• HrSam

    Orgasmfritt

    Min fru får väldigt sällan orgasm och numera har jag slutat ängslas över det.  Det är som det är och ingenting jag kan göra något åt. Hon onanerar så gott som aldrig och hennes sexliv är begränsat till den gången i månaden / varannan månad vi lyckas få till det. Hon längtar inte efter mer. Hon har en del muskelinflamationer och hon får hudkontakt genom att jag masserar henne ett par gånger i veckan.  Dessutom pussas vi och kramas vi så gott som dagligen med kläderna på. Själv i onanerar jag ofta och tycker egentligen att en bra ronk är bättre än dåligt sex med min fru. När vi har sex tillsammans kommer jag ofta på henne att tänka på annat. Hon blir frånvarande och passiv och jag ledsnar i bristen på respons och slaknar. Ibland har det gått år emellan att någon av oss fått orgasm tillsammans.

    Men det borde inte vara några problem. Jag är inte så inne på tantra men är nyfiken på hur man kör orgasmfritt på bästa sätt. Hur bibehåller man intimiteten och närvaron i sexet på bästa sätt utan att tankarna far iväg och allt blir slentrian. 

    Jag har funderat kring att mikrodosera CDB i någon form, men finns det andra mer lagliga sätt att bli mer närvarande i orgasmfritt sex efter 20+ års äktenskap?

  • Svar på tråden Orgasmfritt
  • Anonym (Linda)

    Jag får sällan orgasm men kan njuta väldigt av ett samlag ändå med rätt förspel och närhet, kel, smek innan. Att känna sin älskade i sig är en underbar känsla även om man inte kommer.

  • Anonym (svårt)
    Anonym (Herren) skrev 2022-08-15 20:17:37 följande:

    Inte lätt att begripa om fruntimmer har någon logik.
    Har haft både bra och dåliga sambos när det kommer till sex. 
    Visst är det vanligt med män som inte begriper eller klarar bra sex för henne.
    Men kvinnor måste någon gång få ur tummen och själva agera o vá aktiva för bådas njutning. Att prata o lära han till det bättre, ta egna initiativ, vara öppensinnig för nya bus o våga testa saker.
    Mina dåliga sambos var mentalt paj med en inställning till sex som bara går fel och sen har de mage att klaga när man tröttnar på sex med dom. 
    Detta trots att jag är den som i flera år försökt prata om att hitta lösningar men förslagen har förkastats utan att de bidragit med något själva. Nä de säger inte vad de vill och när man med största välmening då med gissningar försöker klura ut vad de kan gilla blir det kritik.
    Man slutar vara uppvaktande.....och som TS sa tömmer tasken på gästtoaletten. Klart man blev otrogen sen och ångrar att man inte kastade ut henne tidigare då att jag slapp spilla tid.

    Tips: det borde vara obligatoriskt med en varudeklaration på fruntimmer efter genomgånget test. 
    Likt öl på bolaget där man på en skala kan se hur mycket sötma, beska o surhetdgrad hon har och vi slipper felval


    Jag håller med om att kvinnor (liksom män) bör bidra till lösningar på sexuella problem, men jag har ingen sympati för någon som är otrogen, även om jag kan förstå din frustration.
  • Anonym (svårt)
    New Dawn skrev 2022-08-16 10:23:56 följande:
    Ja, det är onekligen så att vissa personer behöver berätta mer vad de gillar, och vad som är skönt, och vilka känslor de får vid sex . Jag har pratat med kvinnor som är väldigt låsta och jag förstår att det är väldigt svårt att utvecklas då.

    Jag undrar dock, vad det var för förslag du kom med? Vilka lösningar presenterade du för henne? 

    Jag får en känsla att du är oförstående och irriterad över ditt ex sexualitet, och om det var så då också kan det ju vara just det som hämmar henne. Om man känner sig DUM, otillräcklig, och tråkig är det nästan omöjligt att utvecklas sexuellt.  

    Orsaker som hämmat mig i min sexualitet, är när jag känt att jag är jobbig, eller stress över att "nu förväntar han sig sex" men min kropp svarar inte. Så kände jag period med mitt ex. Ibland sa jag att jag kände mig stressad, men han svar var bara "Va inte stressad", men han utstrålade ändå missnöje och irritation. 

