• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • Solrosen82

    Nufsan: Usch och fy för magsjuka. Som tur e så har vi aldrig drabbats sådär hårt som er. Men nån gång ska ju vara den första :( Krya på er!

    Shannara: Följer din blogg varje dag. Det är jätteroligt att läsa det du skriver :)

    zummar: Jag skulle nog vara jätteorolig om Zack var sådär, kan du ringa och prata med en sjukvårdsrådgivning eller bvc eller nåt?

  • Nufsan

    Solrosen, det är första gången för oss också, jag har klarat mig i 9 år utan magsjuka, men nu var det kört.... =/ Hoppas ni klarar er!


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Solrosen82

    Nufsan: Ja det är ju mardrömmen att alla i familjen ska få det. Sambon tror att han är immun, håller tummarna för att det stämmer och att ungarna har ärvt den genen ;)

  • zummar

    Jag ringde inte eftersom att när han vaknade så var han ganska mycket sig själv. Han har feber och så men annars verkar han må rätt bra. Lite lugnare än vanligt men.
    Hade han dock varit svårväckt eller så så hade jag absolut ringt. Han var ju inte alls med när jag vvar å hämtade honom. Lite läskigt var det.

    Senare på dagen så somnade även jag på det där viset så jag gissar att det är nån slags sjuka + att vi varit borta några dagar...sånt kan ju gärna rubba några cirklar.

    Nu ska jag nog bära över honom till min säng å gå å lägga mig!

    Kram på er alla!!!

    Solrosen, huvva...jag är verkligen übernojjig över att få magsjuka...törs inte tänka på att måsta torka än det ena än det andra med två småbarn o ev migsäjlv. HUVVA!!!

  • Nufsan

    Zummar, vad skönöt att det blev bättre iaf! Hoppas han mår mycket bättre idag!

    Jag är äntligen uppe ordentligt, men gud så matt man är! För första gången sedan i söndags så har jag fått i mig mat, så jag hoppas att orken sakta men säkert kommer tillbaka. Något som är såååå gott och så lättsmält är att koka torsk / hooki filér i saltat vatten och sen röra ner fisken i Keldas milda citronsås och servera ris till... Magen mår så bra efteråt och så himlans enkelt att laga när man är matt!

    På fredag åker maken till London, så jag måste samla krafter så jag orkar vara själv till tisdag morgon =S. De stora åker till deras pappa, så det blir en utmaning att vara ensam med två små så länge, men det är tvunget att gå!


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • zummar

    Ja, han verkar bättre...men han har ff hög feber (ca 39) hela tiden. Men han har ätit bra idag, vilket är ett bra tecken på hur han mår.

    Tycker det är lite märkligt att han liksom bara får feber...han har varit yttepytte snorig men inte alls så att man kan tro att han är sjuk.

    Nufsan; va skönt att du är uppe igen!Klart du klarar barnen så länge. Haha...lämnade mina barn med mormor i 4dagar förra veckan...man kan säga att hon har lite mer förståelse över att jag inte har det helt städat osv nu...=) (nu brukar hon vara rätt förstående ändå men ´ännu mer nu =))

    Kram på er alla!

  • Nufsan
    zummar skrev 2010-03-17 19:53:20 följande:
    Ja, han verkar bättre...men han har ff hög feber (ca 39) hela tiden. Men han har ätit bra idag, vilket är ett bra tecken på hur han mår.Tycker det är lite märkligt att han liksom bara får feber...han har varit yttepytte snorig men inte alls så att man kan tro att han är sjuk.Nufsan; va skönt att du är uppe igen!Klart du klarar barnen så länge. Haha...lämnade mina barn med mormor i 4dagar förra veckan...man kan säga att hon har lite mer förståelse över att jag inte har det helt städat osv nu...=) (nu brukar hon vara rätt förstående ändå men ´ännu mer nu =))Kram på er alla!
    Haha, ja, men jag har två sjövilda saker och jag skojar inte när jag säger att Jonna går som en virvelvind genom huset. Hon är smart och kavat och bangar inte för nått, så högt som lågt är lilla damen! På det så är hon ju mer än busig på sin bror som endast är nöjd när han får gå och hålla dig i handen! Sitta på golvet och leka är inget för stora killar och gåstolen är för bebisar, vojne vojne! Vet inte vart det här ska sluta! Han går ut med möbler och han släpper taget mer och mer och idag stod han helt själv en stund och han blir 8 månader om en dryg vecka!

    Johan sa idag att NU förstår han varför jag är helt slut om kvällarna när han kommer hem, för när jag har legat i sängen har han fått ta hela lasset själv =P
    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • zummar
    Nufsan skrev 2010-03-17 20:36:15 följande:
    Haha, ja, men jag har två sjövilda saker och jag skojar inte när jag säger att Jonna går som en virvelvind genom huset. Hon är smart och kavat och bangar inte för nått, så högt som lågt är lilla damen! På det så är hon ju mer än busig på sin bror som endast är nöjd när han får gå och hålla dig i handen! Sitta på golvet och leka är inget för stora killar och gåstolen är för bebisar, vojne vojne! Vet inte vart det här ska sluta! Han går ut med möbler och han släpper taget mer och mer och idag stod han helt själv en stund och han blir 8 månader om en dryg vecka!Johan sa idag att NU förstår han varför jag är helt slut om kvällarna när han kommer hem, för när jag har legat i sängen har han fått ta hela lasset själv =P
    Det är ju det...dom fattar ju inte riktigt HUR jobbigt det är förrän de har fått sköta allt själva=)
    Så var det för mig också---men det roligaste är väl kanske att min pojkvän som faktistk bor 95mil bort säger att "det räcker nog med 2 barn...det är nog!"
    EH...jag kan tänka mig ett till men men...vi får se nån gågn i framtiden. först ska jag jobba lite=)
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11