• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • trazzlan

    Hoppar in jag med

    majsan: Kan rekommendera smooties istället för godis


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • zummar

    oj va mycket kropp det är nu i tråden =)

    Själv håller jag på att dö av hur jag ser ut. Har verkligen börjat må sitdåligt över hur jag ser ut...vet bara inte hur jag ska ta mig ur det.
    B´örjade med LCHF, å jag mår himla mycket bättre på det än nån annan diet jag nånsin ätit...probemet är att jag måpste ju hela tiden laga "dubbla" måltider eftersom A behöver kolhydraterna.
    Det kan ju låta som ett litet yttepytte problem o som att det är väl bara att skärpa sig om man nu mår så dåligt över sin kropp då...men det är inte så bara!

    Det är inte så att jag har all ork i världen när jag bor ensam med mina två barn o mat är inte alltid det lättaste/roligaste att göra.

    Har tom börjat fundera på en GBP, men det känns lite som "fusk" på något vis...sen har jag ingen aning om hur mycket det kostar...

    Är också rädd för att gå ner mycket och väldigt snabbt...vill inte få ännu hängigare mage o bröst bara för att kroppen inte hinner med...

    oj vilket långt egoinlägg...var bara tvungen att få vräka ur mig...

    kram!

  • Shannara

    Haha... Här är Barbamamma! Min kropp är ganska oformlig efter alla mina stora barn som jag burit och fött. Dessutom kånkar jag runt på sisådär 30 kilo för mycket!

    Kanske har jag tur och blir av med dem någon dag, men det lär inte ske nu. Det är bara att gilla läget liksom. Var, när och hur tränar man med sex barn?

    Jag menar. Jag tränar styrketräning då jag bär alla vara upp och sopor och barn nedför trapporna varje dag, jag tränar kondition då jag promenerar med vagnar och ungar eller när jag jagar dem som en blå. Jag tränar min vighet då jag hela tiden ska upp och ner från golvet. =)

    Ändå sitter de där kilona envist kvar. Oavsett om jag äter godis eller inte och oavsett vad för mat jag stoppar i mej.

    Min dietist som jag träffade gnällde över att jag äter för lite och så är det nog.

    Det kanske inte räcker med en macka och ett glas o'boy till frukost, en portion mat på dagen om jag hinner och en tallrik fil och flingor på kvällen. Kanske slinker det ner en frukt där i mellan om vi har något hemma som passar också.

    Den dagen jag inte längre orkar leka med mina barn eller tar mej in i bilen då ska jag operera mej! (hoppas att det aldrig går så långt, jag hatar sjukhus nämligen)


  • majsan801

    Blir så trött. Thea är förkyld igen så vi måste ställa in tiden för MRT även denna gång. Hur ska någonsin kunna hållas helt frisk. Eftersom hon ska sövas får hon ju inte ha minsta lilla infektion eller virus i kroppen.

  • Solrosen82

    Jag håller med dig Tussimamma att det egentligen är fel att man ska vilja operera sig efter att ha fått barn. Samtidigt förstår jag dem som vill fixa brösten som försvunnit och magar som hänger. Själv lider jag inte så mycket att jag skulle prioritera det just nu, men det känns väldigt trist att träna och tänka på vad man stoppar i sig om magen aldrig försvinner...

    majsan: Vilken otur ni har!! Kan ni inte få komma på nån dropin när hon är frisk istället??

    zummar: Jag tycker du ska försöka gå ner på egen hand, ha inte så bråttom nu när du har små, ta det senare istället. :)

    shannara: Om man äter lite så minskar ämnesomsättningen, den ställer in sig på svält. Då blir man inte så hungrig och klarar sig på lite. Men sen så suger man åt sig allt man äter och då är det lätt att gå upp i vikt. Försök att äta regelbundet och ordentlig mat så borde kilona minska.. :)

  • Nufsan

    Hej tjejer, dyker in en snabbis.... Här har vi haft magsjukan från hell och jag är äntligen uppe ur sängen, men mer är det inte. Skurade toaletterna nyss och svetten sprutar om mig... så jag är tillbaka till soffan igen.

    Alla utom Johan och Karl har sjuknat in och gud vad dåliga vi varit! Jonna började natten till lördagen och jag söndag kväll, Matilda söndag natt och Moa i natt..... så peppar peppar hoppas Johan och Karl verkligen klarar sig! Johan har slitit ut sig helt så han ligger däckad nu. Han har tvättat, servat, tvättat, torkat, sprungit hit och dit och burit på en otröstlig Karl, som förmodligen känner på sig allas sjuka...

    Nu ska jag ta hand om lillprinsen som är missnöjd!

    Kram på er


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • zummar

    nufsan va jobbigt!

    Här händer det märkliga saker....Idag så ringde de från dagis o ville att jag skulle hämta A för han hade bara somnat!
    DOm var ute o lekte men så hade han bara lagt sig ner på backen o somnat!!! DET är INTE normalt...speciellt inte när det gäller honom...om han blir trött så lägger han in överväxeln o blir helt galen.
    Nåt sånt här har då iaf ALDRIG hänt tidigare. Jag är inte säker på att han är medveten om att han är hemma...han reagerade inte alls på att jag kom å hämtade honom. Han gnällde bara yttepytte när jag tog av honom västen när jag satte honom i bilen.

    Jaja...han ska få sova ett tag till men om han inte är sig själv sen o fortsätter vara såhär slö så ska jag börja oroa mig...tills dess så tänker jag att det är en förkylning...

  • Nufsan

    zummar, men usch och fy, tycker du ska ringa nu på stört ist och höra dig för. Låter ju jättemärkligt. Är han varm??


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11