Inlägg från: Leeandra |Visa alla inlägg
  • Leeandra

    Gravid BF juni 2019, del 2

    Undrar hur det har gått för Ninjara med igångsättningen i måndags?

  • Leeandra
    MelinaG skrev 2019-06-07 13:37:11 följande:

    BF+6 idag, så otroligt less på allt och har gett upp att det nånsin kommer komma någon bebis. Känns som att jag är i ett vakuum där jag inte gör någonting.


    värmlandsjänta skrev 2019-06-07 14:28:18 följande:

    hoppas det kan vara en tröst för dig att jag är på bf+7 , så du är inte ensam :) hur mår du i övrigt? orkar du "passa på" att göra saker som kanske blir svårare sen när bebisen kommit? ta en lång dusch, bada badkar (eller kanske till och med utomhus), gå på uteservering, gå på bio. sånt försöker jag göra nu, för att få tiden att gå :)


    Kan bara skicka lite pepp, vet hur långsamt tiden går när man passerar BF och ingen bebis i sikte. Men tro mig, det är som Trissreklamen: plötsligt händer det .

    ( Och helt plötsligt inser man att barnet i fråga har börjat gymnasiet och ni ska ut och övningsköra ).
  • Leeandra
    Toktös skrev 2019-06-07 19:33:16 följande:

    Min slempropp har släppt nu under två dagar tillsammans med lite blod. Jag är i vecka 36+5. Tror ni att det kan återbildas?


    Jag tror inte att den kommer göra det om det kommer blod också. Mina tre första förlossningar startade så, slemproppen avgick med blodstrimmor i och 3 dagar senare kom värkarbetet igång.
  • Leeandra
    Linda2barnsmamma skrev 2019-06-07 20:16:04 följande:

    Uppdatera lite.

    Blödningen kom troligtvis från moderkakans kant. Då den suttit långt ner från början. Annars kan dom inte se vart de kommer ifrån. Men mina Sd har minskat massa sen blödningen, så de kan varit blodet som orsakat dessa SD i 2 dagar som gjort ont

    Får ialf tabletter var 6e timma mot blödning och det hsr kommit ytterst lite sen ja kom hit. Blir det inget mer blod eller några värkar / vattenavgång inatt så åker ja hem i morgon o väntar in allt där istället med krav att ja är STILLA hemma o inte styr så mycket.. Haha.

    Bebisen mår jättebra där inne o sparkar av allt de sätter på magen, så där e de ingen fara ialf. Och foglossningen är bättre sedan huvudet sjunkit ner nu efter idah. håller bäckenet på plats.. Hihi

    Men blir ialf kvar här till i morgon, skickade hem mannen så nu har ja en liten mini semester här o blir servad med allt.. Rummet lika stort som vårat vardagsrum.. Haha


    Hoppas du inte blöder mer, har kunnat sova inatt och vilat ut lite på din lilla semester .
  • Leeandra
    franksmatte skrev 2019-06-07 22:45:05 följande:

    Idag vill jag bara gå och dö. Jag har fått riktig foglossning så jag tar mig knappt fram elle upp ur sängen/stolen. Jag gråter av smärta för det gör så jävla ont. Känns som hela bäckenet och bena skall knäckas i split. Tänker på dom kvinnor som får det såhär tidigare i gravidteten, jag lider med dom :( varit hos bm idag hon konstaterade (ny) att barnet var ruckbart, min ordinarie sa sist fixerat. Plus att mitt SF mått skulle ha gått ner enligt den nya.jag så less på det här nu, ge mig tillbaka min kropp jag pallar fan inte att vara gravid längre.


    Usch, låter jättetufft . Hoppas verkligen din lillla bebis bestämmer sig för att komma ut snart.

    Du ska nog inte hänga upp dig så mycket på vad barnmorskan sa, det blir alltid konstigt när fler än en mäter och det har ändå inget att göra med när barnet kommer.
  • Leeandra
    Anatomy skrev 2019-06-08 08:07:49 följande:

    Usch! Min gårdag var lika usel. Är så vätskefylld att jag inte kan använda mina händer och knappt mina fötter heller. Har gått upp tre storlekar i skor och har handledsskydd dag och natt. Har 11 dagar till BF men de vill testa hinnsvepning på måndag om inget hänt tills dess. Jag låg i sängen framför fläkten och grät hela dagen igår. Kan inte ens klä på mig eller bre en smörgås själv. Tur att det är långhelg så mannen är hemma men vet inte hur det ska gå sen.


    Oj, det måste vara jätteobehagligt att ha svullnat upp så mycket . Hoppas mannen kan preppa lite mat till dig inför nästa vecka om inget hänt innan.
  • Leeandra
    Linda2barnsmamma skrev 2019-06-09 14:32:31 följande:

    Inatt kl 02 fick ja första värken.. Var på förlossningen kl 04.

    Sedan kom vår lilla Saga 06.55, 3175g och 51 cm lång ja är kvar över natten med bebis pga av blödningen. Dom vill ha lite koll. Men i morgon åker vi hem


    Grattis till lilla Saga! ( Undrar om jag också får en flicka, då får de samma namn )

    Skönt att hon äntligen är här nu
  • Leeandra

    Känns som att de flesta redan fått sin bebis nu, och de flesta i förtid. Hur många är vi egentligen som ännu väntar på våra små? Det är ju en bra bit kvar av juni .

  • Leeandra

    Då är vi några kvar som väntar iaf, . Lider med er som gått över tiden, det är så drygt att gå och bara vänta på att det ska bli bebis.

    Om det kan vara till någon tröst så har jag aldrig haft en massa tecken på att något är på g förrän det verkligen är på riktigt, inga förvärkar eller så. Alla utom första barnet har varit rörliga fram till förlossning dessutom. Så det kan hända närsomhelst .

  • Leeandra
    Canama skrev 2019-06-09 18:51:07 följande:

    Imorse kom vår lilla bebis, 4 dagar innan BF.

    Fruktansvärt lång och smärtsam latensfas. Öppnade mig sedan snabbt men fick inte börja krysta då hon hade roterat fel (?) och låg med ansiktet åt fel håll. Så fick kämpa för att få henne på rätt innan jag äntligen fick krysta ut henne.

    Men nu mår vi alla bra :)


    Grattis till lilla dottern .

    Låter som det var kämpigt, skönt att ni mår bra nu
Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2