Inlägg från: Lillflickan |Visa alla inlägg
  • Lillflickan

    Julibebisar 2018

    Fick inga svar på BVC idag. Det var dubbelbokat. Men jag hade tiden i min bok så det var inte jag som hade fel. Fick ny tid på tisdag. Så trött på allt som strular. Ska ta en lång, aggressiv promenad när jag matat färdigt tjejen.

  • Lillflickan

    Min lilltjej är nu tre månader. Hon fick sitt vaccin igår. Idag har hon 38 graders feber. 6,2kg och 57 cm nu. Dags att börja titta på storlek 62 i kläder.

  • Lillflickan

    Usch vad tråkigt att lösa om sjuka små bebisar. Hoppas det går över fort.

    Min lilltjej växer så det knakar. Börjar oroa mig för om hon går i dopklänningen nästa helg. 3,5 månader nu.

    Hon börjar ge lite mer respons nu. Ler med hela ansiktet, skrattar och jollrar. Så kul! Hon har också börjat hitta sin högra hand. Hon för den mot ögat och drar den sen ner till munnen och kämpar för att få in den lilla tummen i munnen. Så sött! Jag blir väckt på natten av ett väldigt högljutt snuttande på tummen. Försöker byta till nappen och det fungerar ibland och ibland blir hon jättearg på mig då.

    Magen har varit sämre några dagar. Köpte en ny flaska miniform och tror det har varit lite bättre idag. Hoppas det håller i sig. Så jobbigt när hon skriker av magont.

  • Lillflickan

    Det är inte lätt att vara liten och sjuk. Och inte lätt för mamma heller. Bra att sele fungerar i alla fall. Jobbigt för armarna att bära annars. Du får ta långa promenader och få massa motion.

    Hur går det med händerna förresten?

  • Lillflickan

    Vad bra att händerna är bra! Det är ganska trevligt att kunna använda händerna.

    Börja jobba orkat jag inte ens tänka på. Jag vill vara hemma länge. Men jag måste väl snart komma fram till en plan.

  • Lillflickan

    Grattis till nattningssuccen!

    Jag tror det är bra att dela upp arbetsstarten. Få både arbete med vuxenstimulans och bebisgull. Då missar man ju egentligen ingen tid av bebistiden så som man gör om man arbetar fullt och den andre är hemma. Man får alla åldrar.

  • Lillflickan

    Min lilla väger nästan sju kilo också nu strax innan fyra månader. Sonen var sju månader när han vägde det. Hon är väldigt mycket större. 60 cm. Kläderna i 56 börjar bli lite små. Dags att shoppa lite igen. Och leta bland det vi hade till sonen, har inte hittat så mycket där så jag undrar vad han hade på sig.

  • Lillflickan

    Nu är det förkylt här också. Stackaren är så hes att hon bara piper när hon skriker. Börjar bli förkyld själv också. Perfekt när det är lov nästa vecka så jag har två barn hemma hela veckan...

  • Lillflickan

    Ja, sjukdomar är inget kul. Lillan här sover bättre än vanligt. Storebror hostar lite men verkar oberörd. Han och pappan har åkt iväg över dagen så bara jag och lillan idag. Själv hade jag nästan 39 graders feber igår. Tror dock den gick över inatt.

Svar på tråden Julibebisar 2018