• Äldre 17 dec 07:48
  1292554 visningar
  23482 svar
  23482
  1292554

  Vi som försökt ett tag utan plus

  Tror det blev lixom dubbeldos denna gången, hade precis repar mig efter det totala ivfmisslyckandet så kom det här, orka vara så besviken två gånger per besök :(

 • Äldre 17 dec 16:35

  Jag tycker att jag lyckats hålla relativt gott mod tidigare men jag antar att efter snart 4 år att det lixom tryter på en tillslut .

  Vi har varit hos en jättebra kurator efter jag opererades och jag skall träffa henne igen nu, har inte frågat min man ännu.

  Eftersom jag haft utomkveds och de har opererat bort orsaken till det så antar jag att man inte tyckt jag behövt utredas på den biten. Men jag skall fråga när jag får tillfälle.

  Vi fick veta häromdagen att vårat första försök inte räknas eftersom de inte återförde något så vi har tre försök kvar. Det är ju nåt iallfall .

  Mitt i allt detta så blir jag iallfall påmind om hur mycket jag älskar min man, vi utsätts för massor av prövningar och hösten har varit jävlig och tröttsam, men en veckas hopp letade rätt på alla känslor igen <3

 • Äldre 19 dec 10:25
  Wittra skrev 2014-12-19 08:17:54 följande:

  Jag hatar att behöva fira ytterligare en jul som barnlös. Detta blir 3:e julen. O imorse vaknade jag med ångest igen.


  Samma här, vi har sagt i många år att när vi får barn skall vi börja fira hemma, men nu skiter vi i det till nästa år, vi firar hemma vare sig vi har barn eller ej. Orkar inte ha livet på paus... skall passa på att dricka mycket skumpa dessa dagar då jag kommer sakna det när jag väl blir  på smällen på riktigt, och äta lax och sill och allt annat gott och passa på =)
 • Äldre 25 dec 08:32

  God jul alla underbara , måste få visa min julklapp <3 min vännina har tyckt så synd om mig i höst så hon som är uppfödare precis som jag och min man totallurade mig <3

  Nu får mammahjärtat fullt upp ett tag :)

 • Äldre 13 jan 08:26

  Hej alla nya och gamla, jag tog en liten brejk över jul och nyår, gosat med min fina valp ätit och druckit vad jag velat men nu är det dags för verkligenheten igen!

  Välkomna alla nya till våran trevliga tråd!

  JZ: fy vad tråkigt , hoppas ni kan ladda om och hitta energin <3

  Jag har sovit mig igenom ledigheten känns det som , fick ju ett missfall straxt innan jul som jag jobbat bort, nu efter samtal med kurator, och min läkare så väntar vi på min mens för att sedan påbörja den andra behandlingen med det långa protokollet.
  Jag är idag på BIM+3 med blanka test så det bör komma när som.....sugen på att komma igång igen nu!


 • Äldre 13 jan 14:00
  Dakine skrev 2015-01-13 13:57:23 följande:
  Jag är också sugen på att komma igång nu och det känns ganska skönt att det är ett nytt år ! 
  ja visst är det skönt? vi tänker oss att detta är vårat IVFår, är vi inte gravid 31 dec 2016 är det dags att ta nästa steg :)

 • Äldre 15 jan 09:23
  Gweny skrev 2015-01-14 23:54:01 följande:

  Jag får bara gå och vänta på att vi ska få vårat 1a besök för IVF, är sjukt långa köer nu på sahlgrenska tyvärr.

  söndermarken>> mysigt med valpis, min yngsta är 7 mån här hemma.   tråkigt att ni fick mf, fick själv det i somras, men får hoppas att vi alla ska lyckas nu i år. 


  Jo valpar är speciella vi har ju flera hundar att älska och bry sig om, men en ny valp är alltid något särskilt.

  Själv är jag på BIM+5 och väntar på den eländiga mensen
 • Äldre 17 jan 08:03

  Alltså, när man inte vill ha mens då kommer den och när man vill att den skall komma så får man vänta ihjäl sig :/ BIM+ 7 idag , blir tokig snart

 • Äldre 21 jan 09:21
  Gweny skrev 2015-01-20 17:35:28 följande:

  idag ringde dem från SU, frågade om jag ville vara med i en studie, för att se med övervikt och hur det påverkar att bli gravid. Hälften av oss får börja med IVF med en gång(isåfall slipper vi vänta till våren) och andra får gå på hårt program med lågkaloridrycker i flera veckor, för att sen börja med IVF och se om det är nån skillnad. Huua...vore ju intressant, men om man hamnar i viktminskningsgruppen, är frågan om hur jag kommer klara det, men vore såklart jättebra att få stöd att gå ner i vikt, av många skäl.
  Hon skulle ringa imorgon igen, det kan dra igång redan nästa vecka sa hon i telefon.

  Har för mig någon i denna tråd gjort detta innan? tips, råd?


  Låter väldigt spännanade tycker jag iallfall,


 • Äldre 21 jan 09:23

  Imorse kom min mens på BIM+11, så skönt.
  Så nu är det "bara" 3 veckor tills spraystart och jag kan knappt vänta! !Solig


 • Äldre 21 jan 09:25

  Glömde skriva att jag startat en ny blogg , bloggade mycket förr men det var så mycket gammalt som jag inte ville dra med mig där. har där skrivit lite mera om våran resa, försöker bearbeta genom att dela med mig, det finns bara tre inlägg i ämnet än så länge men de finns där bland hundar och annat ;)
  Välkomna in!

  www.svartafjadern.blogg.se


 • Äldre 21 jan 15:42

  Pusheen

  Jag tyckte det knappt kändes alls det går fort oxå en gång kände jag obehag då sa jag till och pang så fick jag mer droger medans de avvaktade . Däremot var jag öm och hade int efter men med full dos alvedon i mån dag så gick det fint.

 • Äldre 29 jan 13:53

  Oj oj här händer det grejer! spännande med resan JZ, men fy vad pengar allt kostar :(

  Gweny: lycka till med studien du får se till att hålla oss uppdaterade

  Hallonbacken: skönt att vara igång !!!!

  Jag tycker tiden går låååååångsamt till den 10:e då jag skall börja spraya... idag tog jag mod till mig och skulle se till att apoteket hade medicinerna hemma, vi har ju tidgare pratat om att de la sig i inte ville beställa hem det jag ville osv, så jag hade förberett mig noga innan på att inte ta nån skit.
  Men ! så upptäckte jag medans jag satt i deras lååånga telefonkö att jag med bankid kan komma åt min medicinlista via deras hemsida och beställa därifrån!

  Jag behöver alltså inte ta mig förbi nån surtant :)! dagens glädje!


 • Äldre 30 jan 13:36
  Madelaiine skrev 2015-01-30 11:22:23 följande:

  Hej allihopa,

  Det var länge sedan. Tyvärr har vi haft väldigt tuffa tider ett tag. Vi lyckades ju få ett positivt test efter 34 månaders försökanden och efter misslyckat ivf och var överlyckliga att det fubgerade spontant. Men tyvärr så hade vi maximal otur, i vecka 15 drabbades jag av en infektion i livmodern och kroppen orkade inte så vattnet gick alldeles för tidigt och våran son föddes samma dag som vi gick in i vecka 16, den 3 december. Det har snart gått två månader men saknaden och smärtan kommer alltid finnas kvar.

  Men nu försöker vi med ett syskon som vi hoppas får stanna hos oss, har BIM 4/2. Och hör två ivf-försök kvar, så det känns tryggt. All lycka till er alla <3


  Fy madelaiine....vet inte vad jag skall säga, så tragiskt.. :(

 • Äldre 2 feb 09:13
  calabalic skrev 2015-02-01 15:08:06 följande:
  Jo jag har det bra, har hunnit in i vecka 21 nu så halvtid. Känns himla konstigt det här och jag har nog fortfarande inte fullt ut fattat att det är sant. Nu är man plötsligt med i den här "mammaklubben" men jag känner mig fortfarande som en alien där. Går hela tiden och väntar på att tryggheten i att vi verkligen ska få ett barn ska infinna sig, men det kommer visst aldrig för mig. Efter 5 års försök vågar man väl inte ta nåt för givet. Men vi var iaf på RUL förra veckan och allt såg bra ut och det är en kille. :) Låter härligt med Aten för dig, dels för ny förhoppningsvis bättre gravidchans såklart, men också för att rymma från den trögstartade svenska våren lite. Kan ni slappna av lite nu i väntan på Aten då? Passa på att tänka på lite annat innan allt drar igång?
  Man blir så glad det finns lite hopp för oss alla ändå :)
 • Äldre 14 apr 13:58

  Hej tjejer, ville bara kika in och se hur det var med er!
  Gud så spännande JZ! Håller alla tummar.

  Vi ha paus, hur skönt som helst och just nu har vi inga planer på att genomföra nån IVF närmaste tiden iallfall, det får vara ett tag.

  Fattar inte att ni orkar tuffa på , jag behövde andas, därför jag inte är här så mycket heller.
  Har fått kontakt med flera tycken tjejer via min blogg ( förutom redan kända ;) och fått så fin ord för att jag vågar skriva om vad man går igenom, känns fantastiskt!
  Så många därute som går och bär på massa sorg :(

  Kram på er och hoppas det blir många plus framöver!


 • Äldre 22 apr 09:37

  Hej på er!
  Jag börjar tina lite efter mitt mörker känner jag :)
  Vi har inte ens pratat hemma om när vi skall göra igen, jag koncentrerar mig på min kropp och på vårat företag som skall göra en ny större grej i höst.

  Följer alla här och håller alla tummar och tår för JZ nu närmast...

  kram på er


 • Äldre 29 apr 10:20
  Dakine skrev 2015-04-27 18:50:27 följande:

  Här är vårt mirakel. Allt såg bra ut!


  Fantastiskt! Grattis!

  Och JZ: hoppas du får en lycklig ruvningstid, när skall testet tas?
 • Äldre 8 maj 14:48

  Helt fantastiskt!
  GRATTIS JZ!


Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
Logga in
Bli medlem