• Emlak

    Fotledsfraktur, gipsad och sjukskriven, någon annan?

    Bröt fotleden förra veckan och är nu opererad, gipsad i sju veckor och försöker underhålla mig med att vila och se på tv. Har en 2,5 årig tjej som blir hämtat och lämnad av sin pappa och själv känner jag mig helt hjälplös med värken efter operationen, kryckorna och rastlösheten.. Någon annan som är i samma situation och bara vill språka lite?


  • Svar på tråden Fotledsfraktur, gipsad och sjukskriven, någon annan?
  • Emlak

    Flera på jobbet tyckte att jag gått ner i vikt, men jag har ju knappt ätit lunch eller frukost när jag varit hemma, första veckorna levde jag på Gainomax som var enkla att bära med sig :)

    Ska kolla med försäkringsbolaget så kanske man kan få en slant så kan man lägga dom pengarna på en tatuering ;)

    Kul att ni oxå ska gifta er :)
    Cyklar du inomhus? Jag ska kolla med sjukgymnasten om jag kan få låna en cykel

  • Persson72

    Ja, jag köpte en motionscykel på värnamoloppis (på FB) för 300:- för några veckor sen. Men det borde ju gå att få låna en.. Ja vad kul att både du och jag ska gifta oss i sommar:)) Har ni kommit långt med planeringen? Jag och mamma ska fortsätta att sy stolsöverdrag till fetslokalen i morgon. Det är bara 32 st men jäklar vilken tid det tar:( men tid är ju det som jag har gott om.

  • Emlak

    Vi tänkte inte ha något bröllop med fest och sånt då min sambo är från Sthlm och jag från Kalix och skulle bli sånt projekt med gäster och allt så vi ska ha i Kalix med bara familjen ( min sambos mamma och syster med familj kommer upp dit ) så blir det lite enkelt bara, men blir ändå naglar, hår och smink på salong innan :)

  • Emlak

    By the way, när jag väntar på taxin på sjukhuset kommer helt plötsligt Peter "Foppa" Forsberg halvspringandes genom huvudentrén :)

  • Persson72

    Kändisvarning;) ,det är det ingen risk för på Värnamo sjukhus! Vi ska oxå ha ett litet bröllop. Vi ska åka upp til Leksand i Dalarna, mattias mamma är därifrån o har stuga där. Så vi ska bara ha närmsta släkten som gäster, vi ska ha en liten fest i bystugan i byn där svärmors stuga ligger. Maten ska jag laga själv, lika så göra buketten (är utbildad florist) och dekorera lokalen. Vi åker upp en vecka innan bröllopet så vi hinner fixa allt som vi inte kan förbereda här hemma. Hur har det gått med benet i nat? Kunnat sova nåt?

  • Emlak

    Jag har sovit väldigt bra, var skönt att ta bort alla kuddar under benen, sov med en vanlig strumpa så ärret skulle frasas mot lakanen. Känner mig lite mer låst nu när man använder kryckorna igen men känns verkligen som att det går framåt, igår gjorde det jätteont att "göra" alfabetet med foten, idag fixar jag det lättare :) jag ska verkligen kämpa för att försöka bli kryckfri till helgen..

  • Persson72

    Mej sa dom åt att fortsätta att ha foten ihögläge på natten ;(( det dröjer nån vecka till innan jag kan släppa kryckorna ute. Men det är ju inte förrän i morgon som jag får stödja fullt. Alfabetet är lite kämpigt, kan fortfarande inte böja foten så mycket uppåt..

  • Hedebris

    Vardagen har jag knappt klarat alls, min 83åriga granne har hjälpt mig att öppna lunchlådor som min man gjort. Mensen ska vi inte tala om :-/ imorgon ska jag testa jobba mellan 7.30-11.30, se hur det går..

  • Emlak

    Tänk om man hade ramlat så oturligt att man brutit både handen och foten.. Vi ska nog vara ganska tacksamma just nu över att vi "bara" brutit en kroppsdel, även om det är skönt att klaga av sig :)

    Idag har jag sovit till alldeles nyss. Har blivit att jag vaknat kl 6.30 varje morgon när jag fått vara lite assisterande morgonrutiner åt Nellie. Igår gick jag mycket med kryckor, både inne och ute när vi var på utvecklingssamtal så var helt slut i höfterna på kvällen. Idag ska jag försöka vara lika flitig, och sen är det fyra dagars helg som jag inte kan lata mig på.. Ska satsa på att shoppa lite kanske och gå på restaurang, så enkelt när man kan ha benet neråt..

Svar på tråden Fotledsfraktur, gipsad och sjukskriven, någon annan?