• 19977

    Vi som planerar barn 2023

    #271 Bruno97
    Hm, vad märkligt. Min mens har aldrig kommit så tidigt pga att jag varit sjuk, men menscykeln och immunförsvaret hänger väl absolut ihop så det är säkert inte omöjligt.
    Det finns inte en chans att du kan vara gravid då? Och att blödningen var en inplantationsblödning? Eller var det väldigt mycket blod? Vet inte hur mycket man blöder vid en eventuell implantation men det borde väl inte vara så mycket antar jag.

    #272 Anonym (F)
    Jo det kan ju ha varit ägglossning CD16-17 också. Hmm? Jag har tolkat det som att ägglossning sker dagen innan temphöjning, men det kanske inte alltid stämmer. Jaja, tiden får väl utvisa om det tog sig eller inte hehe. Undrar om tiden kommer gå långsamt nu mellan ÄL och BIM haha.

    Ja om du har ÄL CD11 så är ju fullbordat samlag CD7 lite risky ;) men får du inte ÄL förrän CD14 så känns det som att det inte kan ta sig. Jag har aldrig tagit ÄL-sticka men brukar det inte visa positivt 1-2 dagar innan ÄL inträffar?

  • 19977

    OMG stort grattis till er som blivit gravida!!!! Såååå underbart! Vad roligt! Hihi!

    Hur gjorde ni? Haha snälla berätta allt! tog ni ÄL-tester, tempade ni, hur ofta fick ni till det, åt ni något speciellt typ kosttillskott? Har ni haft symptom innan ni plussade? Vad är er BF?

  • 19977
    Blåbärsskogen skrev 2022-04-30 07:00:12 följande:

    Min mens dök upp igår, men hade inte så stora förväntningar denna gång då jag inte ens vet om vi prickade in äl eller inte Oskyldig Nya tag nästa månad!


    Åh vad tråkigt att höra. <3 Då siktar vi på att det blir en februari-bebis för er istället!
  • 19977

    Vill bara påminna om vår BIM-lista (beräknad icke mens), tycker det är roligt att följa varandra på det viset här i tråden. Så glöm inte att uppdatera den fram igenom om ni får ett plus på stickan eller får ett nytt BIM-datum. Skrattande


    28/4 Blåbärsskogen (1:a "försöket", 1:a barnet) 
    5/5 Esther13 (2:a försöket, 1:a barnet)
    6/5 19977 (1:a försöket, 1:a barnet)
    12/5 Symetrical (hoppas på en Hoppsan, 4:e barnet)
    20/5 amandakollb (inget försök denna omgång, 2a barnet). 

  • 19977

    Så spännande hörni! Håller tummarna för oss allihopa!


    Idag är det CD26 för mig, vilket är ÄL+11 (tror jag, har lite svårt att avgöra vilken dag Tempskiftet startade denna månad). Det kan eventuellt vara så att jag är på ÄL+9 idag istället för ÄL+11, blir så osäker eftersom att tempdrops algoritm i efterhand justerat min första höga temperatur så att den blev lägre. Men enligt mina egna kroppstolkningar är jag på ÄL+11 idag i alla fall.


    Det enda som jag verkligen kan bekräfta är annorlunda denna lutealfas jämfört med alla mina tidigare är att jag har haft som ägglossningssekret på ÄL+3, ÄL+4 samt igår på ÄL+10. Slemmiga flytningar som man kan ta upp från toapappret och tänja ut. Har en vän som är gravid just nu och hon har likadana flytningar under graviditeten vilket såklart har gett mig ett stort hopp om att jag eventuellt kan vara gravid nu haha.

    Men jag vill inte ta något graviditetstest förrän mensen är försenad, ifall jag testar nu och testet visar negativt så kommer jag ändå ha ett hopp om att det kanske bara var för tidigt att testa liksom.

    På söndag om en vecka är jag på ÄL+18 och CD33, det är först då jag tänker ta ett graviditetstest om mensen inte har dykt upp ännu. 

  • 19977
    aprildag skrev 2022-05-02 05:00:59 följande:
    Grattis till er som har plussat!Glad

    Fick ett svagt positivt test i fredags morse och strax innan lunch så kom det blod (tolkar det som att det hela var en kemisk graviditet). Blödde fredag, lördag och söndag och nu är det inget blod kvar? Har vanligtvis mens i ca 6-7 dagar? Baserat på ägglossningen så borde jag egentligen fått min mens imorgon. 


