Inlägg från: Anonym (chockad!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (chockad!)

    Bf September 2019

    setfire skrev 2019-09-03 12:26:29 följande:

    Fick min flicka precis i uttalad tid, klockan 12 den 1 september :) en ljuvlig liten tjej och vi är nu en väldigt lycklig familj på 4 som njuter av bebisbubblan. Allt har gått så bra man kunnat önska! Är så otroligt tacksam.


    Stort grattis!!
  • Anonym (chockad!)
    Spader10 skrev 2019-09-03 20:06:44 följande:

    En septemberbebis till har kommit. I går förmiddag kom vår lilla tjej. 5 dagar före beräknad ankomst. Värkarna började lite svagt och oregelbundet på söndag morgon men jag trodde att det var förvärkar som inte gjorde någon större nytta. Vid 19-tiden på söndag kväll var de fortfarande ganska svaga men kom med 8-10 minuters mellanrum. Då vågade jag inte stanna hemma längre eftersom vi har 10 mil till bb och det började bli mörkt ute. När jag kom till förlossningen var jag öppen ca 2 cm men hade fortfarande ganska svaga värkar. Jag tror att barnmorskan grävde lite extra för undersökningen gjorde ganska ont och värkarna blev genast lite starkare. För att göra ett ganska långt värkarbete kort så kom hon, den mest perfekta lilla bebis kl 10 på måndagen. 3300g vägde hon och var 48cm lång. Vi är hemma nu och i morgon kommer de "stora" barnen hem och vi ska försöka hitta rutiner och en vardag


    Grattis!!!
  • Anonym (chockad!)

    Idag kl 8.20 kom vår tjej.

    3080 g och 48 cm lång. Allt har gått bra. Blödde en del under snittet och har lite ont nu mrn en bestämd dam kom ut. Perfekt <3

  • Anonym (chockad!)
    norrsken91 skrev 2019-09-04 10:08:35 följande:

    Grattis till er alla som fått träffa era små! Roligt att vi är inne i september nu. :) Min lilla sitter i säte ff då vändningsförsöket inte lyckades. Läkaren tror inte att hon kommer vända sig själv då rumpan var så pass fixerad. Har röntgat mina bäckenmått som var ?mycket goda? för en vaginal förlossning. Här har de alltid genomfört sätesförlossningar och de ser ingen anledning till ett snitt i min situation som läget är nu. Först kändes det hemskt men har nu börjat vant mig vid tanken. Sen kan det ju tillstöta saker som gör att det ändå slutar i snitt. Litar på deras omdöme och erfarenheter. Har BF om två veckor. Lycka till alla!


    Lite otäckt men du är grymt cool som tycker att du börjar landa i det.
  • Anonym (chockad!)
    Anonym (Seppebebbe) skrev 2019-09-05 15:54:42 följande:

    Fick precis besked att jag har gbs i urinen igen, för tredje gången nu. Är gravid i vecka 41 och så orolig att bebisen ska smittas och dö i magen, har läst om många sådan fall på internet. Har väldigt svårt att lita på min barnmorska också som bara säger att det inte är någon fara om förlossningen sätter igång nu och behöver googla varje gång jag frågar nåt om gbs och de risker som finns. Önskar att jag kunde få bli igångsatt så att jag slipper vara orolig men det är enligt min bm inte möjligt och jag känner fortfarande inga tecken på att någon förlossning skulle vara på gång...


    Konstigt. Varför skulle inte det vara möjligt??? Konstigt!!
  • Anonym (chockad!)
    dreendo skrev 2019-09-07 01:23:54 följande:

    Grattis alla som fått era små!

    Skrev ju den 27/8 och var orolig över mitt sf-mått som var väldigt stort. Mitt vatten gick sen samma natt (28/8) och etablerade värkar på förmiddagen, åkte in till förlossningen runt 11 och 16.54 den 28/8 kom en liten pojke på 3520 gram o 48 cm. Har varit hemma sen i fredags förra veckan och börjar smått få in lite rutiner. Har haft fullt upp med bl.a. 2årskalas för dottern som fyllde nu i onsdags. Lillebror har fått namnet Valdemar, men kallas Valle och är som tur är en väldigt lugn bebis - totalt raka motsatsen till storasyster haha.


    Grattis!!!!

    Nu är lillan 3 dagar. Minimini men går bra allt än så länge. Äter, sover och bajsar. Första veckorna brukar ju mest bestå av det innan man ser lite mer av individen.
  • Anonym (chockad!)
    Anonym (Seppebebbe) skrev 2019-09-09 08:47:02 följande:

    Igår kom min lilla bebis på bf+5. En underbar son som var så värd all väntan, såklart! I lördags hade jag nästan helt gett upp hoppet om att det ens skulle bli en bebis, haha. Nu ska jag gosa och lära känna min nya lille prins!

    Grattis alla andra som fått sina små och snart är det restens tur!!


    Stort grattis!! :) 


    Underbara små bebisar de där som kommer ut! :) 


    Hur stor var han?

  • Anonym (chockad!)

    Ni som fått era guldklimpar. Hur är de när det gäller vakenhet? Sover de och äter bara eller har de "vakenperioder" då de kan vara vakna en stund? Är de isf nöjda eller missnöjda mest?


    Hur är de på nätterna? Äter det då? Ifall de gör det, vaknar de av sig själva eller måste  ni väcka dom?


    Många frågor men tacksam om ni vill svara! :)

  • Anonym (chockad!)

    Min plutta verkar ha ont i magen. Ammade inte de anda två varav en hade kolik i 3 månader.

    Funderar på att kanske sluta med mjölk för att se om det blir bättre.

    I morgon kommer MVC och BVC på hembesök. Vägning, mätning och allmänt prat. Blir kul!!

  • Anonym (chockad!)

    Håller med om att det är svårt att hinna med allt. Här är det ju tredje barnet och det är läxor, matcher, träningar, matlagning, föräldramöten, möten på andra ställen, utvecklingssamtal osv osv.


    Känns som om man inte hinner med de stora barnen alls men försöker så gott det går.


    Man får som sagt inte har för stora krav på sig själv. Inte lätt men det är väl det enda man kan säga.


    Min lilla tjej är liiiiten och har lite svårt att gå upp i vikt. Är fortfarande efter 8 dagar på samma vikt som när vi åkte hem från BB. Hon gick ner ca 7% från födelsevikten vilket inte är något ovanligt såklart, men sedan hade hon bara gått upp 50 g sedan utskrivningen 4 dagar senare, så de ville väga igen idag, då hade hon gått ner 20 g... Så nu är det amning deluxe här!


    Tyvärr är hon väldigt grinig kvällstid men det är ju också väldigt vanligt. Växer era som de ska?

Svar på tråden Bf September 2019