    Med min nye man hamnade jag i en svacka efter att jag tagit ut spiralen. Jag hade svårt komma i gång. Kände mig trög. Svårt att få orgasm. Jag visste inte om det hade med klimakteriet att göra, med spiralen, eller om jag någonsin skulle bli som förr. Min man visade dock så mycket stöd och kärlek. Han poängterade att jag bara skulle njuta. Med tiden kom allt tillbaka. (Jag visste dock inte hur. Kunde inte vägleda) 
    Det är helt omöjlig  att få en man att vara så på beställning. 

    Mitt ex och min nuvande man skulle nog beskriva mig väldigt olika om de var ansvariga för min varudeklaration och så är det för många.

    Om jag hade träffat dig tex hade jag kanske tyckt att du var väldigt osexigt och trist,(Din text om varudeklaration känns väldigt rigid och trist enligt min åsikt) medan någon annan hade tyckt att du var jättehet. Dessutom förändras man också över tid. 
    Det är dock en väldigt stor skillnad på att få sänkt lust under en kortare period på grund av en medicinsk orsak, som i ditt fall uttagande av spiral, och på att under flera år inte vilja ha sex utan någon uppenbar anledning och inte vilja prata om det eller lösa problemet. Jag tror att de allra flesta har förståelse i det första fallet, men om sexbristen blir permanent är det inte konstigt att det leder till frustration.
  • HrSam
    Cheeses skrev 2022-08-15 20:40:30 följande:

    Personligen skulle jag aldrig orka med att aldrig få orgasm vid sex. Skulle ha lämnat dig. 


    Jag skulle nog se mig som en tålmodig, lyhörd, varsam och uppmärksam älskare. Jag känner inte igen mig i påståendena att jag skulle vara tjatig, porrskadad eller "gubbat till mig". Jag är ok vältränad, frisk, platt mage och ser relativt ung ut. Jag är noga med mina kroppsdofter, gör lejonparten av hushållsarbetet och har en kukstorlek över medel. Jag vet var klitoris sitter och ger både den och vulvan mer uppmärksamhet vid sex än vaginan. Likaså ser jag hela hennes kropp som en källa till njutning och inte enbart de centrala delarna.

    Jag har skrivit att jag ofta kommer fort eller slaknar vid sex men inget av dessa tillstånd behöver innebära av vi avslutar sexet. Likaså kan vi avsluta "mitt i" oavsett i vilket läge av upphetsning var och en av oss befinner oss i. (Även jag avbryter om det av någon anledning känns obehagligt för mig)

    Jag tror trots allt och alla mina brister att mycket av hennes svårighet att få orgasm ligger mer i hennes kropp än hos mig. Hon har hormonella besvär, hyperterios, binjureproblem och får ofta muskelinflamationer och milda smärtor. 

    Jag vill ändå, trots alla hinder att vi skall växa och utvecklas sexuellt för att inte dö. Och jag vänder mig till FL var positiva exempel eftersom anorgasmia inte är något ovanligt tillstånd. BDSM har nämnts vilket jag tror skulle funka om hon var öppen för det, vilket hon inte är. CBD har jag själv tagit upp men jag vet inte om någon annan har några positiva erfarenheter av det.
  • New  Dawn
    Anonym (svårt) skrev 2022-08-16 11:52:01 följande:
    Det är dock en väldigt stor skillnad på att få sänkt lust under en kortare period på grund av en medicinsk orsak, som i ditt fall uttagande av spiral, och på att under flera år inte vilja ha sex utan någon uppenbar anledning och inte vilja prata om det eller lösa problemet. Jag tror att de allra flesta har förståelse i det första fallet, men om sexbristen blir permanent är det inte konstigt att det leder till frustration.
    Ja, självklart är det stor skillad.
    Nu visste iofs inte min man att lusten och förmågan skulle återkomma. Med mitt ex var det inte heller så att vi hade sex sällan. Tvärtom hade vi sex ganska ofta. Det jag försöker illustrera är att deras bemötande och inställning, var väldigt olika. 