    Antar att det bara är att ta nya tag! Menscykeln har varit lite smått oregelbunden nu sen jag fick den efter graviditeten så att plussa kring ÄL märkte vi inte var så lätt. Fler ÄL stickor beställda nu så siktar vi in oss på en Februari eller Mars-bebis iställetSkrattande


    Åh vad tråkigt att det blev en kemisk graviditet. Håller verkligen tummarna för dig och att det blir en februari-mars bebis istället! Men att du har lyckats få positivt utslag på stickan är ju ett jättegott tecken, kroppen kanske behöver öva på att bli gravid innan det fäster sig ordentligt! 


    Jag vågar inte ta något test förrän mensen är försenad av just denna anledningen. :(

  • 19977
    Anonym (Ia) skrev 2022-05-02 10:20:36 följande:

    19977- vilken fin kurva. Jag tycker det ser ut som en implantationsdip på ÄL+8 och sen en till höjning efter det. Ser väldigt lovande ut!


    själv räknade jag med mens den 16/4, osäker pga ma i feb, och hoppades kunna tajma ÄL sen i april/maj. Men fick temphöjning den 17/4 och har fortfarande inte fått mens så nu tror jag det var ÄL den 16/4. Tog grav test på vad som då borde vara ÄL+11 men neg. Tog ett nytt på ÄL+14/bim som var svagt positivt. Borde vara starkt på bim tycker jag, så är lite rädd för missfall nu. (de gånger jag plussat har det varit starkt på äl+14/bim)


    Men tack! Att ha en fin kurva är ju den bästa komplimangen en kan få haha! :D Åh jag hoppas verkligen att du har rätt och att det var en implantationsdipp på ÄL+8?.

    men va? Då är du ju gravid nu? Svagt positivt är ju positivt fortfarande! GRATTIS!! Håller tummarna att allt går vägen för dig denna gången! 
  • 19977
    Blåbärsskogen skrev 2022-05-06 08:20:34 följande:

    Upptäcker nu på morgonen att jag har likt fertilt sekret, bara 2 dagar efter mensen? Men fick en fundering om det kan vara min sambos säd (roligt namn hehe) från iförrigår men det brukar väl inte bli trådigt, eller blir det de? :'D Hursomhelst, känns tidigt med sånt typ av sekret redan men det kanske inte är så ovanligt, I dont know? ähh, jag har så mycket funderingar så ni får ursäkta haha!


    Hm, nej säden blir ju väldigt lättflytande bara någon minut efter utlösningen. Det borde rinna ur dig och absolut inte vara trådigt iaf. Så det är nog säkerligen fertilt sekret isåfall. 
  • 19977

    6/5 annemarit123 (7 försöket, 2 barnet) 
    12/5 Symetrical (hoppas på en Hoppsan, 4:e barnet)
    14/5 202294 (1a försöket, 1a barnet)
    17/5 H0nd3ndär (3e försöket, 4e barnet)
    20/5 amandakollb (inget försök denna omgång, 2a barnet). 
    28/5 Blåbärsskogen (1:a försöket, 1:a barnet)
    2/6 Esther13 
    (3:e försöket, 1:a barnet)
    5/6 19977 (2:a försöket, 1:a barnet)


    Uppdaterar BIM-listan tyvärr? fick precis min mens Så det blir ingen januari-bebis för min del. Blev inte så besviken nu när den kom i och med att tempen sjönk drastiskt redan igår så jag visste ju att mensen var på ingång.

    Känns i alla fall tacksamt att få mensen en fredag, så kan jag äta godis och tycka synd om mig själv i helgen. Det hade känts värre för mig om jag fick mens innan jobbet en måndag morgon haha.

    Jag har verkligen varit hoppfull trots tydliga tecken på att mensen är på G hela denna veckan. Men hade som fertilt sekret ÄL+3/4 och ÄL+10 som jag aldrig har haft innan i lutealfasen och tänkte att det då kanske skulle kunna vara ett symptom på en graviditet men icke. Min temperatur denna lutealfas har även varit cirka 0.15-0.20 grader svalare än den brukar av någon anledning.

  • 19977

    Tack för peppen hörni! Skrattande Ja visst förtjänar vi att unna oss i helgen!

    Vad spännande att du snart ska börja Skufsan!

Svar på tråden Vi som planerar barn 2023