Inlägg från: Lillflickan |Visa alla inlägg
  • Lillflickan

    Julibebisar 2018

    Här är fingrarna extremt poppis. Vantar är ingen höjdare.

    Snorigt här också. Fast det kommer inte ut något utan sitter väldigt långt in. Tycker inte det kommer ut så mycket med sugen heller. Resultat blir mest bara att hon blir arg. Är så trött på rosslandet. Det låter så jobbigt. Känns som om jag vill springa med henne till akuten konstant. Men när hon sover låter hon inte alls lika rosslig.

  • Lillflickan

    Jag vet inte riktigt vad det är som är jobbigt. Och varför hon låter helt okej när hon sover. Hon sover bra. Det är när hon är vaken det låter som att hon inte får luft. Vi var inne i lördags och då typ sög de näsan. Men hon bara rosslar och rosslar. Hostar och tuggar bubblor. Krånglar mer än vanligt med maten men får ju i sig ändå.

  • Lillflickan

    Ja, synd att inte babysittern har ett hål med en toalett under! Här bajsas det också stora lass i babysittern. Lite för stora lass titt som tätt. Har satt en dyna i babysittern för att slippa tvätta den hela tiden!

  • Lillflickan

    Har funderat på att försöka potta henne. Borde gå eftersom hon är allt annat än diskret när det trycker på. Men jag har inte riktigt orkat ta tag i det. Går ju inte sätta henne på pottan än och att hålla henne på toaletten verkar bökigt. Någon som har testat?

  • Lillflickan

    Hon småbajsar fortfarande typ 73 gånger per dag, men nhar lagt till stora lass ovanpå det.Får se om jag orkar testa potta. Känns som om det är smidigare ändå med blöja. Jag vet att kompisarna körde potträning rätt länge med sin första och vi orkade inte bry oss. De blev torra ungefär samtidigt. Sonen blev helt torr på ett par dagar med bara någon lite större olycka och några pyttesmå. Medan de höll på och kämpa och kämpa.

  • Lillflickan

    Åh vad mysigt med bad tillsammans. Vi har vattenläcka i vårt badkar så vi måste göra om badrummet. Har inte haft badkar sen i maj. Om vi någonsin får igång renoveringen så ska vi ha ett större badkar som man får plats två vuxna i. Då kanske vi kan klämma i hela familjen.

  • Lillflickan

    Det märks att min lilla klump är lite senare än era. Fyra månader nu. Hon sover mest hela tiden fortfarande. Känns oerhört lyxigt då hon faktiskt kan somna och sova själv ibland i alla fall. Det kunde sonen aldrig. Väntar bara på att den lyxen ska ska försvinna.

    Hon är mest nöjd när hon är vaken och kräver inte så mycket. Är hon inte nöjd är hon hungrig, trött eller har bajsat. Hon bajsar fortfarande typ 700 gånger per dag men har kompletterat småbajsandet med att lägga till upp-på-ryggen-jättebajsar också. Så bajsfest och dyrt blöjkonto hos oss.

    Största nöjet är att titta på, pilla på och suga på sina händer. Jag vaknar av att det slurpar högljutt på natten. Då är hon hungrig. Skönt ändå att hon inte skriker utan visar hunger på andra sätt. Saker är hon helt ointresserad av men kan ligga i gymmet och prata med sig själv i spegeln och mobilen som snurrar över skötbordet är ofantligt rolig tills hon helt plötsligt får för mycket och börjar stortjuta och behöver sova.

    Så avundsjuk på det där badkaret. Saknar mitt badrum :(

  • Lillflickan

    Oj vilken aktivitet när jag inte tittat på ett tag!

    Min lilla börjar bli hyfsat stadig i huvudet nu. Hon sitter gärna upp i famnen och i soffan och tittar. Huvudet följer ned upp när man drar henne upp i händerna och hon kan balansera sittandes när man håller henne i händerna. Sån utveckling!

    Mat känns så sjukt tidigt. Hon har ju ingen koll på saker alls. Inget intresse. Tittar fortfarande på lampor, ansikten och sånt som rör sig. Hon har hittat händerna till munnen men har inte direkt koll på dem. Så mat tycker jag känns så konstigt. Hon visar ju inget intresse alls. Hon har dock fått smaka små smulor och sås från vår mat. Sonen tycker det är jättekul att få mata henne. Han fick ge första smakprovet. Så stolt!

  • Lillflickan

    Åh, vilket mysigt sätt att vakna på! Jag brukar vakna av att det knorrar och låter slurp, slurp högljutt när hon försöker äta upp händerna. Vaknar sällan av skrik i alla fall.

    Är det bara jag som har blivit ljudkänslig? Jag blir galen av att det låter? Min lilltjej låter hela tiden när hon är vaken. Det låter när hon andas, när hon äter på händerna, hon knorrar massa. Ibland pratar hon gulligt och det är ju mysigt. Men det andra. Och skriket, även om det inte är så mycket. Och storebror låter högljutt och konstant. Mamma, mamma, mamma. Varför, varför, varför. Eller bara låter för att han leker. Så skönt när det är tyst!

  • Lillflickan

    Vi köpte till en babysits till vår trip-trapp som vi använder. Det blir lite som en fast babysitter i bordshöjd. Hon visar lite intresse för maten nu faktiskt. Men allt som har annan konsistens än flytande verkar inte så poppis. Tar det väldigt lugnt med matintroduktionen. Än så länge är det bara slick på fingret. Då spelar det ju mindre roll var de sitter.

Svar på tråden Julibebisar 2018