    En man skulle hur lätt som helst kunna ta bort all min sexuella förmåga och lust, och det skulle utan tvekan kunnat bli så att jag inte heller skulle kunna beskriva varför. 
    Kanske hade jag tom trott att det var något fel på mig. Till slut hade jag troligen lämnat relationen, kanske med tron att min sexuella förmåga och lust var väldigt låg. 

    Jag vet inte hur signaturen HERREN är i verkligheten, eller hur han skulle vara mot mig, men det är möjligt att jag tappat all sexlust med honom och känt mig värdelös. 
    Mod är det som behövs för att ställa sig upp och tala. Mod är också det som behövs för att sitta ned och lyssna.
  • New  Dawn
    HrSam skrev 2022-08-05 23:56:14 följande:
    Jag är inte så jätteintresserad av att bara få till det mer ofta. Jag vill framför allt att det skall bli mer intressant, spännande, intimt,  passionerat och framför allt mer närvaro när det väl blir av. När det bara är min egen utlösning jag vill åt runkar jag hellre. Och erogena zoner eller inte
     Hon hör helt enkelt bara till kategorin av kvinnor som inte får orgasm helt enkelt och hon har själv inget driv eller intresse av att förändra det. Men sex måste väl kunna bli kul ändå. Eller?
    Jag tycker inte ditt svar, ovan, är något svar på det jag skrev, nedan. (du citerade nämligen det) 
    New Dawn skrev 2022-08-05 19:49:07 följande:
    Om hon nu är så mottaglig för att du masserar hennes nakna rumpa kan du kanske massera och smeka även underliv utan fokus på orgasm, bara njutning. Någon typ av njutning, utan mål.
    Börja med fokus utanför de mest erogena områdena. Typ yttre blygdläppar och ovanför klitoris. 

    Mitt inlägg syftade inte till att du skulle få till det oftare, eller handlade om din utlösning. Jag menade inte ens att det jag skrev skulle leda till orgasm. Jag funderade bara hur det funkar att göra så? Tycker hon att det känns skönt, på något sätt? (Även utan orgasm) Har du provat det jag skrev? Vad är din /hennes uppfattning om detta? 
    Mod är det som behövs för att ställa sig upp och tala. Mod är också det som behövs för att sitta ned och lyssna.
  • Anonym (Pillan)
    Anonym (Herren) skrev 2022-08-15 20:17:37 följande:

    Inte lätt att begripa om fruntimmer har någon logik.
    Har haft både bra och dåliga sambos när det kommer till sex. 
    Visst är det vanligt med män som inte begriper eller klarar bra sex för henne.
    Men kvinnor måste någon gång få ur tummen och själva agera o vá aktiva för bådas njutning. Att prata o lära han till det bättre, ta egna initiativ, vara öppensinnig för nya bus o våga testa saker.
    Mina dåliga sambos var mentalt paj med en inställning till sex som bara går fel och sen har de mage att klaga när man tröttnar på sex med dom. 
    Detta trots att jag är den som i flera år försökt prata om att hitta lösningar men förslagen har förkastats utan att de bidragit med något själva. Nä de säger inte vad de vill och när man med största välmening då med gissningar försöker klura ut vad de kan gilla blir det kritik.
    Man slutar vara uppvaktande.....och som TS sa tömmer tasken på gästtoaletten. Klart man blev otrogen sen och ångrar att man inte kastade ut henne tidigare då att jag slapp spilla tid.

    Tips: det borde vara obligatoriskt med en varudeklaration på fruntimmer efter genomgånget test. 
    Likt öl på bolaget där man på en skala kan se hur mycket sötma, beska o surhetdgrad hon har och vi slipper felval


    Men gud vilken bitter och svart/vit syn du har på kvinnor.
    Hoppas att du kommer med en innehållsförteckning där det är tydligt att du är bitter och djupare substans.

    Om du är för lat för att klura ut vad din kvinna gillar så får du dejta kvinnor som har kollen redan och skinn på näsan att visa det, eller vara singel. Ingen tvingar dig att fortsätta ha ett förhållande med någon som inte är engagerad eller bara ställer upp för husfridens skull.

  • HrSam
    New Dawn skrev 2022-08-16 15:59:48 följande:
    Jag tycker inte ditt svar, ovan, är något svar på det jag skrev, nedan. (du citerade nämligen det) 
    New Dawn skrev 2022-08-05 19:49:07 följande:
    Om hon nu är så mottaglig för att du masserar hennes nakna rumpa kan du kanske massera och smeka även underliv utan fokus på orgasm, bara njutning. Någon typ av njutning, utan mål.
    Börja med fokus utanför de mest erogena områdena. Typ yttre blygdläppar och ovanför klitoris. 

    Mitt inlägg syftade inte till att du skulle få till det oftare, eller handlade om din utlösning. Jag menade inte ens att det jag skrev skulle leda till orgasm. Jag funderade bara hur det funkar att göra så? Tycker hon att det känns skönt, på något sätt? (Även utan orgasm) Har du provat det jag skrev? Vad är din /hennes uppfattning om detta? 
    Beklagar. Då misstolkade jag dig. Jag tänkte att du presenterade ett sätt att börja smeka hennes vulva för att "få till det". Jag beklagar.

    Jag har testat lite av det du skrev. Jag har börjat läsa på lite mer om yonimasssage.  Har även köpt abonnemang och kollat in en del på omgyes.com . (Spännande, hög kvalitet och värt pengarna f.ö)

    Lite retsamt frågade jag en kväll om hon var sugen på "lite rött vin, ngn god ost och en yonimasssage?" -""vad är yonimasssage?" Fick jag som svar och när jag förklarade sa hon bara -"Det räcker gott med ett glas rött".

    Vidare smekte jag henne lite utifrån det jag inspirerats av av de yonimassagevideos jag hittat. Visserligen vid ett tillfälle då det var lite tidsbrist av olika anledningar, men hennes respons var på samma nivå som när jag bara masserar hennes fötter. Och hon har inte velat ta upp tråden vid ett senare tillfälle då det fanns mer tid.
  • Anonym (Tyvärr)
    HrSam skrev 2022-08-16 16:55:43 följande:
    Beklagar. Då misstolkade jag dig. Jag tänkte att du presenterade ett sätt att börja smeka hennes vulva för att "få till det". Jag beklagar.

    Jag har testat lite av det du skrev. Jag har börjat läsa på lite mer om yonimasssage.  Har även köpt abonnemang och kollat in en del på omgyes.com . (Spännande, hög kvalitet och värt pengarna f.ö)

    Lite retsamt frågade jag en kväll om hon var sugen på "lite rött vin, ngn god ost och en yonimasssage?" -""vad är yonimasssage?" Fick jag som svar och när jag förklarade sa hon bara -"Det räcker gott med ett glas rött".

    Vidare smekte jag henne lite utifrån det jag inspirerats av av de yonimassagevideos jag hittat. Visserligen vid ett tillfälle då det var lite tidsbrist av olika anledningar, men hennes respons var på samma nivå som när jag bara masserar hennes fötter. Och hon har inte velat ta upp tråden vid ett senare tillfälle då det fanns mer tid.
    Tyvärr verkar inte du vara särskilt bra på sex
  • Anonym (svårt)
    New Dawn skrev 2022-08-16 13:37:55 följande:
    Ja, självklart är det stor skillad.
    Nu visste iofs inte min man att lusten och förmågan skulle återkomma. Med mitt ex var det inte heller så att vi hade sex sällan. Tvärtom hade vi sex ganska ofta. Det jag försöker illustrera är att deras bemötande och inställning, var väldigt olika. 

    En man skulle hur lätt som helst kunna ta bort all min sexuella förmåga och lust, och det skulle utan tvekan kunnat bli så att jag inte heller skulle kunna beskriva varför. 
    Kanske hade jag tom trott att det var något fel på mig. Till slut hade jag troligen lämnat relationen, kanske med tron att min sexuella förmåga och lust var väldigt låg. 

    Jag vet inte hur signaturen HERREN är i verkligheten, eller hur han skulle vara mot mig, men det är möjligt att jag tappat all sexlust med honom och känt mig värdelös. 
    Även om man inte vet om lusten kommer att återkomma kan man ha tålamod under en kortare tid, men om det pågår i flera år måste man få uttrycka frustration utan att bli sedd som en dålig partner.
Svar på tråden Orgasmfritt