• citrus

    Någon som faktiskt lyckats gå ner 10 kg på en månad och kan berätta för mig hur?

    Jag vill gå ner i vikt nuuuu, jag mår piss dåligt snälla jag vill ha en snabb booost. Jag vet att man ska tänka långsiktigt och allt det där men nu behöver jag gå ner några kg snabb just för att få motivation sedan kan jag slita på resten. Hjälp mig hur??

    Snälla 

  • Svar på tråden Någon som faktiskt lyckats gå ner 10 kg på en månad och kan berätta för mig hur?
  • Mamma Anna 87

    jag har gjort de vid två tillfällen, en gång i tonåren när jag svälta mig själv, åt ingenting. Andra gången gick jag på modifast för cirka ett år sedan. Men inget att rekommendera. Mådde psykiskt åt helvete båda gångerna. Ta ett kg i taget!

  • Paragraf

    Det finns inga snabba vägar till hållbar viktförlust.

    Tänk på att du vid något tillfälle kommer att återgå till "det normala livet" du för och tränar/svälter du kroppen i en period så kommer den att minnas det och lagra på sig energi i form av fett utifall det kommer en till "svältperiod"

    Men generellt när det gäller "Dieter" ...   Många är kallade och få är utvalda.

  • Janne031

    Jag gick ner 9 kilo på fyra veckor, började äta nyttigare, lite mindre kolhydrater och mindre fett, mycket grönt té, joggade 5 gånger i veckan 5 km per gång, 40 armhävningar och 40 sittups efter varje joggningstur.

    Är 33 år, 183 cm, vägde 94kg när jag började och väger nu 85kg.

    Det var hur lätt som helst och jag joggar fortfarande, äter inte riktigt lika nyttigt men har inte gått upp sedan dess, det var ca ett halvår sen.

  • nikita01

    du tjejen, förstår dig, jag väger 60 och är 167 lång ungefär. även om jag inte är så kraftig så hänger endå magen egran ;)
    mitt råd till dig är att sluta äta, och bara dricka massa. ta någon macka någon gång eller kanske en måltid, men ska säga dig att man blir faktiskt mätt på vatten. och ett råd är att alltid ha en flaska vatten med dig!
    du kan också köra hard work work ( lite mat+mycket täning= jävligt snygg mage/kropp! ) folk säger att det inte är bra och blabla men vill du gå ner 10 kg på en månad så drick bara massa vatten och ett jävligt sällan, då går du ner, jag drack bara vatten och tog typ någon måltid och tränade i tre dagar och gick ner 2 kg ;) 

  • nathalie12301

    Jag gick ner åtta kilo på en måndag. Jag tränade Crosstrainern varje dag i 1 timma och sedan styrka i 40 minuter, åt fullkornsris, lax och ärtor varje dag och fruktsallad två gånger om dagen. Det var en bra rivstart

  • PerG

    Hur gick det på tisdagen då? ;)


    nathalie12301 skrev 2014-04-29 09:47:56 följande:
    Jag gick ner åtta kilo på en måndag. Jag tränade Crosstrainern varje dag i 1 timma och sedan styrka i 40 minuter, åt fullkornsris, lax och ärtor varje dag och fruktsallad två gånger om dagen. Det var en bra rivstart

  • jasse111

    Hej , nu vet jag inte när du fråga om det här men här är mina tips , men du kanske inte går ner 10 kg men du kommer se skillnad iaf
    1.Drick mycket vatten
    2.om du vill få motivation kan du kolla runt på youtube då folk berättar om deras weight loss eller kolla på t:ex we heart it bilder på folk som då har en kropp som du vill nå fram till (inte bara för utseende, hälsa också)
    2. ät inte så stora potioner utan ta mindre potioner . tips till att äta mindre är att ät med andra handen då det blir långsammare att äta så du vet när du blir mätt och drick ett glad vatten innan så det tar lite plats.
    3.Sov bra då du bränner mycket fett när du sover eftersom att kroppen vilar då sätts matförbränningen igång
    4. TRÄNA, folk tror att de kommer att tappa vikt utan att träna (isåfall tappar du lite vikt under en lång tid) men det är fel. Träna varje dag men pusha inte dig själv för snabbt så då gör illa dig.
    kolla runt på internet du kommer få så mycket hjälp men skit i att banta eller dieter.Ät nyttigt,drick vatten , sov och träna .det är det som gäller.Hoppas du fick hjälp :) är ingen doktor bara en erfaren 14 årig tjej

  • Motivation

    Jag är 24år och 175cm lång. Jag gick från 124kg till det jag väger nu, 82kg, på snart 5 månader. Och då har jag även ökat min muskelmassa Mycket.

    När jag var på hälsokontroll på Herkules Företagsvård konstaterade dom att min vikt bestod av väääldigt lite muskler och nästan bara fett.

    Och jag gick ner UTAN hjälp, UTAN gymkort och INGA prepp. Och jag behövde inte slösa mer än ca 3000kr sammanlagt.

  • Mari21

    Undrar om man äter runt 300 kcal om dagen och löper 60 min 5ggr/veckan och förbränner runt 800-859 kcal under löpningen kmr man kunna tappa 10 kg på en månad? Om man nu undviker söta onyttiga saker :)

Svar på tråden Någon som faktiskt lyckats gå ner 10 kg på en månad och kan berätta för mig hur?