• Snart lycklig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Vägde mig nu precis, +20,3 kg. Är idag i v 29, 28+2. Jag skulle vara glad om jag bara hade gått upp 12 kg. Nu tror jag att alla mina IL-dropp och även annan immunmedicin kan ha påverkat lite eller mycket. BM tycker att jag äter bra.

  • Snart lycklig
    MillaQ2 skrev 2015-05-23 10:50:46 följande:

    Jag + ca 15 kg.. (V31) Måste vara mycket vätska :\ ????


    Haha, vi utgår från att vi bär på mkt vätska. Den kommer fullständigt rinna av oss efter förlossningen. ;) Tänker på dem som är så här tunga normalt, utan att vara gravida. Hur orkar de?
  • Snart lycklig

    Hej tjejer, en liten statusrapport. Idag v 29, 28+6.

    Numera går jag till bm varje vecka. Var hos henne i måndags. Blodtryck 130/70, socker 6.0, ingen äggvita, hjärtljuden 145. SF 27, exakt på medel. (Jag +20,5 kg.)

    Idag TUL, allt bra med bebisen, dock -8,4%, men ingen fara sa hon. Vi blundade när hon mätte lårbenen, så vi inte skulle se könet.

    Nu det tråkiga, till min stora sorg ligger moderkakan för utgången och de tror inte att den kommer att flyttas uppåt. Fick göra VUL för extra koll. Det betyder kejsarsnitt. Jag vill så otroligt gärna föda vaginalt. Verkligen en stor önskan hos mig. Jag är riktigt ledsen. Några tårar har nu runnit. Tappen var i alla fall lång och stängd.

    Sitter och fikar på KS och väntar på min tid hos specialistmödrarvården. Skönt, kan fråga lite ytterligare där.

    Kram.

  • Snart lycklig
    TyckOmMig skrev 2015-05-27 12:06:33 följande:

    Snart lycklig-förstår din oro besvikelse över kejsarsnitt.Jag som fött alla mina barn vaginalt är livrädd att denna gång få erfara ett kejsarsnitt vilket är vanligt vid tvillingfödsel.Men ibland finns inget val...

    Stor kram till dig.


    Tack. Kram!
  • Snart lycklig

    Välkommen och grattis Blng Bling!

    Ego: mindre bra. Är sjukskriven på 50% sedan knappt två veckor tillbaka. Helt orkeslös, såååååååå överdrivet trött. Svullna och mkt ömma fötter. Sover tyvärr jäkligt dåligt om nätterna pga av att jag har så förbaskat ont i bröstryggen. Ni vet vid operationsärr, kan det bli mindre känsel, lite pirrigt så där i huden. Så känns det över hela bröstryggen bak för mig. Varit på en gravidmassage och han intygade att det helt enkelt var dålig cirkulation. Det molvärker om natten så jag vill gråta. Brukar vandra omkring i lägenheten om nätterna och vet inte vad jag ska ta mig till. Det är dock bara att kämpa på.

    Idag ringde jag förlossningen, då jag inte känt några direkta rörelser på 2-3 dgr. De tyckte jag skulle komma för koll. Min bebis har aldrig varit överdrivet livlig, därför svårt att avgöra skillnader.

    Jag var på KS fr 13.30-19.30. CTG såg jättebra ut. Fick göra två UL, få den första läkaren måste springa på ett kejsarsnitt. Allt oxå bra på ul, flödet i navelsträngen också bra.

    Nu till det mindre bra, mitt blodtryck låg på 150/90 hela tiden och det gjordes ett antal kontroller. Svag/liten förhöjning av levervärdet, inte alarmerande. Slutade med en svag (enligt dem) blodtryckssänkande medicin, Trandate 100 mg x 2 st per dag. Extra besök på specen på tisdag, trots sedan tidigare inbokad tid även på fredag. På tisdag nya bp och nytt ctg. Blev bjuden på mat på förlossningen och de var så gulliga allihopa. Hoppas nu bara att jag inte utvecklar ngn allvarlig havandeskapsförgiftning!

    Kram.

  • Snart lycklig
    HRE skrev 2015-06-07 21:58:14 följande:

    Snart lycklig, låter lite jobbigt..... men tur du blivit sjukskriven, kan du inte få 100%?

    Bra också de håller koll på dig. Vilken vecka är du i nu?

    Själv går jag in i v. 17 imorgon - heltokigt ju!


    Oj, är du redan i v 17! Tiden går fort.

    Jag kan nog få 100% sjukskrivning. De ville sjukskriva mig 100% för knappt två veckor sedan, men då tyckte jag det var bra med 50% i två veckor och sedan 100%. Vi får se i veckan.

    Idag är jag i vecka 31, 30+3.

    Sitter nu och trycker mig mot en spikmatta lutad mot sängkanten för att försöka få cirkulation i bröstryggen och skulderbladen. Hjälper kanske lite.

    Imorgon måste jag brottas med min rädsla för tandläkaren oxå, har nog tappat en plomb och måste boka en tid.........
  • Snart lycklig

    Jag är lite emot listor hit och dit, men det är nästan så att jag önskar en sådan här, då det är lite svårt att hålla reda på alla, och det vill man ju. Jag börjar i ett separat inlägg, så får jag se om ni andra hänger på.

  • Snart lycklig

    Snart lycklig, 49 år, tidigare återfört 26 st embryon med egna ägg, endast ett tidigt missfall, gravid vid 1:a ÄD, bf 13/8, ett barn, vet ej kön.

  • Snart lycklig

    Snart lycklig, 49 år, tidigare återfört 26 st embryon med egna ägg, endast ett tidigt missfall, gravid vid 1:a ÄD (Aten, Life Clinic, Dimitri), stark immunsupport, bf 13/8, ett barn, vet ej kön.

    HRE, 46 år - väntar tvillingar! 6 IVF med egna ägg och 3 ÄD, gravid på 4:e. Tidigt dubbelmissfall IVF nr 2. Försökt bli gravid i 4 år, först med pojkvän och nu själv. Fått donerat ägg av min syster. BF 22 november, men har bestämt de kommer i oktober;.)

    Kopiera och fyll gärna på.

  • Snart lycklig
    Blomman701 skrev 2015-06-08 07:21:36 följande:

    Leta upp en kiroprakitker som kan behandla gravida! Jag hade visserligen sjukt jobbig foglossning men han var tog hand om hela min rygg. Dyrt men värt varenda krona då jag mår mycket bättre i hela ryggen. Var själv väldigt stel i samma område som du och inte ska du behöva vanka runt i lägenheten för att du har så ont!

    Kram


    Tack Blomman! Jag har inte gravidmassage förrän nästa tisdag, så ngt måste jag göra. Inatt har det varit lika jobbigt, usch. Vandrat, provat gästsängen, legat på spikmattan och värmt en vetekudde.

    Stackars dig med så jobbig foglossning. Det har jag ännu klarat mig ifrån.
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus