Visa alla inlägg
  • Leeandra

    Gravid BF juni 2019, del 2

    Anatomy skrev 2019-06-02 11:46:23 följande:

    Då får vi våldgästa juli-gruppen. Då kanske vi blir först! :)


    Bra idé
  • Leeandra
    Linda2barnsmamma skrev 2019-06-02 12:05:42 följande:

    Men de får startas upp en ny sen när alla fått istället haha.. Kanske behöver gnällas lite där med och dela Med sig om bebisarna :) mysigt!


    Jo, det hade varit roligt med en fortsättningsgrupp .
  • Leeandra
    Omstart2019 skrev 2019-06-02 08:44:19 följande:

    Grattis till er med! Wow! Snart är det ju inte många kvar!

    Här sitter nerverna på utsidan inför morgondagen, både på mig och sambon.


    Förstår att det är nervöst, hoppas ni kan sova inatt.

    Lycka till !
  • Leeandra
    Linda2barnsmamma skrev 2019-06-02 20:27:43 följande:

    Ja just det, de är ju både Ninjara och omstart2019 som är aktuella i morgon... Blir fler bebisar som delar datum då kanske. nu e ja verkliiiiiiigen avis..


    Vår tur kommer snart också, det är bara att hålla ut . Kanske jag hinner leta upp och tvätta de där bebiskläderna också innan det är dags
  • Leeandra
    Canama skrev 2019-06-03 06:21:56 följande:

    Här är väl den enda i gruppen som sitter och hoppas på att INGENTING ska ske just nu! Sambon bortrest som jag tidigare nämnt. Dock ser de ut som han kan ta ett tidigare flyg hem och bara hemma redan vid 17-tiden. Vi håller tummarna!

    Som alla andra känner jag efter extra noga. Igår när jag skulle sova höll bebisen på att borra neråt så fruktansvärt, ha faktiskt inte gjort de på några veckor. Inte sådär så att de ilar i hela bäckenet. Har även börjat läcka endel råmjölk. De gjorde jag tidigare med men det har varit uppehåll några veckor på det också. Såklart blir man ju och fundera på om allt detta betyder något......Tycker även rörelserna igår gjorde ont, men de kanske bara beror på att bebisen börjar bli såpass stor och få trångt...

    Grattis till alla er som fått era små! SNART är de dags för oss andra också. Konstigt nog känner jag tillika en slags sorg att graviditeten snart är över? Tänk att de är typ bara 2-3veckor max kvar av denna fantastiska resa. Sen är den tiden förbli liksom.


    Jag vill inte heller ha barn idag, min man och jag firar 3 år tillsammans och det är roligt att ha den årsdagen för oss själva . Jag är ju väldigt inställd på att få barn efter skolavslutningen ( praktiskt i framtiden ) men allra viktigast innan mina tvillingars födelsedag. Men de små liven brukar ju ha en tendens att dyka upp när man som minst anar det .

    Kommer kännas både lite ledsamt och skönt att inte vara gravid sen. Det här är ju min sista graviditet och jag har ändå gått igenom fler än de flesta .

    Skönt att din man snart är hemma igen iaf, .
  • Leeandra
    Zary skrev 2019-06-03 15:05:21 följande:

    Har inte skrivit sen jag hittade gruppen, har haft fullt upp med flytt till nytt hus och runda av jobb.

    Men nu är jag äntligen hemma tills hon kommer!

    Vi har haft en körig helg då lill-tjejen tagit det lite väl lugnt i magen. Blev till slut 4 ctg och 3 UL innan läkarna var nöjda med hennes rörelser. Blir även TUL imorgon för att se att allt verkligen är ok och att hon tjockar på sig som hon ska.


    Oj, ja det låter som du har fullt upp! Gjorde ungefär samma sak sist jag var gravid med flytt och jobb och lite annat.

    Skönt att vara hemma nu, hoppas allt ser fint ut imorgon på TUL.
  • Leeandra
    Omstart2019 skrev 2019-06-03 15:21:27 följande:

    Skriver bara snabbt att vår son föddes kl 9.28. Han är så fin! <3 Men han behövde lite hjälp med andningen så han ligger på neo. Fast de har tagit bort andningshjälpen för en stund sen och han har även tagit bröstet precis, så nu mår han mycket bättre.


    Grattis till grabben och ta hand om varandra
  • Leeandra
    franksmatte skrev 2019-06-03 20:32:56 följande:

    Aj aj aj känns som rejäl mensvärk nu, sitter och guppar på en pilatesboll och försöker hänga med i en film. Kanske är det något på gång, barnet rör sig väldigt mycket nu och det gör väldigt ont. Kanske är det min nu? :)


    Skulle ju vara en punktlig bebis om det var så . Håller tummarna för att det är på gång nu!
  • Leeandra
    Zary skrev 2019-06-04 14:14:48 följande:

    TUL såg bra ut förutom att hon inte rörde på sig så mycket. Dom är inte supernöjda på specialist mvc så inlagd på 24 timmar observation och 3xCTG. Prat om igångsättning om hon inte livar till sig. :s Men vi har en stor tjej på 2,9 kg! :D


    Oj då, det lät ju lagom roligt. Skönt att hon växer fint iaf . Har hon varit lugn tidigare också eller är det bara nu på senare tid?
Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2