• Snart lycklig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    HRE skrev 2015-04-21 22:07:24 följande:

    Yes, idag fick jag Neupogen utskrivet! Snäll doktor!


    Grattis! Jag har också haft tur och fått det utskrivet av läkare i Sverige. Fick köpa något eller några paket själv i början.
  • Snart lycklig

    Vilken tur ni har med vikten. Jag går in i v 25 (24+0) imorgon och väntar ju ett barn. Jag har gått upp 15,3 kg! Visst, jag har varit hungrigare, men jag har inte stoppat i mig en massa skit (bara lite). Jag har sedan jag blev gravid lagt till potatis ngn gång emellanåt, samt grova smörgåsar. Jag åt inte det innan. Uteslöt då de flesta kolhydratkällorna.

    Tror dock att alla mina IL-dropp (närmare 30st) gjort sitt också. Det är ganska mkt kalorier i dem, särskilt när jag haft en högre dosering också.

  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2015-04-22 17:07:03 följande:

    SL från när räknar du? Jag har räknat ut men minns inte nu, att det är avsevärt mkt kalorier IL ger. Så kompenserar vi inte det med minus annat... Så blir det plus kontot. Men du, snart skjuter du vagn och vips är allt borta! Men bebis kvar!


    Jag räknar från inskrivningen i v 6. Vägde då som innan jag åkte till Aten för transfer.

    Bp imorse, men inget IL behövdes. Trappar ner ytterligare 2,5 mg Prednisolon från imorgon. Min nya dos är 25 mg. Efter nya bp om en vecka, får jag se om jag får lov att minska ytterligare. Dr Ds mål är att först komma ner till en dos på 20 mg.

    Har knappt tittat på vagn och bara köpt en body. Köpt ett gravidbälte till bilen också. Stickat en kofta/jacka har jag faktiskt gjort. Stolt, då jag inte tagit i några stickor på över 30 år. Enkel modell, men ändå.

    Jag får nog promenera MYCKET när bebisen fötts. ;)
  • Snart lycklig

    Bullen, håller med dig om att matsuget gått i perioder. Inte heller varit så sugen på kött och kyckling, vilket jag också gillar annars. Apelsinjuice, däremot. Brukar aldrig dricka det annars och försöker dricka måttligt nu också.

    Jag är också suuupertrööötttt, särskilt på kvällarna. Liknar också en zombie.

  • Snart lycklig

    Oh, skulle nästan kunna kliva upp ur sängen för att göra i ordning citronvatten, bara jag läste om det i ditt inlägg. Ligger nu vaken, efter att, som vanligt, somnat strax efter kl 20.00. Har börjat känna av halsbränna lite mera också.

    Jag tror att mina icke köp, beror på att jag först nu börjar förstå att jag är gravid. Har haft mkt svårt att ta in det. Vi har inte tagit reda på kön, vi blundade vid RUL. Vill ha den spänningen kvar....... MEN, jag tror också det påverkat lite så att det inte blivit så verkligt och därmed känns det som jag inte fattat att vi kanske borde köpa lite saker. ;) Behöver också ändra vårt boende (lätt i Sthlms innerstad...). Det påverkar också icke köpen. Dessutom är jag numera såååå trööööttt.

    Ska på s k notch på måndag, så får blunda igen då. ;)

  • Snart lycklig

    Mölla, så fin du är. Skönt att fler också lagt på sig lite extra, även om det inte alls ser ut som du har mera "svullnad" än en söt mage.

    Har knappt tagit ngn bild på mig, då jag varit och fortf är så svullen av bl a kortison, särskilt från axlar/hals och uppåt i hela ansiktet. Inte kul. Inte känt mig gravidfin alls.

  • Snart lycklig

    Hur har ni det med bristningar och hormonränder? Jag har hittills endast fått små blå tunna bristningar på insidan av brösten, ej ngt runt magen/höfterna. Ingen hormonrand hittills nerifrån och upp över naveln.

  • Snart lycklig

    Mölla, Milla skulle det ju stå.....

    Jag går in i v 25 (24+0) imorgon torsdag, så du ligger bara lite före mig. När har du bf? Jag har den 13/8.

    Redan, vilken vecka är du i nu? Hoppas du har det fint och mysigt på din semester.

  • Snart lycklig

    Zaq, jag bor i Sthlm och jag kommer att få kolla blodtryck, blodsocker och äggvita i urinen, samt lyssna på hjärtljuden varje vecka efter 25 fullgångna veckor. Går redan sedan v 20 varannan vecka hos BM på ordinarie besök. Jag går på Kungsholmen BB Stockholm Family. Sedan går jag på specialistmödrarvård på KS.

    Jag har också kommit in i en period igen då jag känner mig sugen på kvällen, helst skulle jag vilja dricka en liter apelsinjuice, men det gör jag inte. Dessutom ger det halsbränna. Brukar äta apelsiner, men det ger också lite halsbränna.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus