Inlägg från: Anonym (chockad!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (chockad!)

    Bf September 2019

    Har varit inne pga förvärkar. Ska snittas och ville veta om de gjorde nån skillnad men igen påverkan.

    Sammandragningar sedan många veckor men nu med värkar också.

    Tyvärr verkar tiden få ha sin gilla gång

  • Anonym (chockad!)
    September89 skrev 2019-08-17 16:40:43 följande:

    Så jobbigt att gå med värkar som inte gör någon nytta! Tror du att det finns möjlighet att du kan få snittas tidigare även om du inte öppnar dig? Tänker som med igångsättning, att man ju ibland får göra det för att mamman inte ska lida i onödan liksom.


    Nä tyvärr inte eftersom bebisen troligtvis är liten så vill de nog ha den inne så länge som möjligt. Får härda ut 2-3 v till :(
  • Anonym (chockad!)
    September89 skrev 2019-08-17 17:08:44 följande:

    Visst ja, det har du ju skrivit om tidigare. Usch så jobbigt :( hittar du något sätt att lindra smärtan? Tänker vila, vetekudde, bad eller så. Inte så roligt att behöva ta tabletter i 2-3 veckor kanske (men måste man så måste man)

    Vila är det svåraste tycker jag! Så fort det känns bättre börjar man göra saker fast man vet att man får ont igen då...


    Inget hjälper direkt... Jag är inte den bästa personen på att vila ???????? men intalar mig att 2-3 v är kort tid men tanke på hur länge man väntat innan
  • Anonym (chockad!)

    När ni monterar in bilstolen. Kommer ni ha den fram eller bak? Kan inte bestämma mig. Haft den fram jämt förut första tiden

  • Anonym (chockad!)

    Jag åker sällan långt själv. Har isf mina äldre barn med eller min man. Kortare bitar tänker jag att hen väl får skrika haha

    Min minsting skrek från punkt a till b och han satt fram... Blir mer stressande tycker jag och risk att msn gör nåt dumt när man kör...

  • Anonym (chockad!)
    September89 skrev 2019-08-20 12:06:47 följande:

    Imorgon kommer min bebis!! Skulle egentligen Ha snittats redan igår men det blev flyttat som jag skrev om för ett par veckor sedan. Känns helt galet. Och nervöst!

    I mina tidigare graviditeter har jag varit så dödstrött på att vara gravid att det varit som om kroppen vräkt bebisarna men den här gången känns det som att jag fått må lite för bra för att det redan ska vara dags trots att det bara är en vecka innan BF hehe.

    Jag har ju snittats förut men då var det akut så hann inte oroa mig så mycket men nu blir jag mer och mer nervös inför själva operationen och läkningen efter.

    Vet inte ens vad jag ville med detta inlägg, är väl bara exhalterad inför morgondagen och måste häva ur mig lite hahaha!


    Så spännande. Stort lycka till.

    Jag är dbitad 2 ggr planerat och det var hur bra som helst. Mådde superbra från dag 1. Läkningen gick fint inget direkt ont heller!!

    Jag har 2 v kvar nu sedan kommer min bebis tjoho
  • Anonym (chockad!)
    September89 skrev 2019-08-21 15:37:43 följande:

    Vid halv nio imorse kom min lilla tjej <3 snittet gick bra, hon skrek direkt då hon kom ut och började söka efter bröstet direkt och jag själv mår än så länge också bra efter operationen. Känns fantastiskt att hon är här nu <3


    Åh vad härligt. Stort grattis!! Blir avundsjuk hihi
  • Anonym (chockad!)
    September89 skrev 2019-08-21 22:03:26 följande:

    Tack allihopa! :)


    Hur stor var hon? :) Och vilken vecka var det nuigen hon kom i?


    Alltså jag kan inte förstå hur jag kan tycka det är så sjukt jobbigt att vara gravid denna gång. Jag är mindre, både mage och viktmässigt än mina förra graviditeter. Jag har eg bättre förutsättningar både ekonomiskt, boendemässigt och socialt nu än då.
    Jag har bättre mental status egentligen än då också men ändå känns det såååå tungt och har gjort sista 2 månaderna!


    Nu är det ca 2 v kvar, om hen inte vill komma tidigare, men det känns som en evighet. Försöker ha NÅT att sysselsätta mig med varje dag förutom att sova 1-2 timmar för jag är så sjukt trött.


    Nån mer som är väldigt trött nu på slutet??


     


    Vilka BF datum har vi i tråden nu? Vore så skoj att ha lite koll på när de planeras komma alla små bebisar.


    Jag har BF 14/9 men planerat snitt ca 10 dagar innan!

  • Anonym (chockad!)
    Anonym (Orolig och stressad) skrev 2019-08-22 21:46:21 följande:

    Själv har jag bf 26/9 så 5 veckor kvar. Jobbar 3 veckor till men nu börjar det bli tungt och jag är väldigt trött när jag kommer hem på kvällen. Sover dåligt om nätterna. Vaknar med halsbränna och vissa nätter så illa att jag måste kräkas. Omerparzol och Gaviscon fungerar så där. Lite avundsjuk på er som redan fått era bäbisar, samtidigt som jag är orolig över att föda tidigare. Vill helst inte att det sätter igång på jobbet.


    Åh min sons födelsedag! :) 


    Jag känner igen känslan! 


    Jag är urbota trött på att vara gravid nu men samtidigt vill jag ju inte att den kommer för tidigt...konstig känsla det där!

  • Anonym (chockad!)
    Annikattkatt skrev 2019-08-24 06:02:03 följande:

    Någon fler än jag som även börjar på lite dåligt vid sammandragningar/förvärkar?

    Hur långt innan förlossningen kan man gå med förvärkar? Och när i hela friden vet man att det är riktiga värkar?

    I dagsläget blir livmodern stenhård och putar ut, mensvärk kommer och det gör ont baktill i ryggen? Är det en sammandragning eller förvärk? Någon som kan förklara för mig och göra mig lite klokare?


    Jag har haft förvärkar med sammandragningar och ont sedan v 26. Sedan v 33 har jag haft med mensvärk och ont bakåt ryggen.


    Enligt min bm så kommer vanliga värkar regelbundet och det är också så att de går uppifrån och ner. Inte alltid såklart men oftast.


    Det lättaste tecknet är att det kommer oftare och oftare om det är riktiga värkar. De avstannar inte heller om du tar alvedon, vilar eller tar ett bad/dusch. Är det förvärkar brukar de avstanna efter nåt av detta.


     


    Som sagt kan du ha förvärkar VÄLDIGT länge...

Svar på tråden Bf September 2019