Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    Flash Gordon skrev 2021-09-19 22:33:30 följande:

    Enklaste sättet att förutspå framtiden är att titta framåt i tangentens riktning.

    Public Service kommer att förändras. Det blir mindre Doobidoo. Mer SVT Forum.

    Får vi en blå-gul regering så kommer utvecklingen att gå fortare men oavsett regering så har utvecklingen samma riktning.


    Naturligtvis kommer PS att fortsätta utvecklas och förändras på olika sätt precis som allt annat. Inget står still och det är knappast någon revolutionerande tanke och inget som har något med din fantasi om någon brun-blå regering att göra.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Mentat skrev 2021-10-08 19:12:34 följande:
    Fullkomligt obegripligt. SVT är ju redan (mp)-influerat...?

    Då är frågan, kommer detta att förfölja (mp) att de visar antidemokratiska tendenser i och med att de vill styra public service eller kommer det att ignoreras? Jämför gärna med när Åkesson kläckte ur sig att han tyckte att P3 var en "skitkanal" som gärna kunde läggas ner och de reaktioner detta väckte.
    INGET annat parti än SD förnekar klimatkrisen. Det är inte partipolitisk, inte MP utan ALLA andra partier än SD är inte som SD som försöker stoppar huvudet i sanden gällande klimatförändringar.

    Swebbtv is da shit. Hahaha! Inte alls skitkanal. Inte ett dugg
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KN75 skrev 2021-11-17 17:36:24 följande:

    I ett första steg anser jag att en halvering av Public Service vansinniga (budget på 54 miljarder kronor (!!!) skulle medföra en extremt stor förbättring på alla plan. Det skulle i ett navs bli 27 miljarder kronor över av medborgarnas pengar för att göra mycket nyttigare saker, t ex till sjukvård och till vår gemensamma välfärd.Inom tre år skulle man lätt kunna halvera budgeten igen och återigen uppnå stora förbättringar och frigöra ytterligare 13 miljarder kronor till nyttigare saker.Och återigen efter ytterligare tre år skulle man kunna halvera igen och frigöra ytterligare 7 miljarder kronor att använda till något nyttigare.Om PS skulle finnas kvar så är det helt givet att 1 miljard per år skulle vara en fullt tillräckligt stor budget, i stället för som idag nio gånger så mycket, med 9 miljarder skattekronor varje år.9 miljarder per år är helt ofattbart mycket av medborgarnas pengar.8 miljarder per år borde i stället användas till sjukvård och till andra för medborgarna väldigt mycket viktigare saker!Nej, public service är givetvis inte opartiska.Fakta är att av alla som har röstat i tråden så anser en så stor majoritet som 79% att Public Service inte är opartiska. Det är uppenbart och en självklarhet för den stora majoriteten.Det är bara en liten minoritet på endast 21% som inte fattar att det är människor som jobbar på PS och att de som jobbar där till största delen är känslosamma icke opartiska vänstermänniskor.Denna lilla extrema klick försöker vara så högljudd, blir så känslosam mot fienden, blir så ivriga så att den blir helt enögd och ser bara det den själv vill se, så att den tror själv att den är och framförallt känns som mycket större än den lilla minoritet den är. Det måste man ge dem, det är starkt av en liten men mycket enögd och ivrig minoritet på 21% att höras mera än majoritetens 79%!Men tyvärr, särskilt opartiska eller särskilt demokratiska är de inte, denna lilla extrema klick.


    Och du inbillar dig fortfarande att en FL-undersökning är en studie samt att det kommer ljud från de bokstäver du inte gillar att läsa. Extremt roande
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Rataxes skrev 2021-11-17 10:59:39 följande:

    Än så länge är det åtminstone frivilligt att ta del av regimmedia. Man får glädjas åt det lilla...


    Varför inbillar du dig att det finns ens en liten risk att du skulle bli tvingad att läsa det Public Service producerar?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KN75 skrev 2021-11-18 20:01:51 följande:
    Du ljuger och du skämmer ut dig igen och igen...

    Jag tror att alla i tråden klarade att läsa vad jag skrev, ja förutom du då. Men såväl jag som alla andra inser givetvis att du bara låtsas att inte kunna läsa och att inte förstå.
    Hur som helst så är det pinsamt av dig att ljuga gång på gång.

    Men återigen för att förtydliga för den enda i hela världen som är i behov av detta förtydligande. Bara för din skull citerar jag mig själv:

    "Fakta är att av alla som har röstat i tråden så anser en så stor majoritet som 79% att Public Service inte är opartiska"

    av alla som röstat i tråden

    i tråden

    TRÅDEN

    Och oavsett vad du nikki hittar på, oavsett om du gillar fakta och sanning eller ej, och hur än du försöker att ljuga för dig själv (ingen annan tror på dig) så är det fortfarande fakta att:

    av alla som har röstat i tråden så anser en så stor majoritet som 79% att Public Service inte är opartiska.
    Om du tänker lite längre än näsan räcker så inser du att det går att rösta obegränsat gånger i den här tråden, men om du vill fortsätta inbilla dig att en FL-undersökning är en studie samt att det kommer ljud från de bokstäver du inte gillar att läsa går det också bra. Extremt roande 

    Du behöver inte skriva så långa svar eftersom jag inte läser mer än början av första raden.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KN75 skrev 2021-11-19 09:59:41 följande:
    Härligt nikkha att du är så glad och lättroad. Tack för svaret, jag blir glad av att göra någon annan glad Glad

    Du behöver inte skämmas för att du läser hela mitt långa svar. När du ständigt känner att du måste hävda att du inte läser hela svaret så förstår ju jag och alla andra att du verkligen läser hela svaret. Det blir liksom väldigt uppenbart, lika uppenbart som när det lilla barnet helt kladdigt runt munnen säger till sin mamma "-Jag har inte smakat på smeten mamma, jag lovar..."
    Men varför skäms du för att erkänna att du läser hela svaret? Det förstår jag inte och jag tycker absolut inte att du behöver skämmas för det. Och du måste ju inte svara om du upplever det pinsamt för dig.
    Du har nog andra saker som är pinsamma och bra mycket mera att skämmas för...Foten i munnenav alla som har röstat i tråden så anser en så stor majoritet som 79% att Public Service inte är opartiska.
    Har du förstått nu att man kan rösta ett obegränsat antal gånger i FLs omröstningar?

    Eftersom jag inte orkar läsa dina malande inlägg så du kan väl svara med ett kort och koncist "ja", eller "nej".

    Tack!
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    FDFMGA skrev 2021-11-19 18:17:29 följande:
    Så tidigt på fredagen och ändå ...

    nihka kallar hon sig, du får nog öva lite på fingersättningenSkrattande

    De flesta av Familjelivs deltagare förstår säkert att man inte kan jämställa resultatet från en omröstningstråd på forumet med en riktig opinionsundersökning, utom en och annan pojkrumsradikaliserad.

    Men pojkrumsradikaler är ju ofta drabbade av grav beröringsskräck gentemot verkligheten - något man försöker lindra med omröstningar på nätet.

    Själv tycker jag iofs att det är en harmlös terapiform, men samtidigt kontraproduktiv såtillvida att beröringsskräcken bara brukar förvärras.

    Ha nu en synnerligen trevlig afton och spar gärna fingersättningsövningarna till ett senare tillfälle - även om de inte är särskilt svårt att skriva nihka, åtminstone om man inte befinner sig i pojkrummet.

    Lycka till med omröstningarna och alltSkål
    Tack. Hur länge har det här med öknamn pågått? Dags att använda lungorna igen ser jag
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Klaalf skrev 2021-11-18 09:48:25 följande:

    Förstår ändå inte hur en helt opartisk publik service skulle se ut. Vad i t.ex. nyhetssändningar skulle det rapporteras om? Hur skulle en opartisk nyhetssändning se ut om t.ex. IS härjningar, eller gängkriminalitet?

    Vet att det finns många i dagens samhälle som inte tittar/hör på något som har med publik service att göra och därmed inte vill betala för det. Men vad är alternativet...Nicelodium, Netflix??


    Opartisk och värderingsfri är inte samma sak även om en del blandar ihop dem. Exempelvis vilar våra lagar på värderingar som att man inte ska döda varandra.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    LasseBD skrev 2021-11-19 22:02:51 följande:
    Bra.

    Stäng tråden! Eller just det. Det finns ju inga moderatorer här.
    Bara för att absolut opartiskhet ur ett filosofiskt perspektiv inte existerar hindrar det inte från att sträva åt så mycket opartiskhet som möjligt. Public Service når väldigt långt där.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KillBill skrev 2021-11-20 11:28:02 följande:

    Vad menar du? Personen som rekryterades från Aftonbladet var inte ledarskribent. Vilka tidningar kan  public service rekrytera från utan att bli anklagad för opartiskhet?


    Hoppsan. Vilken stor borgerlig övervikt. Där ser man.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?