• densistemohikanen

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    Hej,
    efter ca 1.1/2 ars forsok att bli gravid med 5 misslyckade hormonkurer, varav den forsta slutade i MA, ska vi nu forsoka oss pa insemination. Vantar nu pa att mensen ska komma (runt den 5:e mars). Ar det nan som vill foljas at? Jag bor i sodra europa och vill garna hora hur det gar till i Sverige, for att kunna jamfora. Min gyn. sa att pa mensens 2:a dag sa ska jag borja med hormonsprutor som heter Menopur och halla pa med det i 5 dagar. Pa den 6:e dagen ska jag gora ett VUL och dom sak da besluta om jag ska fortsatta med menopur och bestamma datum for agglossningssprutan + inseminationen.
    Gor ni oxa sa?

  • Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars
  • densistemohikanen
    Svar på #30
    Var det alltsa en spolning med produkten Isifera (det som beskrivs i aftonbladet) eller en annan typ av spolning? Den spolning jag gjorde for nagra ar sedan hette histerosalpingografi, men den ar endast till for att kolla att aggledarna ar genomslappliga. Isifera verkar ju vara aven en slags behandling.
    htsny2001 skrev 2008-03-02 20:23:04 följande:
    På Nordica dom har gört spolning när jag var hos dom på dag 12 och görde UL.
  • CuteLilleMyGirl

    densistemohikanen:

    Testdag är på torsdag, så vi håller alla tummar.

  • densistemohikanen
    Svar på #32
    Haller verkligen tummarna! Gud vad spannande! Hur kanner du dig?

    Ringde idag till kliniken for att informera om att min mens kom i lordags och boka tid for VUL. Pa infomotet i februari sa dom att behandlingsplanen var att ta 5 Menopur sprutor (en varje dag) med start pa dag 2 och sen komma in for VUL. Mitt VUL skulle alltsa vara nu pa fredag, men da ar tydligen gynekologen bortrest sa da sa dom att jag skulle fortsatta med sprutorna anda tills pa lordag och sen komma in for att gora ett VUL pa mandag!!! Jaha....kan det verkligen ga till pa det har sattet???
    Kanner mig ganska snopen och olustig faktiskt.
  • salt

    Nu har jag också bokat tid för VUL till början på kommande cykel! Känns inte det minsta nervöst just nu, det var bara ännu en punkt på dagordningen... Hälsade på 3-veckors bebis igår och fick inte alls ihop att vi kanske ska få en sådan vi också?

    Håller en tumme för CuteLilleMyGirl imorgon!

  • CuteLilleMyGirl

    Tack snälla för att ni höll/håller tummarna för mig.
    Det måste ha hjälpt, för i morse visade testet tydligt Gravid.
    Har nog inte helt sjunkit in, ska till läkaren i morgon och bara ta en kontrolltest.

    densistemohikanen:
    Jag tycker det låter lite konstigt att du bara ska fortsätta med sprutorna och ta VUL tre dagar efter du egentligen ska. Men jag har insett att jag inte helt förstår allt runt det här. De sa till mig att jag skulle försöka få VUL på dag 10. Men om det inte hade gått så verkade det ju som om jag kunde tagit det en annan gång..? Mysko.

    salt:
    Det är svårt att förstå allt man ska genom. Tycker jag iaf. Och att helt få in att det till slut ska leda till ett barn...

  • densistemohikanen
    Svar på #35
    cutelillemygirl - ett jattegrattis och lycka till, du har nu 9 fantastiska manader framfor dig och ett nytt liv att se fram emot!
  • densistemohikanen

    Ska in for VUL pa mandag och jag borjar bli lite nervos infor det hela och manga fragor borjar dyka upp..
    Ni som gjort isemination : har ni tagit progesteron vaggisar efter inseminationen? Min gynekolog sa inget om det men kanner nastan anda att jag skulle vilja be honom skriva ut dom at mig. Dom kan ju inte skada iallafall(?).
    Ni som kollade med agglossningsstickor innan inseminationen - fick ni gora inseminationen dagen efter? Men om ni hade utslag pa stickan pa lordagen da? Fick ni komma in pa sondagen for insemination?

  • CuteLilleMyGirl

    densistemohikanen och htsny2001:

    Tack så mkt för gratulationerna. Nu hoppas jag att det snart blir er tur!

    Vedr. insemineringen så fick iaf inte jag några vaggisar. Gick på dubbel Pergokur och på dag 10 var det VUL. Ringde Danmark och fick besked om att ta ÄL sprutan kl 00 samma kväll. Då skulle jag vara i Danmark för inseminering kl 12.00 1,5 dygn senare. Kollade med ägglossningstest dagen efter sprutan och dagen innan inseminering. Då gav det utslag.

  • densistemohikanen
    Svar på #39
    Hej igen cutelillemygirl och tack for alla dina svar!
    Men jag maste frage en sak till...
    Du sager att du testade med agglossningsstickor dagen efter sprutan och dagen innan inseminering. Jag kanske har fel men jag trodde att agglossninssprutan inneholl LH hormonet och da ar det val egentligen ingen mening med att testa med stickor for det ar ju 100% sakert att man far pos utslag. Ar jag helt ute och cyklar??
Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars