• densistemohikanen

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    Hej,
    efter ca 1.1/2 ars forsok att bli gravid med 5 misslyckade hormonkurer, varav den forsta slutade i MA, ska vi nu forsoka oss pa insemination. Vantar nu pa att mensen ska komma (runt den 5:e mars). Ar det nan som vill foljas at? Jag bor i sodra europa och vill garna hora hur det gar till i Sverige, for att kunna jamfora. Min gyn. sa att pa mensens 2:a dag sa ska jag borja med hormonsprutor som heter Menopur och halla pa med det i 5 dagar. Pa den 6:e dagen ska jag gora ett VUL och dom sak da besluta om jag ska fortsatta med menopur och bestamma datum for agglossningssprutan + inseminationen.
    Gor ni oxa sa?

  • Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars
  • salt

    Jo, om de väljer att behandla utan att ge hormoner för äl så har du ju fortfarande en chans. Verkar som om det är olika hur de väljer att göra. Jag har regelbunden mens och äl, men det var ändå ingen diskussion om jag inte skulle ta piller och sprutor... Antar att de verkligen vill vara säkra på sin behandling och inte missa äl.

  • salt

    Någon mer än jag som är absolut toknervös inför allt det här?

  • densistemohikanen
    Svar på #12
    Jo, det ar jag.
    Man hor ju sa manga olika versioner och behandlingstyper. For mig har det aldrig varit tal om tabletter - bara sprutor. Hade nog garna foredragit tabletter. Det ar forst har pa FL som jag lart mig att man kan ata tabletter istallet.
    Och sen tycker jag att det later lite lite med ett endaste VUL...hade det inte varit battre att gora flera for da har man val mer koll padet hela!!!
    Jag hoppas bara att det tar sig pa forsta forsoket, gor det inte det tror jag att jag kommer att ta det valdigt hart.
    En stor kram till er alla!
    salt skrev 2008-02-28 15:29:40 följande:
    Någon mer än jag som är absolut toknervös inför allt det här?
  • salt

    Jag hoppas också det tar sig med en gång, vem vill inte ligga inne på förlossningen i julhelgen

    Kommer du kolla din äl-stegring med stickor också? Inte bara göra VUL?

  • Katten J

    Hej! Får man vara med här? Jag har idag varit på VUL, på dag 3 och börjar med pergo på lördag. Sedan nytt VUL nästa fredag. Min förtsa blir detta!

  • htsny2001

    Vi var på Nordika idag. I samband med ultraljudet görde dom spollning av äggledare. Och dom har full passage (i Sverige sa dom att jag har bara 1 med passage)!!!!! Är så glad nu. Ska göra en ägglossningsspruta idag kl 22.00 och på lördag blir det insemination. Hoppas att det ska fungera den gången, har 3 fina ägg.

  • salt

    Fusk med er som redan är igång, det är ju faktiskt fortfarande FEBRUARI

    Vad är Nordika? Känner inte igen det. Danmark?

  • salt

    Antar att du tagit din spruta nu. Känns det bra? Lycka till på lördag, spännande för er. Själv känner jag mig väldigt nervös och försöker förtränga tiden som går. Nästa mens (när jag ska på VUL och köpa piller och så) kommer komma som en överraskning.

Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars