• Asterix366

    Värsta dramat- gift och nykär

    Har varit gift i 20 lyckliga år. Tre skolbarn och en fin man som är bara bäst. Snäll, snygg, smart och passionerad. Har aldrig känt att jag saknat ngt, vi trodde att vi var lyckliga . Men jag blev kär, riktigt kär. I en arbetskollega som jag känt i många år , som jag alltid uppskattat, men sen helt plötsligt så började vi bekräfta varandra mer och mer, för varje dag, under ett års tid. När jag till sist frågade lite på skoj, lm vi flörtar med varandra, så blev svaret långt. Han har alltid haft " ett gott öga för mig", tyckt massa trevliga saker om mig ( lång lista och "dessvärre så är du väldigt attraktiv också"... Värsta romansen med det mesta man kan tänka sig- fast utan sex. Vi kom aldrig så långt... Min man kände att ngt var på gång och anlitade detektivbyrå . De kom åt mail, sms osv. Jag blev till sist tvungen att sluta på mitt jobb och avbryta all kontakt med min kollega. Vi saknar varandra, har pratat några gånger i telefon och sms:at men vi har inte setts på månader. Jag älskar min man och vill vara med honom och barnen, men kan inte glömma passionen, attraktionen, kemin , the connection och allt annat jag hade med den andra mannen. Så underbart magisk, tänk om jag aldrig får uppleva det igen? Han säger att han kan inte vara lösningen på mina äktenskapliga utmaningar och att det mest" kärleksfulla handlingen " han kan göra för mig är att låta mig vara ifred så jag kan ta hand om min realtion på hemmaplan. Han är särbo i dagsläget, skild sen innan. Han vill gärna träffa mig men är "rädd" för vad det kan leda till, eftersom det är en sån galen stark attraktion mellan oss. Han vill inte heller att jag skall vara "the other women", då han menar på att jag är " för perfekt" för att vara det. Så kluven och så svårt att förstå vad som händer. Någon i liknande situation?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2016-06-04 08:45
    tillägg- inte gift i 20 år, utan tillsammans i 20 år...Vi är båda i 40-års åldern, och den andra mannen är tio år äldre...

  • Svar på tråden Värsta dramat- gift och nykär
  • Asterix366
    Anonym (Moa) skrev 2016-06-08 01:39:21 följande:
    Det låter ju tyvärr som om han bara flirtat med dig och att det kanske varit roligt för honom för du verkar ju totalt svältfödd på uppmärksamhet, en enkel person att flirta med om man är lagd åt det hållet och det verkar ju gamlingen vara. Hur gammal var han nu igen?
    Han är inte fyllda 50 än, så med tanke på att jag är 40 så är han nog ingen gamling Dessutom så sjukt vältränad, finns 30 åringar som inte ser ut som han )  
  • Asterix366
    Anonym (C) skrev 2016-06-08 01:55:07 följande:

    Jag har inte orkat kämpa mig igenom hela tråden, men jag känner igen mig i så mycket av det du skriver. Av dina senaste inlägg är det framför allt det här:


    Har varit i en relation bara några få år kortare än du, träffades några få år efter ni verkar ha träffats, vilket borde göra oss ungefär jämngamla. Jag funderar på om det är nån sorts medelålderskris! Min man är underbar - men inte utan fel och brister (lika lite som jag, den andre eller nån annan). Men jag känner att jag inte längre utvecklas i relationen så mycket som jag skulle vilja. Skulle vilja utvecklas mer och åt ett håll som min man inte kan erbjuda, men som "den andre" kan med den han är. Men han verkar inte vilja ha nåt annat än en affär. Jag är säker på att jag är viktig för honom på fler sätt än själva åtrån, men jag är inte nummer ett. Det som gör allt så jobbigt är att jag fortfarande älskar min man och jag kan se oss som ett par när vi är gamla, när jag vill ta det lugnare och är tillfreds med andra saker. Det är just nu det är fel på. Det är säkert så att även "den andre" fortfarande älskar sin fru på liknande sätt som jag. Jag är inte intresserad av att träffa andra eller av att vara singel. Jag har inte varit intresserad av någon annan under de nästan 20 åren jag och min man varit ihop heller. Det är i så fall "den andre" jag vill ha. Hade han velat, hade jag nog lämnat min man trots att jag inte vet om det hade hållit i längden, men han verkar inte vilja. Därför arbetar jag på min relation till min man. Går i terapi. Försöker att hitta ett sätt att kunna utvecklas tillsammans med honom så att det passar oss båda och försöker låta bli att tänka på vad det hade kunnat bli mellan mig och den andre. Ibland går det bättre och ibland sämre.
    tack för att du delar med dig, låter som en liknande historia....Du skriver inte om ni har barn ihop? Hur långt har du gått med den andra, lekar som hångel mm eller hela vägen till sex? Vi har varit halvnakna på konstiga ställen (typ förrådet på jobbet ) men inte gått längre än så, men vi har haft våra händer lite överallt .... Fantiserar om att ha sex med honom, sen bara stänga det här kapitlet och gå vidare med mitt liv. Men är rädd för hur jag skulle må - både utifrån det faktum att jag är gift och sveket, men också utifrån mina känslor för Mr Grey....
  • Anonym (sant)

    Man slutar aldrig att förvånas över hur sjukt egofixerade förälskade människor blir... allt handlar om dem och deras känslor. Vad det innebär för alla runt omkring dem verkar inte spela någon som helst roll.

    Du pratar om dina fantastiska känslor för andre mannen och hur synd det är om dig nu när du inte längre får uppleva dina kickar bakom ryggen på din man... men ingenstans verkar du värdera den andra chans du fått av din man trotts att du gick bakom hans rygg...hade jag varit du hade jag varit oerhört tacksam över att ha fått en andra chans och gjort allt för att förtjäna den och kompensera min partner för mitt svek... istället tar du honom för given och sitter och drömmer om den andre mannen, låter honom hållas medan du funderar på hur du vill ha det...

    Jag tycker du är oerhört egoistiskt, grym och bortskämd TS, du är så van att din man ska springa omkring och överösa dig med kärlek trotts ditt svek och trotts din egoism att du tar det för givet... jag tror du skulle må bra av att din man slängde ut dig och du blev utan allt det du tar för givet så du kanske då blir medveten om hur bra du har det och hur lite du värderar det du har.

  • molly50
    Asterix366 skrev 2016-06-08 00:00:27 följande:
    Tack, jag inser såklart detta och såklart älskar jag min man, men inte på samma sätt som innan. Men jag vill tro att när förälskelsen har lagt sig så kommer det bli bra igen, vi kommer nog att hitta tillbaka till varandra. Vi går i terapi både tillsammans och jag går själv...

    Det finns nog väldigt få barn som upplever så mkt kärlek hemma som våra barn. vi pussas alltid när vi ses/skiljs åt, kramas,tar hand om varandra, dansar, busar och har många mysiga stunder tillsammans. Men detta är som det är just NU. det har inte varit så under de månaderna som han hade detektivbyrån på mig och det  går ju mkt upp och ner ,men kommer det att bli som det är nu så kan det nog finnas chans att vi står kvar som man &b hustru 20 år till. 

    Mitt problem är att jag är bara intresserad av den andre mannen, inte av andra män. Jag vill inte ha någon annan, jag är inte intresserad av att dejta, vara singel, festa, "prova på" och annat trams. Så livet bredvid min man och mina barn är det enda jag kan tänka mig, så länge mannen jag blivit kär i inte vågar ta några chanser. Jag vet att det är fel att tänka så , men nu gör jag det tyvärr. Har inte gjort det i 20 år, men nu hände det. Var inte alls förbered på det , så jag vet därför inte riktigt hur jag skall hantera det, mer än att försöka fokusera på det jag har och inte tänka så mkt på det jag vill ha.  
    Om du verkligen vill fortsätta med din man och försöka glömma den andre mannen så tror jag du måste avsluta all kontakt du har med honom. (Den andre)
    Du skriver att den andra mannen inte vill såra varken dig eller någon annan i sin närhet och därför inte vill fortsätta med dig.
    Det låter,i mina öron,som att han inte varit intresserad av något annat än sex.
    Och det låter inte som att det är värt att ödsla mer energi på honom.

    Det är bra att ni går i terapi så att ni kan få hjälp att lösa era problem och kanske hitta tillbaka till era känslor och det ni en gång hade.
    Mattias och Hannah.
  • Anonym (Moa)
    Asterix366 skrev 2016-06-08 08:37:02 följande:
    tack för att du delar med dig, låter som en liknande historia....Du skriver inte om ni har barn ihop? Hur långt har du gått med den andra, lekar som hångel mm eller hela vägen till sex? Vi har varit halvnakna på konstiga ställen (typ förrådet på jobbet smile5.gif ) men inte gått längre än så, men vi har haft våra händer lite överallt .... Fantiserar om att ha sex med honom, sen bara stänga det här kapitlet och gå vidare med mitt liv. Men är rädd för hur jag skulle må - både utifrån det faktum att jag är gift och sveket, men också utifrån mina känslor för Mr Grey....
    Det kommer bara mer och mer. Först hångel och nu detta. Stackars din man. Vet han om det här och att du fortfarande vill ha honom?
  • Anonym (Moa)
    molly50 skrev 2016-06-08 14:58:13 följande:
    Om du verkligen vill fortsätta med din man och försöka glömma den andre mannen så tror jag du måste avsluta all kontakt du har med honom. (Den andre)
    Du skriver att den andra mannen inte vill såra varken dig eller någon annan i sin närhet och därför inte vill fortsätta med dig.
    Det låter,i mina öron,som att han inte varit intresserad av något annat än sex.
    Och det låter inte som att det är värt att ödsla mer energi på honom.

    Det är bra att ni går i terapi så att ni kan få hjälp att lösa era problem och kanske hitta tillbaka till era känslor och det ni en gång hade.
    Jag håller med. Låter som att den där gamle chefen mest lekt runt med TS, roat sig som när en katt leker med en grå liten mus.
  • Anonym (BosseLarsson)

    TS: Intressant sätt att skriva att du vill fortsätta med din man

    "Det är i så fall "den andre" jag vill ha. Hade han velat, hade jag nog lämnat min man trots att jag inte vet om det hade hållit i längden, men han verkar inte vilja. Därför arbetar jag på min relation till min man."

    Du "arbetar" på din och din mans relation för att den andra inte kämpade hårt nog för dig. Snacka om att din man är andrahandsval. Så om den andre skulle komma lite längre fram och vilja "försöka" skulle du då kasta allt åt skogen och dra till honom då? Tycker du ska göra din man en tjänst och separera, du skiter uppenbarligen helt och hållet i honom.

  • molly50
    Anonym (Moa) skrev 2016-06-08 16:40:49 följande:
    Jag håller med. Låter som att den där gamle chefen mest lekt runt med TS, roat sig som när en katt leker med en grå liten mus.
    Ja,precis! Och blir man upp över öronen förälskad så vill man gärna tro att ens känslor är besvarade.
    Mattias och Hannah.
  • Fjäril kär

    Exakt hur mycket vet din man om hur långt du och den andra har gått?

    Finns det saker du inte har berättat?

    Jag tänker på att sanningen alltid kommer ikapp på ett eller annat sätt och hur du än gör för att dölja det.

    Jag om någon vet.

  • Tecum
    molly50 skrev 2016-06-08 14:58:13 följande:
    Du skriver att den andra mannen inte vill såra varken dig eller någon annan i sin närhet och därför inte vill fortsätta med dig.
    Det låter,i mina öron,som att han inte varit intresserad av något annat än sex.
    Och det låter inte som att det är värt att ödsla mer energi på honom.
    .
    Kan du utveckla det där lite, varför skulle han inte vara intresserad av annat än sex för att han inte vill såra andra??! Det låter som en märklig slutsats i mina öron. Måste man ligga på som en igel och tjata om man är kär? Kan det inte vara tvärtom, han är omtänksam och vill att TS ska fatta ett eget beslut grundat på vad hon känner istf bli lockad och kanske vilseledd av att han ligger på om skilsmässa? Han kan ju också vara osäker om sina känslor, om TS verkligen är rätt.
    Vad jag förstår av tråden har han inte legat på om sex någon gång, till TS´ besvikelse(?) Så varför utmåla honom som boven i dramat.

    Ok, jag tycker också att han låter inställsam men det kan bero på TS´ formuleringar.
Svar på tråden Värsta dramat- gift och nykär