• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • Line79

    Här vare lugnt & tyst. Hoppas att alla sjuklingar kryat på sig nu.

    Idag har jag skickat träsktrollet till reserv dagmamma så att jag har hunnit med mig själv en stund Lång prommis med hunden & en stor latte i solen på altanen. Underbart. Börjar inte jobba förrän kl 14.
    För en vecka sedan blev mitt ex pappa till en liten kille! Såg en bild idag & han var så liten & söt! Blir lite sugen emellanåt så det kanske blir en skrutt snart då, har ju inte så många uräkter kvar nu:-0

    Någon som har lite sko råd att dela med sig av. Cornelia har ett par ordentliga vinterkängor som hon kan ha nu när det ff är lite kallt. Igår köpte jag tretorns hockeykänga, typ som basketkängor men fodrade & vattentäta. Har tänkt inhandla ett par gummistövlar åxå för hon behöver ett par nya. Hon behöver väl inte mer vårskor än de jag köpte igår & ett par gummistövlar?
     Tycker det är så jobbigt att köpa skor till barn för de måste ju verkligen vara slit tåliga & då kostar de en halv förmögenhet ist. :-P

    Nåväl, ut i solen igen

  • trazzlan

    line: Låter som hon skulle klara sig bra med fotbeklädnaden. Vi har fortfarande kavatkängorna från vintern och gummistövlar, som är favvo. Senare blir det väl ett par knytskor typ gympaskor och senare i sommar sandaler. Men visst blir det dyrt

    Latte i solskenet låter underbart...


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • snöstjärna

    Hade lite tappat bort er igen ;)
    Men nu är jag här .. kikar in då å då! =)

    Allt är väl med oss.

    Som vanligt typ.

    Jordan sjuk i omgångar, å jag rasar i vikt. Såg att ni hade snackade bukplastik i förra tråden, något jag kommer vilja göra då jag är klar ... strax tappat -30kg, men har många kvar.


    ♡(¯`°?.¸ ღ ♥ Nu är Jordan här! 070822 - snostjarna.blogg.se ♥ღ ¸.?°´¯)♡
  • Nufsan

    Hej tjejer,

    Ja nog är det en stor utgift med skor... allra helst om man på alla måsten vill ha några fin skor t ex =S Jonna använder ff Ecco gortex-kängorna, men har även fodrade typ allvädersstövlar som hon får ha nu  när det slaskar. Funderar på om jag ska köpa vanliga stövlar, sen blir det gympadojor och sandlar och foppatofflor till våren/sommaren.

    På fredag åker jag till Manchester fre-mån och ska shoppa lite kläder till mig och stora tjejerna, främst iaf! Jag hoppas jag kan fynda lite skor också till oss!

    Snöstjärna, vad härligt för dig att det går neråt =)


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • singstar76

    Det är tur att ni inte är så flitiga i tråden för då har man inte så mycket att läsa ikapp när man väl loggar in!! {#lang_emotions_smile}
    Snöstjärna
    - Gud vad bra!! Vad duktig su är!!! 30 kg är ju asmycket!! Nästan en hel solokatt!! {#lang_emotions_tongue_out}Nufsan- Låter trevligt med lite shoppingsemester!!

    zummar - hoppas A är kryare nu!

    Själv är jag hemma med febrigt barn idag. Då blir det en del dödtid. Annars sitter jag inte så mycket vid datorn just nu.


    Edward 071006 - mammas prins
  • Nufsan

    Solo, ja det är så roligt att handla när det är billigt =)

    Maken var till London i helgen och shoppade skor till de små. De dyraste gympa skorna var ett par Puma till Jonna som kostade 160 kr och det är skinn. Sen köpte han t-shirts till henne för 12 kr styck och 10 pack trosor för 30 kr =P Det är ju inte världenss bästa kvalité, men det är perfekta som att ha som extra trosor på dagis och som ombyte =D

    Vad jobbigt med feber, vi har haft en pärs med Karl och han är ff inte riktigt bra, utan har blåsor i munnen så han har inte ätit så bra senaste tiden. Tur han har världens ölmage och ta av

    Min mamma var här i helgen och jag ringde henne nyss och nu ligger hon i värsta magsjukan ever............... Inte kan hon väl ha blivit smittad av oss som hade magsjuka helgen före?!?!?! Jag som städat toaletterna med klorin och torkat av ALLA ytor med såpa som man råder till + att jag bäddat rent i sängarna 3 ggr under veckan för att bli kvitt allt! Värst är väl om hon dragit med sig nått hit så vi ska bli sjuka igen =(


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • snöstjärna

    hihi nästan en hel solokatt! GALET! =)

    tack tjejer! Det känns skönt, å livet leker .. .fullt upp med allt känns det som.

    Skor är verkligen en bökig grej tycker jag, supernöjd med de Kouma skor Jordan haft i vinter å har ännu ... å nu har jag köpt ett par fodrade tretorn jag tänkte han kunde ha å plaska i ...


    ♡(¯`°?.¸ ღ ♥ Nu är Jordan här! 070822 - snostjarna.blogg.se ♥ღ ¸.?°´¯)♡
  • Fantastic 4
    Snöstjärna: Oj vad du rasar, grattis !!!!

    Nufsan: Nä inte kan det vara ni som smittat henne heller????

    Skor e alltid ett problem tycker jag.....skönt att våren närmar sig så man kan börja använda gympadojer/ballerinaskor på ungarna, billigare och mer att välja på !!!

    I måndags när jag hämtade E på dagis så sa dom att de trodde att han fått vattkoppor....han hade prickar runt munnen och på kinderna!!! Ingen feber, pigg som en durucellkanin och absolut inga flera prickar har kommit sen dess.....så imorse gick jag till dagis å lämnade honom!!! Tror att personalen skämdes lite, känns ju lite onödigt att vabba när dom e friska, särskilt m tanke på att jag vabbar så ofta ändå !!!
    Innan jag gick så sa jag bestämt att några svinkoppor e det inte heller (det e jag säker på) utan jag tror att prickarna kommer ifrån nappen, blir ju saliv runt munnen och sen e det kallt ute + att E är väldigt känslig i huden........jaja, vi får väl se vad som händer!!!!
    Mamma till 4 underverk!!!
  • Shannara

    Igår var jag med Lilleman till BVC, han växer på.

    Snart 8 månader och 75 cm över havet. Han vägde strax över 10,1 kg.

    I övrigt torkar jag näsor och funderar på om det går att ge hostmediciner och panodil intravenöst på ungar? ;)

    Skämt åsido. Min sexåring vakna i går natt med ont i örat, fyraåringen vaknade med ett kruppanfall vid elva i förr går kväll och imorse vaknade de stora med huvudvärk, yrsel och feber. De två små är BARA snoriga och småhostiga.


  • zummar

    Hej alla =)
    Här är det kärlek..på ala plan =) M är hemma i 10 dagar o ååååh va det är underbart!

    Vi var till BVC m mini igår o han har gått å blivit nästan 8,5kg tung, 72cm lång...å snart 7månader!
    Jisses va tiden flyger iväg =)

    kram på er alla!

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11