• Snart lycklig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Redan, glömde, lycka till på tisdag och UL. Vilken vecka är du i nu?

  • Snart lycklig
    weeme skrev 2015-05-03 22:23:48 följande:

    5+6 i dag. Önskar mig fler gravidsymptom i kommande veckan, vill bli lugnad...


    Tycker mig inte komma ihåg att jag hade så mkt symptom då heller.

    Nu däremot dras jag med en hemsk halsbränna.
  • Snart lycklig

    Men herregud, vilken överraskning! Trots att jag är på arbetet rinner mina tårar. (Jag är ju själv enäggstvilling.)

    Oh, var bara glad. Förstå mig rätt nu, men jag sörjer fortfarande att vi inte fick behålla ytterligare en, så det blivit tvillingar (trillingar hade varit för övermäktigt), utan nu blir det en enling. Självklart överlycklig för det, men hade önskat tvillingar pga av min ålder och många års kämpande. Jag är naturligtvis oerhört tacksam för enlingen i magen, tro inget annat.

    Det är många känslor under denna resa.

    Kan inte riktigt smälta din positiva nyhet. Underbart med mirakel, för det är precis det som de är, två små mirakel. Det kunde ju nästan blivit trillingar för dig med, för visst hade du ytterligare en hinnsäck från början?

    Stor kram.

    (Jag har varit så trött en längre tid och inte orkat kommentera. Jag har läst allt och följer er alla med stort intresse. Är absolut inte ointresserad, bara sjukt gravidtrött. Idag v28, 27+4.)

  • Snart lycklig

    Grattis weeme, känslan är underbar.

    Frk röd, hoppas du får ordning på ditt progesteron. Mitt krånglade också lite i början. Nu ligger det stabilt lite högre.

    HRE, visst är det skönt när vi får börja trappa ned. Vilken vecka är du i nu? Jag slutade ju helt med Neupogen en tid innan påsk. Nu håller jag på med nedtrappning av Prednisolonet, så sköööönt. Jag tog 30 mg tidigare, men fr o m imorgon 15 mg. Har trappat ned veckovis endast med 2,5 mg. I dagens svar från D fick jag besked om att ta ett extra dropp imorgon, bara som säkerhet, och inte nya bp förrän om två veckor. Första gången med så långt intervall, annars har det på slutet varit bp en gång per vecka. Det var en period som jag slapp ta IL, men under nedtrappningen av Prednisolonet har det blivit några. Får också trappa ned mitt Levaxin från 175 till 150 imorgon, då mitt TSH nu legat på <0,02 i några veckor. Trappat ned från 225 mg, som jag intog som mest.

    TyckOmMig, mysigt att boa. Jag har inte gjort mkt alls, inte heller många inköp.

    Fr o m nu kommer jag gå på kontroll hos BM varje vecka. Imorgon torsdag v 29, 28+0.

  • Snart lycklig

    Många att gratulera till bra resultat på sistone. Grattis!

    Milla och Zaq, jag ligger också exakt på kurvan för SF-måttet. Vid TUL sist var bebisens vikt också exakt på medel. Det är bara min egen viktkurva som inte ligger på medel....hm..... ;) Alla värden bra. Tar två Niferex per dag och det funkar faktiskt bra.

    Hjärtljuden har alltid hittills varit höga 145-164, men sist 135-140. Min tro om flicka eller pojke pendlar hela tiden. Också frågat om hjärtljud och kön, men BM svarade att om hjärtljuden skulle vata facit, då byter bebisar i magen ofta kön fram och tillbaka i samma graviditet, och så är det ju inte. ;) Chansen är ju 50% att gissa rätt. Dock ändå också hört att i slutet av graviditeten kan det kanske ge en indikation.

    Har aldrig eg känt så mycket sparkar och rörelser och nu är det mera att bebisen flyttar sig som känns. Ibland har detta oroat mig. Oroade mig också för att hjärtljuden var lägre sist, men BM lugnade mig och sa att det var helt normalt. Allt från 110-270 är helt normalt. Hoppas att det är en lugn och harmonisk bebis, helt enkelt. ;)

  • Snart lycklig
    HRE skrev 2015-05-22 22:05:58 följande:

    Frk Röd: dubbelgrattis;.)

    Snart Lycklig: har ni inte tagit reda på kön? Jag vill jättegärna veta!

    Var på KUB UL idag igen - bebisarna är envisa - de ville inte vända sig nu heller, haha! Läkare fick kallas in och göra vaginalt UL. Men riskfaktorn blev väldigt låg: bebis 1 1:9000 och bebis 2 1: 5000. Jag var inte orolig heller, det är ju unga ägg.

    Men bebisarna rörde på sig och "vinkade" och vi fick tom bild på båda där de tittade på oss!


    Grattis till låg risk. Det hade vi med, så skönt. Envisa bebisar. ;)

    Nej, vi har inte tagit reda på kön. Vill ha spänningen kvar till förlossningen. Men jag kan ärligt säga att jag är jättenyfiken. Vi ska på nytt TUL på onsdag, så då får vi blunda igen. ;)
  • Snart lycklig
    MillaQ2 skrev 2015-05-22 22:18:06 följande:

    Snartlycklig har du också moderkakan på framsidan? Har funderat på om det är därför sparkarna inte känns så hårda. Det är mer som ett litet krafsande.

    Min viktökning ligger inte heller på normalkurvan :-S Huu...Hoppas på en kalorislukande amning framöver...


    Ja, precis, lite krafsande och ibland känner jag när den vänder sig.

    Det är lite lustigt för vid alla VUL/UL innan det sista TUL som gjordes i slutet av april, så har det angetts av jag har moderkakan i bakvägg, men vid TUL hade de kryssat i att den ligger i framvägg. Pratade med läkare dagen efter och hon sa att den flyttas inte, så konstigt. Hon sa också att kryssrutorns i formuläret som de fyller i vid UL ligger precis varandra, så det är lätt att kryssa fel. Ska kolla detta extra noga på onsdag vid nästa TUL.

    Svårt att sova! Inte konstigt kanske, när jag somnade redan vid 17-tiden igår. Blev inte ens ngn middag (ensam hemma). Vaknade vid 21-tiden och gjorde mig klar för sängen. Sov igen. Men nu är det banne mig svårt.

    Jag hoppas också på en kalorislukande amning. Jag har gått upp ca 20 kg nu. Ska väga mig imorgon bitti, alltså snart. ;)
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus