Inlägg från: Lillflickan |Visa alla inlägg
  • Lillflickan

    Julibebisar 2018

    Min lilla har också knorrat mycket om magen de senaste två dagarna. Känns så jobbigt när hon skriker sina gälla små skrik om och om igen. Försöker hjälpa men det är svårt. Mannen ska köpa Semper magdroppar och miniform. Men hjälper det verkligen eller är det mest placebo?

    Idag är mannen iväg på kvällen och jag ska ta båda barnen hela kvällen. Lite nervöst om jag kan få den store att somna innan den lilla vaknar. När mannen åkte kläcker han ur sig att det beror på hur sent det blir om han kommer idag eller i morgon bitti! Hmm.. Så risk för skiftarbete mellan de två hela natten. Imorgon är det jag som ska ta en lååång promenad för mig själv. Om jag inte somnar halvvägs.

  • Lillflickan

    Överlevde nattningen! Skrikande korvande bebis på magen och femåring på armen i 80-säng. Uhh. Fick till slut halvsitta mig upp och muta bebis med tutten och repetera sovboken ett par gången. Typ två sidor från att femåringen somnade ringde mannen och fördröjde proceduren och frågade om han skulle komma ner idag. Så nu är han på väg och kan ta femåringen inatt. Nä, min femåring sover fortfarande inte hela natten. Och än så länge verkar inte den lilla sikta in sig på det heller.

    Vad bra att dropparna hjälpte för er. Hoppas de hjälper här också. Ser inte fram emot om en vecka när vi ska börja med järndropparna. Jag vet vad järnet gör ned min mage. Fuskade och hoppade över att ta jätntabletterna var tredje dag när jag var gravid för magen blev så dålig.

    Just nu är den lilla inne på att äta så mycket att hon kräks och sen vilja ha mer. Känns inte helt optimalt.

  • Lillflickan

    Jag gillar också sjal. Det enda jag har problem med dem är att de är så långa och blir så mycket tyg över. Men det har nog med att jag är så liten. Köpte en ny för min gamla var så tjock, men det är ju så sjukt varmt så jag har inte testat än.

  • Lillflickan

    Köpte ergobaby aura nu. Tunn och supermjuk. Har inte hunnit testa den än. Kan inget om viktgränser och sånt om den skiljer sig mot babylonia tricot slen som var den jag hade sen tidigare som jag tycker är väldigt tjock.

  • Lillflickan

    Aldoria bambu soft ska också vara bra har jag läst någonstans. Inte så varm. Ktan verkar väldigt smidig men är ju i olika storlekar så vi hade behövt varsin.

    En nackdel med sjal jag märkte när sonen var liten var att han inte ville ha huvudet fast när han var vaken. Han var också sen med att kunna hålla huvudet. Så när han var vaken gick en av mina händer åt till att hålla huvudet. Senare skulle han ha båda armarna utanför och trycka sig ut, så då behövdes ju också en hand att hålla i honom. Så på det sättet fungerade selen bättre där det fanns huvudstöd och han kunde vrida huvudet bäst han ville.

  • Lillflickan

    Lowhannah, förstår att det är frustrerande. Innan första barnet kunde jag inte gå på toaletten själv. Ryser när jag tänker på möjligheten att behöva ha hjälp av svärmor där.. uhh. Hoppas mannen kommer hem fort och att inte gan också får problem.

    Du får försöka lägga bort oduglighetskänslorna. Det är ju inte som om du har gjort att det har blivit så här med flit och det är ju övergående. Sen kommer du kunna göra allt det dör. Lovar att ditt barn kommer vara ledset och bli upplockat när du kan det också ;)

  • Lillflickan

    Vilken tur att mannen kom hem!!! Hoppas han mår bra nu.

    Försök se det som semester. Njut av att sitta i soffan och få bebis lämnad till dig och bli servad med allt annat. Inga blöjor att byta, inget plocka grejer, inget gå runt och vagga skrikig bebis. Bara soffmys! (Förstår att det inte är lätt)

    Det finns mycket tid för bebismys även om en månad när gips/skena ska av.

  • Lillflickan

    Jag förstår det. Jobbigt att du har ont. Hjälper inte de smärtstillande? Om det är för jobbigt kanske du kan få något starkare? Det är inte så dumt att sova bort eländet. Bebisen är liten än ett tag, och när du ska ta hand om den mest lär du inte blibutvilad precis.

    När var det operation?

  • Lillflickan

    Lowhannah, sov bort elendet. Inte bästa sommaren för gips. Allt svullnar i den här värmen.

    Malikan, om inte BVC oroar sig behöver inte du det heller. Jag oroar mig nästan åt andra hållet, min gick upp 500g på en vecka! Undrar var det ska sluta!

Svar på tråden Julibebisar 2018