• Sillavi

    BF december 2014 - göteborg

    Hej,

    Jag och min man har äntligen blivit gravida efter lång tids försökande. Efter 2 st FET och 2 ET blev vi tillslut gravida.
    Vi är överlyckliga och kan knappt förstå det. Är väldigt tidigt än, Vecka 5.
    Vi har ett barn sen innan som är 2 1/2 år. Vi bor utanför GBG och tänkte det kunde vara kul med andra
    gravida som bor i Göteborg med omnejd och som har BF runt December.
    Tänkte vi kunde tjöta om vad som helst helt enkelt, stötta varandra och lägga ut lite roliga bilder för dom som vill

    Kram och välkommen

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-05-19 09:58
    Här finns listan;

    www.familjeliv.se/Forum-2-113/m73268197.html

  • Svar på tråden BF december 2014 - göteborg
  • Sillavi
    Soluppgång skrev 2014-08-21 12:02:03 följande:

    Jag har en vagn i bra skick som jag fått till ett bra pris begagnad av några bekanta, som jag tänkte använda. (Får se när jag använder den ifall jag vill behålla den hela vägen eller byta efter något halvår. Jag kommer köra väldigt mycket med vagnen tror jag, och tänker att jag märker vad jag vill ha för egenskaper när jag kört ett tag.)


    Ja så är det verkligen. Man vet kanske inte riktigt vad man vill ha förrän man testat. Med dottern tog det 3 vagnar innan vi blev nöjda. Ett behov när dom är pyttiga och ett annat när dom enbart använder sittdelen. Blir nog svårt för oss att hitta ngn i djungeln :-P
  • Glamma

    hej alla! snart är det helg : ) känns så skönt!
    vi har kollat på britax och brio, ska köpa nått paket av dessa märken som har alla delar som behövs, men det är absolut en djungel! 

    hoppas ni mår bra alla, jag har foglossning och det är lite kämpigt ibland men tiden tickar ju på, går in i v. 24 idag : ) 

  • Sillavi

    Good morning

    Hoppas ni mår fint! Vad har ni för planer för helgen? Glamma - ush och blä för foglossning, kan du hantera det eller? Har både ischias och foglossning. Som moment 22. Kan inte träna pga foglossningen medans ischiasen blir värre när jag inte tränar...men nästa v blir d akupunktur.

  • Glamma

    helgen blir vila o hemmamys, så härligt

    kan hantera det någorlunda bra, försöker ta det lugnt så gott det går. vill gärna röra mig o gå men kan inte vara speciellt aktiv alls, vilket känns ovant då man är van vid att det mesta blir bättre av just motion. 

    sillavi hoppas du snart mår bättre o att akupunkturen kan hjälpa!

    önskar er alla en fin helg! 

  • nicopej

    Hej, åh vad skönt att d är fredag!!! Har en egen hemmakväll idag, ska njuta av massa grönsaker med dipp o modern family. Fredagar på mitt jobb är hell så ont i magen av för mycket lyft o lite vila. Dumt! Men inte känt av någon foglossning el nåt än, fasar o tycker så synd om er som mår dåligt. O särskilt soluppgång vad jobbig med så mycket vila du måste ha redan sillavi fy för ditt moment 22. Hoppas ni alla får en god helg med mycket vila o härliga barnsparkar. Anmält mig till gravidyoga som börjar i september, nån mer som ska pröva d?

    Ang vagn har min syster tipsat om Emmaljunga som hon har o som är den enda helsvenska nu men jag har smygkikat på en kronans i svalen som ser liten o smidig ut. Men absolut även en kombivagn med fler delar, en liggdel, bildel o sittdel till senare. Hojta gärna till med vad ni köper så vi kan hjälpas åt i djungeln.

    Ha d fint!

  • Soluppgång
    Jag tycker i alla fall att det är väldigt skönt att illamåendeperioden är över sedan i juli, så hoppas jag allt går bra resten nu.

    Jag hoppas att ni alla med massa foglossning, ischias etc. får det lite lättare snart! (Om man kan få det?) Jag har haft ont i svanskotan sedan vecka 12, men har påtagligt mindre ont i svanskotan nu när jag är mer stilla.
  • Sillavi

    Ja vad fort tiden går...imorgon blir det vecka 24 redan! Har sagt att efter v 25 så känns det som om man börjar räkna ner iaf när det blir tvåsiffrigt kvar.
    Är också himla glad att illamåendet har gått över, puhh! Men nästa vecka blir det nog läkarbesök om inte foglossningen blir bättre.

    Välkommen Susanna Hur mår du? Hur gammal är ditt barn?

    Vi ska nog beställa en bugaboo donkey duo från Holland!

  • susannanilsson86

    Tack så mycket! Jag mår helt okej förutom lite foglossning, halsbränna, sammandragningar och lågt järn någon mer med lågt järn?

    Jag har en 4 åring här hemma, flera med äldre barn?

Svar på tråden BF december 2014 - göteborg